Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Izipizi briller skabt med en innovativ tankegang

Den franske virksomhed gik oprindeligt under navnet See Concept, som blev etableret i 2010. Drivkraften var i første omgang at skabe nogle flotte og enkle læsebriller, som blot skulle gå til en lavere pris end de lignende briller på markedet. Der gik dog ikke lang tid, før ledelsens innovative tankegang og stærke drivkraft efter at vækste gav virksomheden et nyt formål. Missionen var nu at producere moderne og aktuelle designerbriller, der også kunne bruges som et fashion statement frem for blot som læsebriller.

Virksomheden har siden 2010 ved hjælp af deres kreativitet og innovative arbejdsmetoder udviklet på de populære Izipizi briller og Izipizi solbriller. I 2013 lykkedes det dem at udvikle et par Izipizi briller med magnetisme, der gjorde det muligt at hænge sine Izipizi briller op på køleskabet og andre steder. Disse banebrydende Izipizi briller blev naturligvis en stor succes blandt forbrugerne.

Izipizi solbriller med fashion statement

Det franske brillemærke tilbyder et udvalg af Izipizi solbriller, læsebriller, og skærmbriller og andre Izipizi briller, der kan give et hvilket som helst outfit et pift af kant og personlig stil. Briller er blevet yderst moderne de seneste år, og de behøver ikke at være kedelige eller ordinære i designet. Ej heller behøver du at have et svækket syn for at kunne pifte dit outfit op med et par Izipizi briller. Hos Superlove kan du nemlig gå på opdagelse i vores store sortiment af de populære Izipizi briller, både med og uden styrke.

Med Izipizi solbriller og andre Izipizi briller er det nemt at finde et par briller, der både er personlige og trendy, og så til en overkommelig pris. Brillernes design er i høj grad inspireret af tidens trends fra modeugerne, hvorved du har mulighed for at købe et par fashionable Izipizi briller som læsebriller, solbriller eller blot som et fashion statement og inden for en meget fair prisklasse.

Alle brilledesigns er er udført i tynde, lette stel, der gør dem yderst behagelige at have på. De fås i et alsidigt udvalg af forskellige farver og modeller, der dog alle bærer præg af stilskabende elementer i form af afrundede stel med inspiration fra 60’erne og 70’erne. Dette gør dem enormt velegnede til den stilbevidste mand eller kvinde, der ønsker at udtrykke fashion statement.

Vores udvalg af Izipizi

På Superlove.dk tilbyder vi et bredt sortiment af de mest populære modeller af Izipizi briller. Det franske brand tilbyder et virvar af brillemodeller, hvor du hurtigt vil kunne finde lige præcis den variant, der afspejler din personlige stil. Frankrig er i høj grad blevet epicenteret for brilledesign, hvorfor et par Izipizi briller er et oplagt valg for den fashioninteresserede person. I vores udvalg vil du ligeledes kunne finde læsebriller, hvor du selv kan vælge din brillestyrke.

Se også vores store udvalg af andre accessories, briller og solbriller fra andre populære danske og internationale brands.

Izipizi

De populære Izipizi solbriller kommer i høj grad fra et brillebrand i udvikling. Et fransk brand, der med dets prisvindende koncept er blevet tildelt stor popularitet i Europa. Firmaet er ungt og nytænkende med hovedsæde i Frankrig, og på mange måder er de allerede blevet epicenteret for brillefashion.

Der er 38 varer.

Viser 1-15 af 38 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-15 af 38 element(er)