~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Farve

Farve

Sådan får du et flot hjem med interiør

Kender du det, at du kommer ind i hjem og omgående tænker: Hvor bor de pænt! Hvad er det, der gør forskellen? Hvorfor er det, at man føler sig så indtaget? Det er selvfølgelig møblerne, men det er lige så meget de små detaljer. Det er dem, der giver prikken over i'et.  Og det er dem, der viser, at du har stil og sans for hygge. Bare spørg en indretningsarkitekt, og vedkommende vil fortælle dig, at forskellen ligger i de dekorative detaljer. Det er den stilfulde lampe over spisebordet, der matcher den lækre plaid i sofaen og finder genklang i vasen i vindueskarmen. 

Hos Superlove går vi meget op i interiør og boligindretning. Det er i hjemmet, vi tilbringer de fleste af vores timer, og det er derfor vigtigt, at interiøret udtrykker vores personligheder. Hos Superlove er vi altid på udkig efter lækker brugskunst og flot boligtilbehør. Vi stiller store krav til stil og kvalitet og går aldrig på kompromis, når det kommer til interiør. Vi ved nemlig, hvor meget boligindretning betyder for folk, og vi vil gerne være med til at finde lige præcis de dekorative elementer, der er med til at skabe dit hjem. 

I vores webshop har vi nøje udvalgt nogle producenter, vi ved leverer interiør, der ikke ligner alt det andet, der er på markedet. Hos os finder du fx de skønneste små keramikskåle i uimodståelige farver fra HK Living eller stilfulde lamper med eksklusive detaljer fra Superliving. Du finder også de smukkeste vaser fra Bloomingville. Vaser er altid en fast del af vores sortiment. De er flotte alene eller med årstidens blomster. Sæt to eller tre vaser sammen, og du har skabt en helt unik stemning. Det er det, som interiør kan. Det kan skabe hygge og stil. Vi har mange flotte ting, og vi er sikre på, at vi også har noget til dig.

Stilfuldt interiør

Der er stor forskel på nips og på brugskunst. Nips er bare noget, du har, hvorimod brugskunst er noget du nøje har udvalgt. Hos os finder du brugskunst og interiør. Når du indretter dit hjem, bør du have et stort fokus på belysningen. Tænk bare på forskellen mellem et neonrør i loftet og nogle hyggelige standerlamper placeret strategisk i lokalet. Forskellen er enorm. Med den rette belysning går du fra uhygge til hygge på fem minutter. Hos os finder du derfor en lang række fantastiske lamper for det populære mærke Superliving. Et lampemærke, som vores kunder bare elsker! Superliving er fx eksperter i de populære retrolamper i sprælske farver, der er en ideel kontrast til den stilrene boligindretning, som mange danskere elsker. De har også standerlamper og væglamper. Superliving formår virkelig at kombinere skandinavisk stil med 60’ernes stærke farver, hvilket giver en helt unik stilkombination, der ikke ses andre steder. Bloomingville er et andet af vores super efterspurgte brands. De er stærke på al slags interiør, og det er svært ikke at blive forelsket i nogle af deres dekorative vaser, krukker og plaider. HK Living er en stærk aktør inden for brugskunst og boligindretning, og mange af vores kunder sværger til deres vidunderlige ting. Fælles for alle vores nøje udvalgte leverandører er, at du hos dem kan finde nogle skønne ting, der løfter din bolig til nye højder.

Var interiør ikke det, du var på jagt efter? Fortvivl ikke. Vi har så mange andre lækre ting. Vi har sneakers fra Boden eller smykker fra Hultquist. Vores webshop bugner med skønne varer.

 

Interiør

Er du vild med interiør? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I vores webshop finder du det skønneste udvalg af lækre ting til dit hjem. Vi har brugskunst og boligtilbehør fra de mest dekorative og populære mærker som Bloomingville, HK Living, Orla Kiely og mange flere.

Der er 325 varer.

Viser 1-60 af 325 element(er)
Aktive filtre

HK Living Skåle, Ceramic 70's XS Bowls, 4 stk, Castor

Pris 225,00 kr.

HK Living Krus, Ceramic 70s Coffee Mugs 6 stk, Pluto

Pris 375,00 kr.
Viser 1-60 af 325 element(er)