Filtrer efter

Storbymode med de cool Hvisk tasker

Hvisk er et dansk accessory brand i København, der i høj grad lader sig inspirere af det pulserende storbyliv. Siden 2014 har de trendy Hvisk tasker været helt fremme, når det kommer til modens strømninger. Hvisk følger dog ikke blindt og passivt de nyeste trends, de sørger for at tilføre deres egne farverige fortolkninger af moden. Dermed skiller Hvisk sig ud, samtidig med at de altid er med på, hvad der rører sig. Faktisk samarbejder Hvisk med diverse influenter (også kaldet influencere) for at få inspiration til, hvad der er cool street fashion. Det giver et meget godt billede af brandets innovative og fremadtænkende karakter.

Farverig kvalitet

Med en Hvisk taske er du altså sikret en helt opdateret stil. Samtidig lægger Hvisk stor vægt på materialer og kvalitet, og så kommer Hvisk tasker i dristige farver. Det giver en flot effekt, uanset hvad du i øvrigt har på. Du kan finde feminine detaljer kombineret med et sporty look blandt de trendy Hvisk tasker, som blander skandinavisk coolness med gademode. Måske har du lagt mærke til de populære Hvisk Cayman tasker i gadebilledet? De kommer i blankt imiteret krokodilleskind i kraftige farver og har en perfekt størrelse, når du bevæger dig rundt i byen. Cayman-kollektionen er blevet populær på grund af sin kreative nytænkning af klassisk, ægte krokodilleskind i et moderne design, hvor den imiterede kvalitet fremhæves af de stærke farver.

Hvisk tasker er opnåelig mode

Ud over det moderne design og de levende farver ønsker Hvisk at give dig opnåelig mode. Eller med andre ord: trendy accessories, som er til at betale. Alle skal have mulighed for at være on point i deres stil, og på den måde kan moden også rykke sig med inspiration fra folk i gadebilledet. Der findes Hvisk tasker til enhver lejlighed, både som statement og hverdagsfavoritter – eller en god blanding. Med Hvisk får du spændende og bemærkelsesværdigt design til en overkommelig pris. En Hvisk Cayman taske kan for eksempel fås fra kun 495 kroner.

Vis din personlighed med en Hvisk taske

Hvisk tasker giver dig mulighed for at vise, hvem du er. Du kan lege med kontrastfarver, mønstre, eller lade den flotte Hvisk taske være det farverige pift i et mere afdæmpet outfit. Ønsker du at tilføje flere accessories, er Hvisk hårspænder et perfekt supplement til en Hvisk taske. Sæt håret op eller brug de fine hårspænder som ren pynt. Et andet brand, som matcher filosofien bag Hvisk tasker, er smykkebrandet Maria Black, der også lægger vægt på den personlige stil og på de nyeste tendenser inden for mode. Du kan nemt holde dit tøj enkelt og lade din flotte Hvisk taske tale for sig selv. Du kan for eksempel kombinere den med en enkel top og en ensfarvet nederdel, eller med en skøn hverdagskjole fra mærker som Minus og Modström. Vil du se et udvalg af flere tasker, som giver moden et personligt twist, har vi hos Superlove samlet Becksøndergaard tasker i både farverige og mere klassiske varianter.

Hvisk tasker

Det danske brand Hvisk laver lækkert mode accessories, der følger de nyeste tendenser i gadebilledet. Siden 2014 har de cool Hvisk tasker gjort sig bemærkede med deres farverige og kreative designs. Hvisk tasker giver dig et eksklusivt look til en overkommelig pris, og du kan finde både hverdagstasker og statement tasker.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter