~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Hunkøn - et brand du ikke kan overse

Hunkøn er et farverigt mønstret brand til kvinden, der har lyst til at skille sig ud. Det københavner-baserede brand, Hunkøn, blev stiftet i 2015 af de to kvindelige designere Anne Schøler og Tine Keseric. Det har siden da lykkes for Schøler og Kerseric at udvikle Hunkøn til et af de mere banebrydende brands på det danske marked. Deres nøje udvalgte prints og farver gør Hunkøns tøj til et brand der er svært at overse. Hunkön kjoler, kimonoer, skjorter, jakker og bluser er fantastisk beklædt i flotte farver og mønstre, men formår stadig at holde fast i den skandinaviske minimalisme.

Skandinavisk minimalisme med et japansk twist

Hunkøn tøj er et skønt miks af komplekse prints i smukke nuancer udført i et simpelt og elegant snit, som alle kan bære og føle sig godt tilpas i. Designerne bag Hunkøn har været inspireret af de finurlige og komplekse mønstre man finder i japansk kultur og design. De har udfra deres inspiration fra den japanske stil håndtegnet og udviklet deres egne prints, der nu pryder deres mange flotte designs. Det københavnske brand har dog ikke sluppet deres danske designmæssige identitet, da de har formået af fusionere de japansk inspirerede prints med den minimalisme, som Skandinavien er så kendt for. En banebrydende designretning som sjældent er set før på det danske marked.

Skil dig ud fra mængden

I en Hunkøn kjole vil du bestemt sørge for at vende et par hoveder på din vej. De farverige mønstre, og de flotte snit gør det umuligt at overse. Hunkøn tøj er for kvinden, der har lyst til at skille sig ud på en grå regnvejrs dag eller som ikke vil drukne i mængden. For det vil man bestemt ikke i et stykke tøj fra Hunkøn. De smukke farver, der pryder deres designs, lyser ethvert rum op, og vil helt sikkert sætte et smil på dit og andres læber. Farverne er strålende og glade, men ikke for meget på samme tid. De er lette at klæde sig i, selvom man ikke er helt komfortabel med at bære prints. Hunkøn er et fantastisk sted at starte. Deres rene skandinaviske linjer, gør deres tøj let at bære, og lader printet tale for sig selv. En dag i Hunkøn tøj, kan altid kun være en god dag.

Andre farverige brands er Lollys Laundry og Nümph.

Produceret med omhu

Anne Schøler og Tine Keseric, designerne bag Hunkøn, går op i at deres dametøj bliver produceret under gode og ordenlige forhold. Det meste af produktionen af deres tøj foregår i Kina på steder der er nøje udvalgt af Schøler og Keseric for at være sikker på, at medarbejderne har de bedst mulige forhold de kan have. Det står højt på listen for Hunkøn at sørge for at deres tøj bliver produceret etisk og med god samvittighed. De gør derfor noget ud af at have tætte arbejdsforbindelser med deres producenter for at sørge for, at alt kører som det skal og at alle arbejder under etiske og sunde kår. I en verden hvor meget bliver produceret af folk, der ikke har gode arbejdsvilkår, er det vigtigt at støtte de brands, som går op i, at der skal laves om på det. Hunkøn er et af de brands.

Hunkøn

Hunkøn er et Københavner baseret brand, som siden 2015 har kreeret skønne farverige kollektioner i et miks af skandinavisk minimalisme med japansk inspiration. Kollektionerne bliver bundet sammen af de flotte håndtegnede farverige print, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Hunkøn er til dig der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

Der er 21 varer.

Viser 1-21 af 21 element(er)
Aktive filtre

Hunkøn Bukser, Pixi, Funfetti Art Print

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : S M L

Hunkøn Skjorte, Pixi, Funfetti Art Print

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : S M XL

Hunkøn Shorts, Naomi, Yellow

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : S M

Hunkøn Bluse, Macy, Flowerfield

Normalpris 495,00 kr. Pris 247,50 kr.
Størrelse : L

Hunkøn Kjole, Macy, Flowerfield

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : M

Hunkøn Bukser, Penny Trousers, Sky Blue

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : S

Hunkøn Bukser, Augusta Trousers, Marigold

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : S

Hunkøn Blazer, Naomi, Yellow

Normalpris 1.595,00 kr. Pris 797,50 kr.
Størrelse : S

Hunkøn Kjole, Felipa T-dress, Mint Striped

Normalpris 595,00 kr. Pris 297,50 kr.
Størrelse : L XL

Hunkøn Bukser, Pallas, Lavender

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : M

Hunkøn Bukser, Pallas, Yellow

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : XS L

Hunkøn Kjole, Coco A-Line, Yellow

Normalpris 1.395,00 kr. Pris 697,50 kr.
Størrelse : M L

Hunkøn Blazer, Pallas, Lavender

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : L

Hunkøn Blazer, Pallas, Yellow

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : L

Hunkøn Bukser, Cassiopeia, Summer Sky Art Print

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : S M

Hunkøn Bukser, Halo, Fluent Art Print

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : S

Hunkøn Underkjole, Astia, Peach

Normalpris 450,00 kr. Pris 225,00 kr.
Størrelse : M
Viser 1-21 af 21 element(er)