~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Izipizi skærmbriller til den digitale hverdag

Er du glad for godt design og gode priser? Franske Izipizi kreerer smarte designerbriller til meget overkommelige priser. For briller er jo noget, mange af os skal bruge i hverdagen. Det gælder i stigende grad også skærmbriller, som også kaldes computer briller. Hvad er skærmbriller? Det er briller, som er specialdesignet til at beskytte dine øjne mod det blå lys fra smartphones, tablets, computere og LED-tv. Det blå lys forringer din søvnkvalitet, kan give tørre og irriterede øjne og endda hovedpine. På længere sigt påvirker dårlig søvn også dit helbred negativt. Det kan et par skærmbriller altså afhjælpe. Izipizi skaber moderne designerbriller til din hverdag. Da hverdagen for de flestes vedkommende i høj grad involverer brug af digitale skærme, kreerer Izipizi også skærmbriller. Du kan både bruge skærmbrillerne på arbejdet og om aftenen, hvor lyset har størst indflydelse på din nattesøvn. Selvom skærmbriller også kaldes computer briller, er de altså ikke kun til brug foran en computer. Izipizi udstyrer dig med skærmbriller, så du er bedre rustet til den digitale hverdag. Drivkraften bag det innovative brillebrand er nemlig, at livet skal nydes.

Fleksibelt fit og skærmbriller uden styrke

Izipizi startede som See Concept i 2010, men siden har det franske designerbrand skiftet navn til det optimistiske Izipizi. Navnet er en sjov version af det engelske udtryk ”easy-peasy”, fordi brandet lægger vægt på det lette, dejlige liv, som man ikke behøver at tage alt for seriøst. Izipizi briller er ukomplicerede, og i Izipizi skærmbriller er der lagt vægt på et godt fit og på funktionalitet. Alt sammen i et lækkert look, der kan begejstre alle aldre. Izipizi skærmbriller er lavet med lette og fleksible stel, der tilpasser sig din ansigtsform. En hverdagsbrille skal jo være komfortabel. Du kan også få Izipizi skærmbriller uden styrke, hvis du ikke normalt bruger briller.

Izipizi leverer trendy skærmbriller

Det er intet mindre end genialt, hvordan Izipizi formår at forene trendy design med praktiske hensyn i deres skærmbriller, solbriller og almindelige briller. Og så til virkelig gode priser, som man ellers ikke ser hos designerbriller. Izipizi laver farverige kollektioner, som kan sætte kulør på din hverdag. Og der er noget at finde for enhver smag. Du kan udvælge et par cool, enkle skærmbriller eller skærmbriller med et livligt mønster.

Izipizi og retromode hos Superlove

Izipizi er et brand, som evner at skabe skærmbriller i en retrocool stil, samtidig med at de helt med på de nyeste modetendenser. Det kreative brand forstår også, at godt design er brugbart design, og det er noget vi lægger stor vægt på hos Superlove. Vi elsker de stilfulde Izipizi skærmbriller uden styrke og med, Izipizi solbriller og almindelige Izipizi briller. Brandets referencer til 60’erne og 70’erne og deres livsglade udstråling gør os glade. Er du glad for retromode, kan du også se på vores udvalg fra King Louie, hvis store inspiration er vintagefund og modehistorie. Du kan også pifte dit køkken op med dekorativt interiør fra Lucie Kaas, der har moderniseret designklassikere fra 50’erne, 60’erne og 70’erne.

Izipizi skærmbriller

Izipizi er et fransk brillemærke, der har som målsætning at skabe flotte briller til gode priser i en smart og ligetil stil. Izipizi briller er trendy og komfortable, ofte med glade farver og cool mønstre. Izipizi skærmbriller beskytter dine øjne mod det blå lys fra digitale skærme, som kan forstyrre din døgnrytme samt give hovedpine og trætte øjne.

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-6 af 6 element(er)