Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Jerseykjoler

Jerseykjoler er fantastiske, fordi de kan sammensættes og kombineres med resten af din garderobe på tusindvis af forskellige måder. En sort Jersey kjole kan bruges til enhver lejlighed, som ingen anden kjole kan. Den afslappede t-shirt kjole kan blive brugt flittigt i din hverdag, ligesom den kan styles op og bruges til en festlig lejlighed. Tag en kort jerseykjole med korte ærmer eller tunika ud over et par jeans og giv dig selv en smuk og stilfuld hverdag, hvor du samtidigt kan føle dig godt tilpas.

Jerseykjoler til jobbet, til weekenderne og til en helt særlig lejlighed

Jerseykjoler er alsidige, fordi de kan bruges til enhver lejlighed, og fordi de kan bruges af enhver kvinde. Jerseykjoler til damer fås i alverdens farver, pasformer og stilarter. Som en moderne og stilbevidst kvinde kan du helt sikkert finde en jerseykjole, der passer til netop din stil og dit udtryk. Med en jerseykjole uden ærmer kan det i sandhed siges, at skønheden kommer indefra, og det kommer i den grad til udtryk i de komfortable kvalitetsmaterialer. Du vil forkæle dig selv med en kjole, der hverken går på kompromis med de feminine pasformer eller komfort. Med en eller flere jerseykjoler i kurven kan du give din garderobe nye og feminine items, du kan slappe af i.Jerseykjoler passer til enhver lejlighed, fordi de med ganske få elementer kan få et helt nyt udtryk. Med en fin cardigan eller blazer over passer de perfekt til den professionelle arbejdsplads, hvor dit outfit skal være et udtryk for dine professionelle kompetencer. Med en flot blondetop under kan du gøre den mere åbne jerseykjole endnu mere elegant og feminin. En kortere jerseykjole eller en tunika kan styles ned med et par mørke jeans, leggings eller en hyggelig strikbluse. Der findes ingen grænser for, hvordan du kan style dine jerseykjoler, og hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg, hvor kun fantasien sætter grænser.

Vores udvalg

Hos Superlove kan du finde et stort udvalg af både korte og lange jerseykjoler, der kan være med til at give dig en feminin hverdag. Du kan både finde jerseykjoler med striber, med prikker, med blomster og med mønstre, ligesom du kan finde enkle og elegante jerseykjoler til damer på udsalg til de meget grå dage.Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til kvinder fra nogle af de mest populære og anerkendte danske og internationale brands. Vi sørger altid for at have et udvalg af produkter fra de nyeste kollektioner på lager. I vores udvalg af jerseykjoler finder du blandt andet items fra populære brands som Lollys Laundry, Nümph, Basic Apparel og King Louie. Se også vores udvalg af smukke kjoler blandt vores hverdagskjoler,  festkjoler, og skjortekjoler.

Jerseykjoler

Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre og smukke jerseykjoler til dig, der ser dig selv som en stilbevidst og selvsikker kvinde. Se de nyeste modeller fra bl.a. NümphDanefæ, King Louie og mange flere fra anerkendte danske såvel som internationale brands.

Der er 22 varer.

Viser 1-15 af 22 element(er)
Aktive filtre

Danefæ Kjole, Maiken Organic, Black/Green Fleurie

Pris 650,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Danefæ Kjole, Sigrid, Dusty Navy Hemlock

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Danefæ Kjole, Nassau, Dusty Navy Hemlock

Pris 495,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Danefæ Kjole, Vibeke Organic, Black Green Hemlock

Pris 650,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Kjole, Lee Dress Opera, Orient Blue

Pris 750,00 kr.
Størrelse : XL

King Louie Kjole, Carina Tunic Dress Stanton, Grape Red

Pris 850,00 kr.
Størrelse : M L XL

King Louie Kjole, Emmy Dress Carlisle, Peacoat Blue

Pris 750,00 kr.
Størrelse : M L XL XXL

King Louie Kjole, Caro Dress Trifle, Dragonfly Green

Pris 850,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Kjole, Mona Dress Sheppey, Blue

Pris 750,00 kr.
Størrelse : S M L

King Louie Kjole, Emmy Dress High Tea, Blue

Pris 750,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Nümph Underkjole, Nucady Long Singlet, Pebble

Pris 250,00 kr.
Størrelse : S

Basic Apparel Kjole, Rita Tank, Navy

Normalpris 350,00 kr. Pris 210,00 kr.
Størrelse : S

Basic Apparel Kjole, Rita Tank, Arctic Ice

Normalpris 350,00 kr. Pris 210,00 kr.
Størrelse : L
Viser 1-15 af 22 element(er)