Filtrer efter

Kähler

Det er ikke nogen hemmelighed, at Kähler ligger i toppen på listen over de mest kendte, danske designermærker indenfor boliginteriør, hvor elegance, skandinavisk enkelhed og karakterskabende personlighed går op i en højere enhed. I vores sortiment af Kähler interiørdele finder du alt lige fra farverige skåle, lysesteger og kander til de populære Hammershøi vaser, der udstråler statement og stilbevidsthed i et hvilket som helst hjem.

 

Historisk design i udvikling

Kähler tilbyder klassiske interiørdele til boligen, der eksperimenterer med forskellige stilarter og personlige udtryk. Brandet har eksisteret i mere end 150 år og har derfor en rig historie bag sig. I dag har Kähler altid stort fokus på at kreere stilskabende interiørelementer, der kan gøre en forskel i et hvilket som helst hjem, takket være spændende farvesammensætninger. Den klassiske Hammershøi vase fås eksempelvis i mange forskellige glaseringer og farver, hvorfor man let kan finde en model, der passer til ens egen bolig. Kähler formår på mange måder at holde fast i mærkets rødder, men indfører løbende grafisk statement i form af de velkendte guldstriber og metalliske elementer.  

 

Vores udvalg: Køb Kähler vaser på tilbud!

I Superlove.dk’s udvalg af Kähler elementer har du ligeledes mulighed for at købe julepynt og interiør til den traditionsbetonede måned med atypiske julekugler og lysesteger i det populære Omaggio design.

Find de populære vaser med forgyldte striber og trendy farver her i Superloves sortiment af items fra Kähler, der nemt kan give dit hjem et strejf af stilbevidsthed og unik personlighed. Vi tilbyder Kählers traditionelle lysesteger og vaser, der har masser af historie bag sig. En del af Kählers items er desuden at finde på tilbud til stærke udsalgspriser på superlove.dk. 

Kähler

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter