Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

King Louie

King Louie er på mange måder et brand, der tør skille sig ud. Det hollandske mærkes fokus på farver og mønstre i mange forskellige former og stilarter gør, at du let kan tilføje lidt ekstra personlighed og kant i et hvilket som helst outfit med et item fra mærket. Find blandt andet de populære ’Sofia’ og ’Border’ nederdele i henholdsvis rød og sort, der er designet i et flatterende og elegant A-snit. Hos Superlove.dk kan du gå på opdagelse i et stort sortiment af King Louie kjoler og andet King Louie tøj, hvor fantastiske tilbud og udsalgspriser ligeledes gør sig gældende. Takket være de alsidige stilarter i mærkets kollektioner er det muligt at finde items til enhver smag og tøjstil.

Skil dig ud i farverigt print

Mode handler i mange tilfælde om at turde lege med forskellige farver og materialer. Dette er netop også fundamentet for skabelsen af det store udvalg af King Louie kjoler, bluser, cardigans og nederdele, der alle er i farverige prints og smukke mønstre. Således er det nemt at sammensætte et personligt look, der står udenfor modeverdenens konventioner. Du har ligeledes mulighed for at tone de farverige items ned ved at indføje minimalistiske, klassiske items, hvorved en trendy kontrast skabes. Mulighederne er mange, når det gælder det hollandske mærkes feminine og farverige items. Deres kollektioner er skabt til den stærke kvinde. Kvinden, der tør skille sig ud i farverigt print.

Stort sortiment af King Louie tøj

Find alt lige fra lækre cardigans med fine detaljer til King Louie kjoler og nederdele i flotte polka- og blomsterprint her i vores udvalg af tøj, der kan give din stil et frisk og karismatisk pift.

Sådan startede det

Farverige King Louie kjoler, nederdele med flotte mønstre, cardigans i 100 % bomuld. I 1981 skabte Ann Berlips og George Cramer et nyt brand i Amsterdam. Deres første produktion var en sort turtleneck, der var særligt efterspurgt i 80’erne. Lige fra start har de to samarbejdspartnere haft en passion om at fremstille tøj, der gør folk glade. Inspireret af vintage-stilen begyndte de at designe tøj med lyse og kraftige farver og med en smuk pasform.

I dag er de populære King Louie kjoler særligt eftertragtede i deres kollektioner. Fælles er deres smukke og feminine pasform, der komplimenterer kvindens hofter. Derudover har de enten smukke og glade farver eller smukke mønstre, designet af Ann Berlips og George Cramer.

Dine King Louie kjoler tager ansvar

Dine King Louie kjoler og alt andet King Louie tøj er fremstillet med stort ansvar over for de mennesker, der har været en del af produktionen. Virksomheden arbejder udelukkende med fabrikker, der kan garantere passende arbejdsforhold.

Tøjbrandet blev endda medlem af Fair Wear Foundation i 2015. Fair Wear Foundation er en uafhængig organisation, der er drevet af at forbedre arbejdsforholdene i tøjindustrien. Er dit yndlingsbrand medlem af Fair Wair Foundation, kan du være sikker på, at dit tøj ikke har set skyggen af børnearbejde eller overdrevne arbejdstimer.

Du kan være helt rolig, når det kommer til fremstillingen af dine King Louie kjoler og resten af dit King Louie tøj. Virksomheden tjekker personligt op på deres leverandører på årlig basis.

For at det ikke skal være løgn er dine King Louie kjoler endda fremstillet af genbrugt polyester fra PET- flasker!

En King Louie kjole, King Louie nederdel eller King Louie cardigan er til dig, der er en stærk og selvstændig kvinde. Til dig, der går op i, at dit tøj skal udstråle din personlighed og gøre dig og dine omgivelser i godt humør. King Louie tøj er til dig, der finder det ekstra værdifuldt, at dit tøj er fremstillet på ansvarlig vis.

King Louie

King Louie har igennem 3 årtier skabt festlige og farverige kollektioner med et strejf af retro, som henvender sig til kvinder i alle aldre. Brandet blev grundlagt i Amsterdam i starten af 80'erne af Ann Berlips og George Cramer. Vi elsker deres kjoler i velsiddende snit med smukke print, som ofte er inspireret af vintagefund. King Louie er en del af Fair Wear Foundation, som er en uafhængig institution, der arbejder for at forbedre arbejdsforholdene i beklædningsindustrien. 

Der er 28 varer.

Viser 1-15 af 28 element(er)
Aktive filtre

King Louie Kjole, Mona Milano Crepe, Dark Navy

Pris 795,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

King Louie Nederdel, Border Griffin, Dragonfly Green

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Kjole, Emmy Griffin, Dragonfly Green

Pris 695,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Kjole, Emmy Petal, Black

Pris 795,00 kr.
Størrelse : S M L XL XXL

King Louie Hue, Moritz, Brunette Brown

Normalpris 195,00 kr. Pris 97,50 kr.

King Louie Hue, Moritz, Fir Green

Normalpris 195,00 kr. Pris 97,50 kr.

King Louie Hue, Moritz, Pine Green

Normalpris 195,00 kr. Pris 97,50 kr.

King Louie Hue, Moritz, Black

Normalpris 195,00 kr. Pris 97,50 kr.

King Louie Tørklæde, Moritz, Brunette Brown

Normalpris 395,00 kr. Pris 197,50 kr.

King Louie Tørklæde, Moritz, Black

Normalpris 395,00 kr. Pris 197,50 kr.

King Louie Nederdel, Circle Picallily, Dragonfly Green

Normalpris 550,00 kr. Pris 275,00 kr.
Størrelse : L

King Louie Bukser, Ann, Pine Green

Normalpris 595,00 kr. Pris 297,50 kr.
Størrelse : 40 42

King Louie Nederdel, Ava, Pine Green

Normalpris 595,00 kr. Pris 297,50 kr.
Størrelse : 36 40

King Louie Strikbluse, Rapallo, Pine Green

Normalpris 595,00 kr. Pris 297,50 kr.
Størrelse : L

King Louie Nederdel, Stripe Glitter, Black

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : L
Viser 1-15 af 28 element(er)