Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Hunkøn - et brand du ikke kan overse

Hunkøn er et farverigt, mønstret brand, til kvinden der har lyst til at skille sig ud. Det københavn-baserede brand, Hunkøn, blev stiftet i 2015 af de to kvindelige designere Anne Schøler og Tine Keseric. Det har siden da lykkes for Schøler og Kerseric at udvikle Hunkøn til et af de mere banebrydende brands på det danske marked. Deres nøje udvalgte prints og farver, gør Hunkøns tøj til et brand der er svært at overse. Hunkøn kjoler er fantastisk beklædt i flotte farver og mønstre, men formår stadig at holde fast i den skandinaviske minimalisme.

Skandinavisk minimalisme med et japansk twist

Hunkøn tøj er et skønt miks af komplekse prints i smukke nuancer udført i et simpelt og elegant snit, som alle kan bære, og føle sig godt tilpas i. Designerene bag Hunkøn, har været inspireret af de finurlige og komplekse mønstre man finder i japansk kultur og design. De har udfra deres inspiration fra den japanske stil, håndtegnet og udviklet deres egne prints der nu pryder deres mange flotte designs. Det københavn-baserede brand har dog ikke sluppet deres danske designmæssige identitet, da de har formået af fusionere de japansk inspirerede prints, med den minimalisme som Skandinavien er så kendt for. En banebrydende designretning, som sjældent er ser før på det danske marked.

Skil dig ud fra mængden

I en Hunkøn kjole vil du bestemt sørge for at vende et par hoveder på din vej. De farverige mønstre, og de flotte snit gør det umuligt at overse. Hunkøn tøj er for kvinden der har lyst til at skille sig ud på en grå regnvejrs dag eller som ikke vil drukne i mængden. For det vil man bestemt ikke i et stykke tøj fra Hunkøn. De smukke farver der pryder deres designs lyser et hvert rum op, og vil helt sikkert sætte et smil på dit og andres læber. Farverne er strålende og glade, men ikke for meget på samme tid. De er lette at klæde sig i, selvom man ikke er helt komfortabel med at bære prints. Hunkøn er et fantastisk sted at starte. Deres rene skandinaviske linjer, gør deres tøj let at bære, og lader printet tale for sig selv. En dag i Hunkøn tøj, kan altid kun være en god dag.

Produceret med omhu

Anne Schøler og Tine Keseric, designerne bag Hunkøn, går op i at deres tøj bliver produceret under gode og ordenlige forhold. Det meste af produktionen af deres tøj foregår i Kina på steder der er nøje udvalgt af Schøler og Keseric for at være sikker på, at medarbejderne har de bedst mulige forhold de kan have. Det står højt på listen for Hunkøn at sørge for at deres tøj bliver produceret etisk og med god samvittighed. De gør derfor noget ud af at have tætte arbejdsforbindelser med deres producenter for at sørge for, at alt kører som de skal og at alle arbejder under etiske og sunde kår. I en verden hvor meget bliver produceret af folk, der ikke har gode arbejdsvilkår, er det vigtigt at støtte de brands, som går op i, at der skal laves om på det. Hunkøn er et af de brands.

Hunkøn

Hunkøn er et Københavner baseret brand, som siden 2015 har kreeret skønne farverige kollektioner i et miks af skandinavisk minimalisme med japansk inspiration. Kollektionerne bliver bundet sammen af de flotte håndtegnede farverige print, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Hunkøn er til dig der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Aktive filtre

Hunkøn Kimono, Charlot, Blue

Pris 895,00 kr.
Størrelse : XS S

Hunkøn Kimono, Wanda, Fish Art Print

Pris 1.595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Hunkøn Bukser, Wana Yoga Legging, Fish Art Print

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Hunkøn Skjorte, Wanda, Fish Art Print

Pris 995,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Hunkøn Vest, Lilia Long, Blue Flora

Pris 1.495,00 kr.
Størrelse : XS S M L
Viser 1-10 af 10 element(er)