~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Hunter

Er du på udkig efter gummistøvler, der skal holde dig i mange år frem, er et par fra det engelske mærke Hunter et oplagt valg. Det kendte gummistøvle mærke har fået stor anerkendelse for dets evne til at kombinere kvalitet og praktisk design, samtidig med altid at være up to date med de nyeste trends. Brandet blev etableret helt tilbage i 1856 og er siden blevet kendt for dets ikoniske Original støvler, der stadig sælges den dag i dag.

Udover Original gummistøvlerne tilbyder vi desuden tilbehør og pleje til dine gummistøvler fra Hunter samt Hunter Sokker, således at du er sikret holdbarhed til det yderste. Find eksempelvis såler i lammeuld fra det engelske brand samt fleecesokker i fantastisk kvalitet. Hunter er og bliver et af de mest populære sko brands i Europa med deres trendy og stilbevidste kvalitets gummistøvler.

Hunter gummistøvler

Gummistøvler behøver ikke at være klodsede og traditionelle. Takket være Hunters nytænkende tilgang til gummistøvle design, har gummistøvlen i høj grad fået en revival. Gummistøvler er produceret i fantastisk kvalitet, hvor der altid prioriteres materialer, der skal holde i mange år frem. Hunter Original er stadig en af de mest populære gummistøvle modeller i verden. Modellen er endda gået hen og blevet et fashion statement, idet støvlerne kan tilføje en rå og casual kontrast i et hvilket som helst outfit.

Vores udvalg af Hunter støvler

Vi tilbyder en lang række af Original gummistøvlerne fra Hunter. Her går kvalitet og design på alle fronter op i en højere enhed. Find de kendte Hunter Original modeller i forskellige former her i vores sortiment. Vi tilbyder regelmæssigt gummistøvler fra Hunter til fantastiske tilbudspriser, så du kan købe et par til en fordelagtig pris.

Hunter

Hunters gummistøvler blev designet i 1856 til at klare Skotlands ujævne terræn. Under 1. og igen under 2. Verdenskrig steg produktionen af de slidstærke gummistøvler meget kraftigt, da de blev brugt som en del af soldaternes uniform under våde vejrforhold. I sidste halvdel af 40'erne udviklede krigsgummistøvlen sig til den Hunter gummistøvle, vi kender i dag.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Hunter Gummistøvle, Original Tall, Sort

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : 35/36
Viser 1-1 af 1 element(er)