~

Filtrer efter

De perfekte Hestra handsker

Er det ved at være den tid på året, hvor mørke vinterdage og kulden banker på døren, og skal de gamle, slidte handsker skiftes ud med et par nye? Hestra er et svensk mærke, der både fremstiller handsker og luffer i virkelig god kvalitet, der holder gennem flere sæsoner. Er du på udkig efter et par nye handsker, og ønsker et par der både holder dine hænder varme og har et stilrent og fint design? Så vil Hestra være et rigtig godt bud til dig. Et par handsker af god kvalitet er et musthave i vinterperioden. De perfekte handsker gør det ikke kun behageligt for dig, at komme igennem de frostkolde dage. De gør også at dine hænder ikke tørre helt ud. Du kan ty til alverdens cremer, og det vil hjælpe i øjeblikket, men på langt sigt, vil det det ultimative være et par Hestra handsker.

Det er et item, der vil fuldende dit look samtidig med at det har en betydningsfuld funktion vi alle kan lide.

På med Hestra handsken

Hestra er til kvinden, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og ønsker en holdbar handske i stilrent design.

Er du typen, der foretrækker alle fem fingre frie? Så kommer Hestra med rigtige fine bud på en smukke og feminine handsker, der vil passe til ethvert outfit og enhver lejlighed. Her hos Superlove byder vi på Hestra handsker i lækker læderkvalitet, der selv på de koldeste dage vil holde dine hænder dejligt varme. En skindhandske klæder ethvert outfit, og med foring i uld får du en handske, der er yderst modstandsdygtigt og vejrbestandig som aldrig før. Hestra handsker er til dig, når du skal ud og handle, på julemarked, hjem fra arbejde eller ud på en frisk gåtur i den sneklædte skov. Hestra handsker holder dine hænder varme i selv den kraftigste vinterkulde og giver dig samtidig en god bevægelsesfrihed. Hestra handsker lader dig nyde det kolde og friske vejr, uden at skulle bekymre dig om at fryse om hænderne.

Hestra handsker til den stilbevidste kvinde

Et par Hestra handsker er til den stilbevidste kvinden, der ønsker en praktisk handske, der gør jobbet men samtidig er moderigtig. Hestra handsker er stilrene i deres design, og de vil gå til ethvert outfit og pifte det op. De har en form for elegance over sig og er et fashion statement. Det er en investering du vil være taknemmelig for i de næste mange år. Så når de vinterkolde dage nærmer sig, kan et par Hestra handsker holde dine hænder varme, når du er ude og cykle eller skal lege sneboldkamp.

Lækre Hestra handsker hos Superlove

I vores udvalg af Hestra handsker finder du Hestra handsker i klassisk og elegant design, der har et eksklusivt look over sig. Det svenske mærke har altid fokus på at kvaliteten er i top, og du kan med det samme mærke den, når du først er kommet i et par. Så gør dig en god handel hos os, så du kan have dejligt varme og bløde hænder de næste mange kolde vintre.

Hestra handsker

Skal du have et par lækre nye handsker, der holder dine hænder varme selv i den ondeste vinterkulde? Så vil et par Hestra handsker være det optimale bud til dig. Med et par lækre skindhandsker fra Hestra kan du både se helt fabelagtig ud og have dejlig varme hænder.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter