Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Jukserei

Det danske smykkemærke Jukserei tilbyder håndlavede smykker i et minimalistisk look, hvor stilskabende detaljer og personliggørende elementer som mønstre, sten og riller præger de alsidige designs. Smykkerne er i et tidløst design, hvilket gør, at de holder sæson efter sæson. Samtidig reflekterer de også skandinavisk design, hvor enkelthed og kvalitet kombineres og skaber udsøgte smykker.

 

Inspiration fra de berlinske gader

At mærket er baseret i Berlin er desuden tydeligt i den oftest meget rå minimalisme, der gør sig gældende i de unikke smykker. Inspirationen fra det det industrielle Berlin smelter fantastisk sammen med den skandinaviske blidhed i smykkedesignet, hvorved balancen mellem det feminine og rå går op i en højere enhed. De nye modestrømme i Berlin bærer præg af androgynitet og minimalisme, hvorfor brandet formår at kombinerer et skandinavisk udtryk og rå elementer fra den tyske smykkescene. Herved skabes en flot rå kontrast til det elegante og tidløse design, hvilket giver et unikt modspil til den typiske accessories- og smykkemode. 

 

Stort udvalg af smykker

Find et stort sortiment af Jukserei ringe, øreringe, halskæder og armbånd på superlove.dk og gå på opdagelse i et en verden af kvalitetssmykker i dansk design. Vi tilbyder den populære Jukseri Notch ring samt den unikke Moon halskæde. Smykkerne er velegnet den til stilbevidste kvinde, der vægter at investere i kvalitetssmykker, der kan tilføre lidt personligt kant i et hvilket som helst outfit. Ligeledes tilbyder vi den smukke Lulu halskæde, der rummer smukke sølvsten. På trods af smykkemærkets fokus på høj kvalitet, forhandles alle items til fantastiske markedspriser.

Jukserei

Jukserei smykker er designet af danske Chanette Pedersen, som har slået sig ned i Berlin, hvor hun designer smykkerne i et enkelt og stilrent formsprog.
De fine øreringe, armbånd og halskæder fra Jukserei er alle i sterlingsølv - nogle med guldbelægning.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Jukserei Ring, Notch, Sølv

Normalpris 280,00 kr. Pris 84,00 kr.
Størrelse : 51

Jukserei Ring, Sparkling, Sølv

Normalpris 125,00 kr. Pris 37,50 kr.
Størrelse : 58
Viser 1-2 af 2 element(er)