~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Komfortabelt fransk brilledesign

Izipizi er et innovativt fransk brillemærke, som giver dig designerbriller til favorable priser. Deres filosofi er, at livet skal nydes og være nemt, så de kreerer smukke solbriller, læsebriller og skærmbriller, der er lette at bruge. Heraf kommer deres navn, der er et spin på det engelske ”easy-peasy”. Izipizi gør det nemlig let som en leg at finde moderigtige briller. Izipizi solbriller er komfortable takket være et fleksibelt stel, der tilpasser sig din ansigtsform. Et behageligt fit er alfa og omega i brilledesign, ellers bliver du hurtigt træt af at have brillerne på. Blandt vores udvalg af Izipizi solbriller finder du solbriller med styrke, runde solbriller og glade farver. Det er vigtigt for Izipizi at være et omfavnende brand, der tilbyder noget for enhver smag og samtidig er helt med på den nyeste mode. Hvis du ikke føler et behov for at dine Izipizi briller skal være med på de nye trends, så frygt ej: Izipizi har specialiseret sig i at kombinere det moderne med vintagelook.

Runde solbriller med inspiration fra 60’erne og 70’erne

Izipizi har en tilbagelænet og livsglad tilgang til moden og til livet. Izipizi solbriller er skabt med fokus på anvendelighed – ligesom deres læsebriller og skærmbriller. Brandet formår at forene det kreative og det funktionelle med et tydeligt nik til 60’erne og 70’ernes komfortable stil. Du kan blandt andet se retroinspiration i de runde solbriller og wayfarer solbriller. Izipizi vælger tit af krydre det kendte og populære skildpaddemønster med spændende farvekombinationer. Kombinationen af moderne trends og velkendte klassikere giver et attraktivt tidløst design, hvor du kan fremhæve Izipizi solbrillernes kvaliteter alt efter, hvordan du sammensætter dit outfit. Takket være eksterne samarbejdspartnere inden for mode og livsstil, kan du altid finde eksklusive og unikke modeller blandt de stilfulde Izipizi solbriller. De eftertragtede Izipizi solbriller har et genkendeligt look, der leder tankerne hen på de gode gamle dage med en let og kærlig tilgang til livet.

Izipizi solbriller med styrke og briller uden styrke

Izipizi solbriller er ligetil kvalitet, der giver et smil på læberne og kulør på din dag. Izipizi skaber briller til alle hverdagens øjeblikke, og derfor kan du både få solbriller med styrke og briller uden styrke fra mærket. Blandt de farverige kollektioner fra Izipizi finder du skærmbriller uden styrke og læsebriller i de skønneste farver. Izipizis ideal er at præsentere et ubegrænset brilleunivers, der kombinerer fornøjelse og design. Uanset om du er til de mønstrede, de helt enkle sorte, wayfarer solbriller eller de runde solbriller, kan du finde inspiration blandt vores udvalg fra Izipizi. Vi elsker Izipizis alsidighed, der både omfavner briller uden styrke, læsebriller, solbriller uden og solbriller med styrke samt skærmbriller, der beskytter dine øjne mod digitalt lys.

Find inspiration hos Superlove

Hos Superlove er vi begejstrede over at kunne tilbyde håndplukkede modeller af Izipizi solbriller, Izipizi læsebriller og Izipizi skærmbriller. Izipizis vision er, at du kan være moderigtig uden besvær. Deres farverige og optimistiske stil passer godt ind i Superloves DNA, for vi vil gerne præsentere dig for inspirerende mode til din personlige stil. Blandt vores store udvalg af accessories finder du blandt andet også hårpynt fra populære Pico, de lækreste tasker fra Decadent, nyskabende øreringe fra AYM og fine punge fra Hvisk. Vi er nemlig glade for farverigt tilbehør, der kan udtrykke dig, lige som du er.

Izipizi solbriller

Den skarpe forårssol, den varme sommersol og den lave efterårssol. Du kommer nærmest ikke uden om at skulle have et par solbriller, og Izipizi laver lækre designersolbriller til gode priser. Gå på opdagelse i vores håndplukkede udvalg af trendy Izipizi solbriller med styrke eller uden.

Der er 14 varer.

Viser 1-14 af 14 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-14 af 14 element(er)