Filtrer efter

Hestra luffer siden 1936

Hestra er et veletableret svensk brand, der siden 1936 har haft stor succes med deres produktion af handsker, vanter og luffer til henholdsvis hverdagsbrug og skisport. Hestras solide team sørger altid for at handle de bedste materialer hjem, der gør at handsker og luffer holder dine hænder varme gennem mange sæsoner af vinterkulde.

Hestra er stilmæssigt meget klassiske, enkle og tidløse i deres design, hvilket gør at de aldrig går ud af mode og passer til stort set alle outfits.

Hestra luffer

De stilbevidste og lækre luffer er accessories, der gør to jobs på en og samme tid. Hestra luffer holder dine hænder varme i vinterkulden samtidig med at de fuldender dit outfit, og giver det et eksklusivt look. Med et par Hestra luffer er du sikret stilrene luffer i en moderigtige farve og kvalitetslæder samt uld, der gør dem super slidstærke og kan holde dine fingre varme på selv de koldeste dage. Så hvis du har brug for et par luffer, når du skal ud på en gåtur, er et par Hestra luffer din nye ven i den situation og vil være det i de næste mange år.

Leder du efter et par luffer, der kan holde dine hænder varme? Så vælg et par luffer med for af uld. Med en isolering af uld opnår du en luffe, der kan holde dine hænder varme. Da uld er temperaturregulerende, kan det selvom det bliver vådt holde på varmen.

Praktiske og elegante Hestra luffer

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Det ordsprog er vi mange, der har hørt før, og noget man bør tage til sig. I stedet for at fryse om hænderne, så vælg et par Hestra luffer og hold dig varm når frosten begynder at bide. Det er dog ikke ensbetydende med, at det skal se praktisk ud ikke at fryse om fingrene.

Praktisk og elegance kan sagtens går hånd og hånd. Det kræver bare de helt rigtige materialer og det helt rigtig design, hvilket er der hvor Hestra rammer plet hver gang. Deres enkle og klassiske design gør, at de passer ind i hvilken som helst garderobe.

De lækre skindluffer kommer i forskellige farver, og så er de åndbar, vind- og vandtæt og vil holde dine hænder dejligt varme, samt sørger for at de ikke tørre ud i vinterperioden.

Lækre Hestra luffer hos Superlove

Her hos Superlove er vi meget begejstret for det svenske brand Hestra, og vi er stolte af kunne have det som en del af vores sortiment. Hos os finder du altid et udvalg af stilrene, klassiske og elegante luffer, der er rig på kvalitet og design. Et par Hestra luffer eller Hestra handsker kan således ses som en investering, som du ikke vil fortryde. Du kan skabe forskellige outfits med de rette luffer, og give dit personlige bud på et feminint og ekstravagant vinteroutfit.

Så gå på opdagelse i mærkets kvalitetsluffer, og lad dig blive inspireret. Du kan med sikkerhed finde noget, der falder i din smag og opfylder dine behov. Så på med vanten og ud og bekæmpe det kolde vintervejr.

Hestra luffer

Leder du efter de helt rigtige luffer, der kan holde dine hænder varme gennem vinterkulden? Så scroll videre, og lad dig blive fristet af Luffer fra det svenske mærke Hestra, der producere Luffer i klassisk, stilrent og elegant design lavet i lækre materialer.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter