~

Filtrer efter

Klassisk kvalitet

Det er med god grund, at Hunter gummistøvler er en klassiker, når det kommer til praktisk fodtøj: De er simpelthen perfekte til vådt vejr. Siden 1856 har Hunter produceret funktionelle støvler, og på grund af den høje kvalitet er det et af de mest populære mærker i verden inden for gummistøvler. Hunter står for holdbarhed og godt design, og deres fokus er på optimal funktion holdt i en simpel, moderigtig stil. Både inder- og ydersåler er tykke, og de ikoniske Hunter gummistøvler er håndlavede af naturgummi. Ud over at være vandtætte, tilbyder Hunter gummistøvler en naturlig pasform. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med komforten. Desuden kan du uden problemer bruge støvlerne om vinteren, hvis du også anskaffer Hunter sokker, som er støvlesokker, der er lavet specielt til Hunter gummistøvler.

Find din egen vej i Hunter gummistøvler

Hunters position som pionerer inden for gummistøvler afspejler sig den dag i dag i deres vision, som er, at enhver skal kunne gå sine egne veje, uanset landskab og vådt vejr. Hunter gummistøvler blev oprindeligt udviklet til Skotlands vejr og ujævne landskab. På grund af deres store slidstyrke blev de tilmed brugt af de britiske tropper under begge verdenskrige som en fast del af soldaternes udrustning til vådt terræn. Med Hunter gummistøvler i din garderobe behøver du altså ikke lade dig stoppe af elementernes rasen. Samtidig har Hunter alle dage været innovative i deres tilgang til støvledesign: Selvom de laver praktisk fodtøj, er det i et stilbevidst, britisk design. De ikoniske gummistøvler kommer i mange modeller af forskellig højde, og der er derfor rig mulighed for at finde de støvler, der passer bedst til dig.

Hunter gummistøvler som fashion statement

Gummistøvler må gerne kunne mere end at gøre det muligt at modstå mudder og tung regn i modvind. Hunter gummistøvler lægger i klassisk britisk stil vægt på funktionalitet og et enkelt udtryk, og det kan fungere som et fashion statement i sig selv. Støvleskaftet er smalt, hvilket samtidig gør støvlerne mere feminine. Det har sammen med den høje kvalitet gjort Hunter gummistøvler enormt populære, og de kan for eksempel fungere som en måde at tilføje et råt element til din stil. Supermodellen Kate Moss gjorde sit for at gøre Hunter gummistøvler trendy, da hun bar et par på Glastonbury Festival i 2005.

På festival eller feltarbejde

Hunter gummistøvler er et perfekt valg, netop fordi de både er praktiske og moderigtige. Til koldt vejr kan du med fordel supplere med Hunter sokker, der holder dine fødder varme. Brug dem i byen, fordi det regner, eller brug dem på arbejde i vandkanten. De er lette at kombinere med et par stramme jeans, for eksempel fra Mos Mosh eller 2nd ONE, for at opnå et casual look. Det er naturligvis også oplagt at bruge dem sammen med et par korte shorts til en af sommerens festivaler. Du kan gå på opdagelse i Superloves udvalg af fine solbriller her for at fuldende dit festivallook. Er du glad for den rå stil, kan du overveje at bruge Hunter gummistøvler sammen med en lækker læderjakke fra blandt andet det danske brand MDK, der laver mange flatterende dame læderjakker.

Hunter gummistøvler

I mere end 150 år har Hunter lavet gummistøvler af topkvalitet. Støvlerne bliver stadig håndlavet, og der er kælet for både funktion, komfort og design. De populære Hunter gummistøvler er perfekte til at gøre regnvejrsdage lidt sjovere eller som stilbevidst supplement til et casual festivallook. Find dit nye par blandt vores udvalg af Hunter gummistøvler – der kommer løbende nye modeller.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter