~

Filtrer efter

Inspired By tørklæder med stemningsbilleder

Inspired By står for nyskabende mode i form af fotokunst, du kan have på. Inspired By tørklæder er virkelig unikke, og med deres smukke motiver giver de liv til ethvert outfit. Fotoerne på de flotte Inspired By tørklæder er taget af instagrammere eller fotografer, der har fanget forskellige inspirerende øjeblikke. Fotoerne afbilleder forskellige landskaber, bygninger eller bydele i København, altså små steder fra hverdagen. Hvert billede er bogstaveligt talt inspirationen bag designet af et Inspired By tørklæde. Blandt andet har Inspired By kreeret tørklæder med snapshots fra Frederiksberg, Nyhavn, Botanisk Have og naturscener. Alle motiverne på Inspired By tørklæder er stemningsfulde og viser noget af den skønhed i livet, som vi hurtigt kan overse, hvis vi ikke giver os tid til at se efter. Med et lækkert Inspired By tørklæde får du glæde af de smukke øjeblikke, og de historier, som de fremkalder.

Inspired By tørklæder er dansk kvalitet

Når du føler på et af de flotte Inspired By tørklæder, vil du straks mærke den høje kvalitet. Det danske mærke har eksisteret siden 2014, og laver deres fantastiske vævede tørklæder i naturmaterialer. De producerer Inspired By tørklæder i blandinger af bomuld, uld, silke og kashmir, og de har altid en blød og lun kvalitet. Uldtørklæderne - der er iblandet fin silke - har en god stor størrelse og vil holde dig lun til vinter og for eksempel klæde en lang frakke. Takket være naturmaterialerne har Inspired By tørklæder en naturlig, flot volumen. Desuden er de nemmere at style og holder faconen bedre end tørklæder af kunstfibre. Den lækre kvalitet betyder også, at du kan bruge dit Inspired By tørklæde over skuldrene som et sjal. Så vil det fængslende motiv virkelig komme til sin ret. Når du binder Inspired By tørklædet om halsen, får motivet derimod et fascinerende modernistisk udtryk. Det fulde motiv forvandles nemlig til facetter af former og fine farvekombinationer, når det foldes.

Gaveideer til enhver kvinde hos Superlove

Inspired By tørklæder har et tidløst design, og de står i stil uden for konventionerne. Derfor passer Inspired By tørklæder til enhver kvinde i alle aldre. Med et af de unikke tørklæder kan du vise en kunstnerisk stilbevidsthed. Samtidig elsker vi, at du med et Inspired By tørklæde kan udtrykke en personlige historie - eller bare nyde den dekorative, naturlige atmosfære. Det er den perfekte gave til den kvalitetsbevidste kvinde. Det flotte Inspired By tørklæde kan for eksempel bruges sammen med en ensfarvet parka jakke fra Modström. På grund af tørklædets længde har du rig mulighed for at eksperimentere med forskellige knuder, og hvordan du vil vikle det om halsen. Du kan for eksempel lave dit Inspired By tørklæde om til et infinity tørklæde (tubetørklæde), hvis du binder de to ender sammen. Er du nysgerrig efter at se andre tørklæder, har vi et farverigt udvalg fra Beck Søndergaard og mange andre efterspurgte mærker. En anden populær gave til kvinder er naturligvis smykker, og vi fører blandt andet elegante Pernille Corydon, grafiske Scherning og nyskabende Maria Black.

Inspired By tørklæder

Er du på udkig efter et unikt tørklæde? Danske Inspired By har siden 2014 lavet smukke tørklæder med bedårende fotoprint. De stemningsfulde Inspired By tørklæder er lavet af kvalitetsmaterialer og giver dig et personligt look.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter