~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Kimononer klæder alle kvinder

Kimonoer findes i et utal af smukke varianter. Som lang kan kimonoen bruges som kjole og i den korte version, ser kimonoen helt fantastisk ud over et par jeans eller en nederdel. Men kimonoen kan stort set anvendes til alt. Du kan bruge din kimono som morgenkåbe eller bruge den som jakke. Mulighederne er utallige. En kimono har typisk et smukt mønster. Det kan være et neutralt mønster, men oftere ses kimonoer med smukke farverige mønstre. En meget populær version er de fine kimonoer med blomster. Kimonoen har flotte vide ærmer og et løst snit. Typisk bindes den i taljen og fremhæver dermed den kvindelige form. Der er en kimono til alle. Lang eller kort. Løs eller tætsiddende. Kimonoer er utrolig klædelige og ser super flotte ud på alle typer kvinder uanset alder.

Et must i din garderobe

Kimonoer er meget populære, og det er der en god grund til. De giver nemlig et frisk pust til din garderobe. En lang kimono i satin kan bruges som en flot festkjole. Sæt den sammen med et par smarte sandaler og nogle flotte øreringe, og du har det skønneste party look. Den korte kimono kan sættes sammen med et par jeans og et par sneakers, og du har et flot hverdagsoutfit. Kimonoen får dig til at stråle og fremhæver din kvindelighed med sin løse elegance. Farverne i en kimono er et kapitel for sig. Du kan få kimonoer i de fineste pastelfarver. Men også kimonoer i vilde pangfarver. Og hvis det ikke lige er dig, så findes der kimonoer i afdæmpede farver med skønne enkle mønstre.

Bliv forelsket i østens magi

Når man kigger på en kimono, er det svært ikke at blive forelsket. De fine mønstre, de smukke blomster og farver skiller sig på fascinerende vis ud. En kimono er fuld af østens magi. Kimonoer er til dig, som tør blive set og som elsker at se smart og flot ud. En kimono er super anvendelig og samtidig meget feminin, og det er derfor, at både de største modedesignere og de smarteste trendsettere for længst har taget den til sig. Kimonoen er også rar at have på. Designet er løst. Ærmerne er vide. Og du bestemmer selv, hvor meget du strammer bæltet. Med andre ord får du både fashion og komfort med de smukke kimonoer.

Er kimonoer ikke lige det, du ledte efter? Så har vi hos Superlove heldigvis mange andre lækre ting at byde på. Hvad med nogle flotte jerseykjoler? De sidder supergodt, skal ikke stryges, og så er de samtidig smarte. Danefæ laver nogle virkelig flotte jerseykjoler. Det samme gør Nümph eller King Louie, der med sine flotte prints har det samme farverige look, du ofte ser på kimonoer. Er du på udkig efter noget helt andet, så foreslår vi, at du ser på Jeans fra Mos Mosh, eller hvad med nogle praktiske og flotte sandaler fra Teva.

Kimonoer

Kimonoer har taget modeverden med storm og er med sine smukke stoffer og flotte design både elegant og feminin. Kimonoen stammer oprindeligt fra Japan, hvor den er nationaldragt. Her er den blevet båret med ynde i århundreder af de smukke japanske kvinder, indtil trendsettere fik øje på den og fik gjort den til en del af modebilledet i hele verden. Hos Superlove finder du naturligvis et smukt udvalgt af kimonoer.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Becksöndergaard Kimono, Lola Liberte, Multi Color

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : S
Viser 1-1 af 1 element(er)