Filtrer efter

Inspired By

Inspired By er et dansk brand, der tager udgangspunkt i wearable fotokunst og print på tørklæder i eksklusive materialer. Tørklæderne produceres udelukkende i topkvalitetsmaterialer som silke, kashmir, uld og bomuld, hvilket gør dem oplagte til den stilbevidste kvinde, der ønsker at udtrykke kunstnerisk stilbevidsthed.

Tørklæder med unik fotokunst

Inspired By har siden 2004 i den grad vist, hvad nyskabende mode indebærer. Det gør de igennem inddragelsen af fotokunstbaserede motiver, der er printet på hver enkelt tørklæde. I vores sortiment af tørklæder fra det populære brand vil du finde fotokunst i alt lige fra blomster og naturelementer til operahuset i Købehavn samt billeder fra de københavnske gader. Dette gør tørklæderne yderst personlige og unikke, hvorved de kan pifte et hvilket som helst look op. I udvalget vil du ligeledes kunne finde motiver af Botanisk Have, Frederiksberg og meget andet, hvorfor København er et gennemgående tema i tørklædedesignet. 

Tørklæderne kan således udtrykke din personlige historie og smag. Uanset om du bor i København eller blot er inspireret af byen, kan tørklæderne være med til at udtrykke dit personlige fashion statement. Tørklæderne er enormt smukke, takket være de grafiske motivers unikke farvekombinationer og lækre silkematerialer. Alle tørklæder indeholder udelukkende naturmaterialer. Skovmotiver fra for eksempel Dyrehaven og de omkransende skovområder er ligeledes at finde i det fine udvalg af tørklæder fra Inspired By.

Stort udvalg af Inspired By

Vi tilbyder et lækkert udvalg af Inspired By tørlæder i de mest populære varianter. Du har rig mulighed for at gå på opdagelse i mærkets fantastiske sortiment af kunstneriske tørklæder. Vi har altid eksklusive tørklæder fra Inspired By til gode priser, hvorfor du kan få høj, dansk kvalitet til fordelagtige priser. De smukke tørklæder vægter i høj grad indføjelsen af modernistiske og nyskabende fashiontiltag, repræsenteret i den unikke fotokunst. Tørklæderne fra Inspired By er perfekte eksempler på, at grafisk design og tidløs elegance sagtens kan gå hånd i hånd. 

Inspired By

Stemningsfulde billeder bliver til smukke Inspired By tørklæder. Inspired By samarbejder med dygtige fotografer og skaber unikke tørklæder med motiver fra Danmark i fine farvekombinationer.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter