~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Læsebriller så du kan nyde livet

Livet skal nydes, og det gør man bedst med udstyret i orden. Det er filosofien bag Izipizi, som har taget navn efter det engelske udtryk ”easy-peasy”. Har du brug for læsebriller, behøver de ikke at være kedelige. De kan tværtimod være en smart accessory. Samtidig skal det være nemt at få fat i en model, der passer dig. Vi har udvalgt vores favoritter fra Izipizi, og du kan finde farverige modeller, klassikere og trendy skildpaddemønstre. Izipizi har eksisteret siden 2010, og deres koncept er at kombinere brugbart design og fornøjelse. Derfor laver de læsebriller, der er ligetil, men af høj kvalitet.

Komfortable læsebriller

Billige læsebriller er sjældent særlig godt designet og går hurtigt i stykker. Godt design handler ikke kun om æstetik, men om brugbarhed og holdbarhed. Izipizi lægger derfor vægt på at give deres læsebriller et godt fit, der er komfortabelt. Det opnår de blandt andet via fleksible stel, der kan tilpasse sig din ansigtsform. Dermed bliver det at have læsebriller på ikke et irritationsmoment i hverdagen, men kan tværtimod give dit look et ekstra touch.

Trendy læsebriller i vintagestil

Izipizi er et kreativt og innovativt brand, som nytænker designet af alle typer briller, herunder læsebriller. Izipizi samarbejder med eftertragtede livsstilsbrands og andre partnere i modebranchen, og det betyder, at de altid kan præsentere stilfulde og eksklusive brillemodeller. Samtidig har Izipizi læsebriller et genkendeligt look med afrundede stel. Brandet lader sig nemlig inspirere af 60’erne og 70’ernes kærlighed og lette tilgang til livet, og derfor bærer brillerne præg af vintage. Det lykkes for Izipizi at skabe læsebriller og andre typer briller, som er ubesværet trendy. Det afspejler brandets afslappede tilgang til livet og til mode. Brandet vil gerne gøre det let at være moderigtig ved at kreere designerbriller til en fornuftig pris.

Farverige Izipizi læsebriller hos Superlove

Izipizis farverige brillekollektioner sætter kulør på tilværelsen og bringer smilet frem. Du finder naturligvis også læsebriller i enkle modeller i sort, som giver et virkelig cool udtryk. Hos Superlove er vi glade for Izipizis friske og farverige univers samt deres valgsprog, som er, at du ikke skal lade dig begrænse i din stil. Personlig mode er hjertet i Superlove, og Izipizis livsglade indstilling er meget velkommen hos os. Vi har udvalgt fede læsebriller fra Izipizi, så du ubesværet kan være stilfuld og godt klædt på til hverdagen. Vi har desuden også Izipizi solbriller og Izipizi skærmbriller, som beskytter mod det skadelige blå lys fra digitale skærme. Måske vil du kombinere dine Izipizi briller med et lækkert tørklæde fra Beck Søndergaard i fine farver? Eller skønne øreringe fra Scherning? Gå på opdagelse i vores alsidige udvalg af accessories og blev inspireret til at udtrykke din personlige stil.

Izipizi læsebriller

Det franske brillemærke Izipizi har gjort det nemt at finde fede læsebriller. Brillerne er med deres afrundede stel inspireret af 60’erne og 70’erne og kommer i farverige udgaver med et komfortabelt fit. Du får kort sagt læsebriller i et godt design, der fungerer i praksis, og til en pris, som er til at betale.

Der er 24 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-24 af 24 element(er)