Filtrer efter

Klar til regnvejr og slud

Det er vådt og koldt udenfor. Dine gummistøvler er ikke varme nok, og dine vinterstøvler er ikke vandtætte. Du står over for at beslutte, om du vil du have våde eller kolde tæer. Men heldigvis behøver du ikke få nogen af delene, hvis du anskaffer dig Hunter sokker. Hunter sokker er i virkeligheden støvlefor formet som en slags sok, som du nemt kan bruge sammen med dine støvler. Sokken er lavet til Hunter gummistøvler og fås naturligvis i forskellige længder, der passer sammen med enten lange gummistøvler eller korte gummistøvler. De praktiske Hunter sokker er lavet af fleece, og materialet både varmer og tillader dine tæer at ånde.

Hunter sokker følger en praktisk tradition

Hunter er et britisk brand, som opstod i Skotland allerede i 1856 med det formål at lave ordentligt fodtøj, der kunne klare det våde vejr og det skotske terræn. De er mest kendt for deres Hunter gummistøvler, som er populære over hele verden og stadig laves i hånden. Hunters vision var at producere fodtøj, som skulle fungere optimalt, og det betød, at både beskyttelse og pasform skulle være i top. Faktisk fungerede Hunter gummistøvler så godt, at den britiske hær brugte dem i begge verdenskrige. Hunter er i dag tro mod sin historie og visionen fra dengang: De laver holdbart kvalitetsfodtøj uden dikkedarer, og de gør det godt. Deres praktiske tankegang har ført til ideen om at producere støvlesokker eller ”welly warmers”, som egentlig er aftageligt for. I stedet for at ændre på de succesfulde Hunter gummistøvler, har firmaet givet deres kunder mulighed for at tilføje Hunter sokker efter behov og skifte dem ud. Hvorfor ændre på noget, der fungerer?

Få nemt varmen

Hunter er kendt for sit funktionelle design, og det gør sig også gældende for de smarte støvlesokker. Hunter sokker tages på som sokker, før man tager støvlerne på. Det gør det nemt at få foret ordentligt på plads i støvlerne. Derefter folder man sokkerne ned om støvlekanten, så de ikke kan glide ned i støvlerne. Naturligvis er der også tænkt på udseendet: Med Hunter sokker tilføres Hunter gummistøvler en kant af enten lækker strik eller fleece, som passer perfekt til den jordbundne britiske stil. Sokkerne er lavet af polyester og kan maskinvaskes ved 40 grader. Kort sagt gør Hunter sokker det nemt at isolere dine ikoniske Hunter gummistøvler, når du har brug for ekstra varme. Er du endnu ikke ejer af et par Hunter gummistøvler? Du kan finde dem i vores shop, og vi fører også varme såler og plejespray som tilbehør. Superlove er selvfølgelig klar til at klæde dig på fra tå til top, og du kan se vores udvalg af huer og hatte her. Når du så er klar til at udfordre kulden udenfor, kan du jo bevæbne dig på hjemmefronten indenfor med hjemmesko fra Egos og en af vores mange fine sweaters fra blandt andet Coatpeople.

Hunter sokker

Ville du ønske at dine gummistøvler var varmere? Så er Hunter sokker en god løsning. De specielle støvlesokker er tilpasset Hunter gummistøvler og isolerer dine gummistøvler, samtidig med at de tilføjer de klassiske støvler en klædelig kant i toppen. Hunter har leveret kvalitetsfodtøj til udendørs brug i mere end 150 år, og med Hunter sokker i dine støvler er du helt klar til at trodse koldt og vådt vejr.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter