~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

King Louie

King Louie er på mange måder et brand, der tør skille sig ud. Det hollandske mærkes fokus på farver og mønstre i mange forskellige former og stilarter gør, at du let kan tilføje lidt ekstra personlighed og kant til et hvilket som helst outfit med produkter fra mærket. Find blandt andet de populære King Louie nederdele, der er designet i et flatterende og elegant A-snit. King Louie er tydeligt forført af vintagemode, og de henter inspiration fra årtierne mellem 1920’erne og 1970’erne. Hos Superlove.dk kan du gå på opdagelse i et stort sortiment af feminine King Louie kjoler og andet King Louie tøj, og vi holder også ofte King Louise udsalg. Du kan finde noget for enhver smag og tøjstil i de alsidige King Louis kollektioner – og så er det tilmed bæredygtigt design!

Skil dig ud i farverigt print med King Louie

Mode handler for brands om at finde deres egen stemme i mængden. Det har King Louie i høj grad formået. Deres vision er at begejstre dig med velsiddende og behageligt modetøj, der tør at lege med forskellige farver og materialer. Dette er fundamentet for det store udvalg af farverige King Louie kjoler, King Louie cardigans og King Louie nederdele, der for en stor dels vedkommende også har smukke print og mønstre. Således er det nemt at sammensætte et personligt look, der er som skabt til at opmuntre og henrykke. Derfor er Superlove King Louie forhandler. Du har mulighed for at tone de farverige items fra King Louie ned ved at indføje minimalistiske items og derved skabe en trendy kontrast. Fordi King Louie finder inspiration i så mange forskellige forgangne årtier, har du mange muligheder for at finde noget, der passer til lige din personlighed. I den vidunderlige verden af King Louie nederdele og King Louie kjoler finder du naturligvis også enkle varer uden mønstre, som kan sætte kulør på din dag. King Louies kollektioner er skabt til den stærke kvinde, der tør skille sig ud fra ”nordisk noir” med farver og print.

King Louie i tre årtier og mode over 100 år

I 1981 skabte Ann Berlips og George Cramer et nyt brand i Amsterdam: karismatiske King Louie. Deres første produktion var en sort turtleneck, der var særligt efterspurgt i 1980’erne. Efter tre årtier ser deres kollektioner af bæredygtigt design noget anderledes ud. Lige fra start har de to samarbejdspartnere haft en passion for at fremstille tøj, der gør folk glade. Stærkt inspireret af vintagestilen begyndte de at designe King Louie tøj med attraktive og kraftige farver og med en smuk og flatterende pasform. Nu ved indgangen af 2020’erne er det værd at bemærke, at man i King Louies design ser inspiration fra mode, der strækker sig over 100 år. Det er den dejlig måde at hylde nogle af de bedste finesser fra modens historie på. I dag er de velsiddende King Louie kjoler særligt eftertragtede i deres kollektioner. Fælles for King Louie kjolerne er deres smukke og feminine pasform, der komplimenterer kvindens former. Derudover har de skønne King Louie kjoler et væld af forskellige detaljer i alt fra udskæring og ærmelængde til lukning. Mange af dem kommer som nævnt i glade farver eller smukke mønstre, som er designet af Ann Berlips og George Cramer selv. King Louie bruger altid materialer i en blød og behagelig kvalitet, og materialernes oprindelse er vigtig for deres bæredygtige design.

Ansvarlig fremstilling af King Louie kjoler

Vil du gerne være med til at rykke modeindustrien i en bæredygtig retning? Det gør du ved at støtte de brands, der stræber efter hele tiden at blive mere grønne. King Louie bruger mindst mulig kemi i deres tøjproduktion, så fremstillingen af King Louis tøj ikke går ud over miljøet eller de ansattes sundhed. King Louies økologiske varer er GOTS-certificeret (GOTS står for Global Organic Textile Standard). Det er en solid garanti for økologi og bæredygtigt design, som få brands kan prale af. Ud over økologisk bomuld anvender King Louie blandet andet ecovero til deres King Louie kjoler, som er en garanteret bæredygtig version af viskose. Indeholder din King Louie nederdel polyester, kommer det fra genbrugte plastflasker. Vi er glade for som King Louie forhandler at kunne præsentere dig for bæredygtigt design.

Dine King Louie kjoler og alt andet King Louie tøj er desuden fremstillet med stort ansvar over for de mennesker, der har været en del af produktionen. Virksomheden arbejder udelukkende med fabrikker, der kan garantere ansvarlige arbejdsforhold. Det vil sige ordentlige arbejdstider, fornuftig løn, sikkerhed og sundhed. King Louie blev endda medlem af Fair Wear Foundation i 2015. Fair Wear Foundation er en uafhængig organisation, som har til formål at forbedre arbejdsforholdene i tøjindustrien. Er dit yndlingsbrand medlem af Fair Wear Foundation, kan du være sikker på, at dit tøj ikke har set skyggen af børnearbejde, giftigt arbejdsmiljø eller overdrevne arbejdstimer. Du kan være helt rolig, når det kommer til fremstillingen af din King Louie kjoler og din King Louie nederdel. Leverandørerne til King Louie bliver personligt tjekket af virksomheden selv på årlig basis. Den omhu ser man ikke ofte i modeindustrien.

Superloves sortiment af King Louie tøj

King Louie vil gerne opfordre til, at forbrugerne tænker sig om og laver velovervejede køb. Det er vi helt enige i, og derfor fører vi hos Superlove kvalitetsmode, som du faktisk har lyst til at gå med. En King Louie kjole, King Louie nederdel eller King Louie cardigan er til dig, der er en stærk og selvstændig kvinde med appetit på livet. Til dig, der går op i, at dit tøj skal udstråle din personlighed og gøre dig og dine omgivelser i godt humør. Ikke mindst er King Louie til dig, der finder det ekstra værdifuldt, at dit tøj er fremstillet på ansvarlig vis. Hos Superlove er vi også glade for King Louie, fordi King Louie bluser, King Louie kjoler og King Louie nederdele kan styles på forskellige måder efter anledning og humør. De er nemlig både præsentable, behagelige og chikke. Du kan opnå et casual look med en strik fra populære Nümph og et par cool sneakers fra New Balance. Sammensæt din King Louie kjole med en blazer for et professionelt look. Bliv inspireret til dit personlige udtryk af lækre King Louie cardigans med fine detaljer og King Louie nederdele i flotte blomsterprint eller grafiske mønstre. Skal du til fest, kan du fuldende dit outfit med stilfulde smykker fra Pernille Corydon eller Scherning. Gå på opdagelse og bliv fortryllet! Her i vores udvalg fra King Louie finder du masser af lækkert, bæredygtigt design, der kan give din stil et frisk og karismatisk pift.

King Louie

King Louie har igennem 3 årtier skabt festlige og farverige kollektioner med et strejf af retro, som henvender sig til kvinder i alle aldre. Brandet blev grundlagt i Amsterdam i starten af 80'erne af Ann Berlips og George Cramer. Vi elsker deres kjoler i velsiddende snit med smukke print, som ofte er inspireret af vintagefund. King Louie laver bæredygtigt design og er en del af Fair Wear Foundation, som er en uafhængig institution, der arbejder for at forbedre arbejdsforholdene i beklædningsindustrien.

Der er 25 varer.

Viser 1-25 af 25 element(er)
Aktive filtre

King Louie Kjole, Emmy Miniata, Flame Orange

Normalpris 795,00 kr. Pris 636,00 kr.
Størrelse : S M L XL XXL

King Louie Kjole, Emmy Pastilito, Cameo Green

Normalpris 895,00 kr. Pris 716,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Skjorte, Patty Pastilito, Cameo Green

Normalpris 650,00 kr. Pris 520,00 kr.
Størrelse : M L XL

King Louie Kjole, Irene Dominica, Orient Blue

Normalpris 950,00 kr. Pris 760,00 kr.
Størrelse : 36 38

King Louie Skjorte, Stella Dominica, Orient Blue

Normalpris 650,00 kr. Pris 520,00 kr.
Størrelse : 38 40

King Louie Skjorte, Tortola, Jade Green

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Nederdel, Border Tortola, Jade Green

Normalpris 550,00 kr. Pris 440,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Kjole, Rose Tortola, Jade Green

Normalpris 795,00 kr. Pris 636,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Kjole, Olive Midi Pereira, Chili Rød

Normalpris 895,00 kr. Pris 716,00 kr.
Størrelse : L XL XXL

King Louie Bukser, Frederica Broadway, Deep Teal

Normalpris 795,00 kr. Pris 636,00 kr.
Størrelse : 38

King Louie Nederdel, Border Rizo, Eden Green

Normalpris 550,00 kr. Pris 440,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Skjorte, Carina Brazza, Jasper Green

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.
Størrelse : S

King Louie Kjole, Darcy Brazza, Jasper Green

Normalpris 895,00 kr. Pris 716,00 kr.
Størrelse : M L XL XXL

King Louie Bukser, Border Palazzo, Sort

Normalpris 850,00 kr. Pris 680,00 kr.
Størrelse : M L XL

King Louie Skjorte, Pereira, Chili Rød

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.
Størrelse : M L XL

King Louie Kjole, Darcy Lopez, Sort

Normalpris 895,00 kr. Pris 716,00 kr.
Størrelse : XL

King Louie Nederdel, Juno Lopez, Sort

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.
Størrelse : S M

King Louie Skjorte, Rizo, Eden Green

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.
Størrelse : S L

King Louie Kjole, Mona Rizzo, Eden Green

Normalpris 795,00 kr. Pris 636,00 kr.
Størrelse : L XXL

King Louie Nederdel, Sofia Midi Milano Crepe, Dusty Turquoise

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.
Størrelse : S

King Louie Handsker, Glove Juice, Woodbine Grøn

Normalpris 150,00 kr. Pris 120,00 kr.
Størrelse : M

King Louie Hårbånd, Jules, Sort

Normalpris 275,00 kr. Pris 165,00 kr.
Størrelse : One Size

King Louie Hårbånd, Twist Rizzoli, Tweed Orange

Normalpris 150,00 kr. Pris 120,00 kr.
Størrelse : One Size

King Louie Hårbånd, Twist Rizzoli, Smoke Grøn

Normalpris 150,00 kr. Pris 120,00 kr.
Størrelse : One Size

King Louie Nederdel, Border Milano Uni, Black

Normalpris 550,00 kr. Pris 440,00 kr.
Størrelse : S M XL
Viser 1-25 af 25 element(er)