Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Jerseykjoler

Jerseykjoler er fantastiske, fordi de kan sammensættes og kombineres med resten af din garderobe på tusindvis af forskellige måder. Jerseykjoler kan bruges til enhver lejlighed, som ingen anden kjole kan. Den afslappede kjole kan blive brugt flittigt i din hverdag, ligesom den kan styles op og bruges til en festlig lejlighed. Tag en kort jerseykjole eller tunika ud over et par jeans og giv dig selv en smuk og stilfuld hverdag, hvor du samtidigt kan føle dig godt tilpas.

Jerseykjoler til jobbet, til weekenderne og til en helt særlig lejlighed

Jerseykjoler er alsidige, fordi de kan bruges til enhver lejlighed, og fordi de kan bruges af enhver kvinde. Jerseykjoler fås i alverdens farver, pasformer og stilarter. Som en moderne og stilbevidst kvinde kan du helt sikkert finde en jerseykjole, der passer til netop din stil og dit udtryk. Med en jerseykjole kan det i sandhed siges, at skønheden kommer indefra, og det kommer i den grad til udtryk i de komfortable kvalitetsmaterialer. Du vil forkæle dig selv med en kjole, der hverken går på kompromis med de feminine pasformer eller komfort. Med en eller flere jerseykjoler i kurven kan du give din garderobe nye og feminine items, du kan slappe af i.

Jerseykjoler passer til enhver lejlighed, fordi de med ganske få elementer kan få et helt nyt udtryk. Med en fincardigan eller blazer over passer de perfekt til den professionelle arbejdsplads, hvor dit outfit skal være et udtryk for dine professionelle kompetencer. Med en flot blondetop under kan du gøre den mere åbne jerseykjole endnu mere elegant og feminin. En kortere jerseykjole eller en tunika kan styles ned med et par mørke jeans, leggins eller en hyggelig strikbluse. Der findes ingen grænser for, hvordan du kan style dine jerseykjoler, og hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg, hvor kun fantasien sætter grænser.

Vores udvalg

Hos Superlove kan du finde et stort udvalg af jerseykjoler, der kan være med til at give dig en feminin hverdag. Du kan både finde jerseykjoler med striber, med prikker, med blomster og med mønstre, ligesom du kan finde enkle og elegante jerseykjoler til de meget grå dage.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til kvinder fra nogle af de mest populære og anerkendte danske og internationale brands. Vi sørger altid for at have et udvalg af produkter fra de nyeste kollektioner på lager. I vores udvalg af jerseykjoler finder du blandt andet items fra populære brands som Lollys Laundry, Nümph, Stig P og King Louie. Se også vores udvalg af smukke kjoler blandt vores strikkjoler, og skjortekjoler.

Jerseykjoler

Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre og smukke jerseykjoler til dig, der ser dig selv som en stilbevidst og selvsikker kvinde. Se de nyeste modeller fra bl.a. NümphDanefæ, King Louie og mange flere fra anerkendte danske såvel som internationale brands.

Der er 17 varer.

Viser 1-15 af 17 element(er)
Aktive filtre

King Louie Kjole, Betty Daze, Eden Green

Pris 795,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Basic Apparel Kjole, Abby Dress Dot, Off White/Black

Pris 995,00 kr.
Størrelse : XS S M L

Basic Apparel Kjole, Abby Dress New Stripe, Off White/Navy

Pris 995,00 kr.
Størrelse : XS S M L

Basic Apparel Kjole, Abby Dress Harriet, Navy

Pris 995,00 kr.
Størrelse : XS S M L

Basic Apparel Kjole, Elba, Black-Off White

Pris 695,00 kr.
Størrelse : XS S M L

King Louie Kjole, Olive Sevres, Black

Pris 850,00 kr.
Størrelse : S M XL

Basic Apparel Kjole, Joline LS, Black

Pris 495,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Nümph Underkjole, Nucady Long Singlet, Caviar

Pris 250,00 kr.
Størrelse : M L XL

Nümph Underkjole, Nubowie Long Singlet, Caviar

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Kjole, Mona Koji, Black

Normalpris 750,00 kr. Pris 375,00 kr.
Størrelse : S

Danefæ Kjole, Finest Organic, Dark Navy Fleurie

Normalpris 595,00 kr. Pris 416,50 kr.
Størrelse : L

Danefæ Kjole, Beth, Navy

Pris 580,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Basic Apparel Kjole, Laila, Army

Normalpris 450,00 kr. Pris 135,00 kr.
Størrelse : S

Basic Apparel Kjole, Laila, Abricot Brandy

Normalpris 450,00 kr. Pris 135,00 kr.
Størrelse : S M

King Louie Kjole, Mona Milano Crepe, Dark Navy

Pris 795,00 kr.
Størrelse : S XL
Viser 1-15 af 17 element(er)