Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Jakker

Jakker til kvinder er ikke bare praktiske. Din jakke er et fashion item, og den kan sågar være det bærende element for hele dit outfit. Sådan kan det være uanset om det er vinter og frostgrader udenfor, eller om jakken skal bruges til de halvkølige sommeraftener. Uanset sæson, vejr og uanset din stil, så kan den helt rigtige jakke være din trofaste ledsager og din bedste ven. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af jakker til alt slags vejr. Uanset om det er vinterjakken, overgangsjakken, regnjakken eller skindjakken du mangler, så kan du helt sikkert finde den perfekte jakke til dig i vores udvalg.

Jakker til alle årstider

Din jakke er dit obligatoriske stykke overtøj, når du skal udenfor i det danske vejr. For rigtig mange kvinder findes der altid en favoritjakke i garderoben, som bliver fundet frem, når den rette årstid nærmer sig og gemt væk, når årstiden er ved at være forbi igen. Men selvom de fleste jakker kun bruges noget af året, skal de stadig skiftes ud med jævne mellemrum, når de bliver for slidte, eller når du trænger til noget nyt.

Hos Superlove finder du et stort udvalg af jakker til alle årstider. Hold dig tør i regnvejret med en lækker Rains regnjakke, der ikke går på kompromis med det feminine udtryk. Forkæl dig selv med en Danefæ jakke i den fineste kvalitet, der vil blive din bedste ven i det blæsende efterårsvejr. Når vinteren for alvor melder sig, kan du sørge for at holde dig varm med en ekstraordinær Parajumpers jakke. Og til de perioder hvor jakken ikke behøver at være så varm, kan du nyde følelsen af en af vores stilfulde MDK skindjakker.

Din jakke er ikke nødvendigvis blot et stykke overtøj. Du kan bruge din MDK skindjakke som et bærende element i dit outfit, indendørs såvel som udendørs. Og når du skal imponere på arbejdet eller mangler noget at tage over dine bare arme til festen, kan du føle dig eksklusiv med en af vores lækre blazer jakker.

Superloves udvalg

På superlove.dk er det muligt at købe overtøj til den stilbevidste kvinde, der hverken ønsker gå på kompromis med kvalitet eller design. Du kan finde alt fra Mads Nørgaard jakker til Modström jakker, Lollys Laundry jakker og en lang række andre jakker og frakker fra populære brands.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til den stilbevidste og ambitiøse kvinde. Samtlige brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores store udvalg af strik, bluser, bukser og jeans fra en lang række andre populære danske og internationale brands som Nümph, PBO og King Louie.

Jakker

Hold varmen eller fuldend dit look med en lækker jakke til årstiden. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af lækre jakker fra populære designerbrands som Danefæ, Parajumpers, MDK og mange flere.

Der er 55 varer.

Viser 1-15 af 55 element(er)
Aktive filtre

Modström Flyverdragt, Krystal, Empire Green

Pris 995,00 kr.
Størrelse : XS S M

Nümph Jakke, Numorgan, Moonlit

Pris 995,00 kr.
Størrelse : 34 36 38 40 42

Danefæ Vinterjakke, Lizzy, Deep Ocean

Pris 1.595,00 kr.
Størrelse : S M L XXL

Basic Apparel Jakke, Cleo Solide, Muted Clay

Pris 1.395,00 kr.
Størrelse : S M L

Nümph Jakke, Nubrio, Tannin

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : 36 40 42

Nümph Jakke, Nubrio, Dark Shadow

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Nümph Vest, Numary Waist Coat, Caviar

Pris 995,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Modström Jakke, Dolly, Navy Sky

Pris 950,00 kr.
Størrelse : XS S L XL

Modström Jakke, Denise, Dark Army

Pris 1.895,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Modström Jakke, Odelia Long, Dark Army

Pris 1.795,00 kr.
Størrelse : S M L

King Louie Jakke, Bonnie Brazza, Beet red

Pris 1.395,00 kr.
Størrelse : 36 40 42
Viser 1-15 af 55 element(er)