~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Farve

Farve

HK Living er moderne retro stil

Interiørbrandet HK Living blev grundlagt i 2008 af Emiel Hertsen og Sander Klaver, hvis forbogstaver danner brandets navn. Emiel kontaktede sin barndomsven Sander, fordi han ønskede at give sine kunder et større udvalg af vintagemøbler. Emiel handlede nemlig med antikviteter fra hele verden. Sander, der arbejdede med international handel, hjalp med at sætte gang i en produktion, og det blev starten på HK Living. Emiels forstand på antikviteter gav dem rammen om deres brand: HK Living tager udgangspunkt i traditionelt, antikt design og giver det et moderne look. Deres design er en tilbagevenden til for eksempel oldtidens Grækenland eller Romerriget, og herfra opdaterer de former, mønstre og teksturer til den moderne verden.

Brugbar skønhed

Selvom deres hjerter banker for den antikke stil, er HK Living et brand med øje for nye stiltendenser. Deres vision er at forene skønhed med praktikalitet, så deres produkter er relevante og brugbare for dig i dag. HK Living vil gerne give dig imødekommende interiør. Den vision deler vi hos Superlove, og derfor har vi udvalgt produkter fra HK Living til vores univers. Deres valgsprog er, at du skal designe den verden, du lever i, eller med andre ord indrette dig personligt. HK Living har en æstetik, som blander boheme og industrielt design med trendy strømninger. Det bliver til skønt interiør, der giver dig rig mulighed for at indrette dig, så din bolig afspejler dig. HK Living formår at skabe produkter, der på samme tid er indbydende og stilfulde og skubber lidt til grænserne. De sørger for detaljer, der vækker opsigt og giver rummet nyt liv.

Udvalget af HK Living hos Superlove

Vi bestræber os på at opsnuse og udvælge inspirerende produkter til dig, som gør det nemt for dig at udfolde din egen stil. Det lever HK Living op til, og derfor har vi nu blandt andet deres charmerende, 70’er-inspirerede keramik i vores sortiment. Du kan hurtigt falde for de skønne HK Living krus - keramik krus, du kan bruge som kaffekopper eller tekopper. Vi har også et udvalg af de fineste store puder i velour med flotte farver og frække striber. HK Living har flair for at skabe interiør, der giver en behagelig stemning, og deres designunivers går godt i spænd med stemningsskabende retrolamper fra Superliving og velduftende produkter fra Munkholm. Er du nysgerrig efter flere ting til boligindretningen, har vi blandt andet finurlige køkkenting fra Lucie Kaas, farverige puder fra Mitomito og cool retroplakater fra Vissevasse.

HK Living

HK Living er et hollandsk interiørbrand, der finder inspiration i traditionelt, antikt design og opdaterer det til moderne trends. Deres stilfulde, indbydende og modige interiør har lynhurtigt givet HK Living international succes. Selvom brandet finder inspiration i antik stil, lægger de stor vægt på at gøre deres produkter relevante og brugbare i dag.

Der er 41 varer.

Viser 1-41 af 41 element(er)
Aktive filtre

HK Living Skåle, Ceramic 70's XS Bowls, 4 stk, Castor

Pris 225,00 kr.

HK Living Krus, Ceramic 70s Coffee Mugs 6 stk, Pluto

Pris 375,00 kr.
Viser 1-41 af 41 element(er)