Filtrer efter

Historien bag Hestra

Det svenske mærke Hestra har siden 1936 og op til i dag designet og udviklet handsker, og er med tiden blevet et førende mærke på det internationale marked. Martin Magnusson, der er stifteren af firmaet, så den gang et behov for gode handsker til skovarbejderne i den lille landsby Hestra, som siden da blev navnet på hans firma.

Det startede med handsker til skovarbejderne, der havde brug for solide handsker, men er den dag i dag også udtænkt til skiløb, friluftsliv og til fritid, der med samme formål skal beskytte og holde hænderne varme.

Hvorfor vælge et par Hestra?

Vi kender alle til det med at fryse om hænderne. At kulden er så barsk mod huden at hænderne bliver helt stive, brænder og til sidst nærmest følelsesløse.

Det vil du kunne undgå med et par Hestra luffer eller handsker, der er lavet i skind og uld, som begge er materialer, der giver en rigtig god og isolerende effekt.

Hestra designer og sælger kun handsker i yderst høj kvalitet, så du og dine hænder kan holde varmen gennem de kolde tider. Hestra bruger kun materialer af høj kvalitet, så du som forbruger får en ultimativt lækker handske eller luffe.

Ikke nok med at kvaliteten er i top, men selve udseendet er også i top. Du kan med det samme mærke kvaliteten helt ud til fingerspidserne, og du er ikke i tvivl om, at det er erfarne mennesker, der har designet handskerne eller lufferne.

Kom varmt gennem vinteren med Hestra handsker og luffer

Hos Superlove finder altid du et udvalg af smarte, bløde og varme Hestra luffer og Hestra handsker. Vi har et udvalg af smukke handsker og luffer lavet i skind samt foret med strikket uld. Skind har en rigtig høj slidstyrke og er vind-og vandafvisende, hvor uld har den gode egenskab at være temperaturregulerende, og varmer selvom det bliver vådt. At holde hænderne varme igennem vinteren behøver ikke kun se praktisk ud. Med et par Hestra handsker opnår du en smuk skindhandske, der både er praktisk men i den grad også er moderigtigt. Hestra handsker vil fuldende dit look og vil være med dig i mange år.

Det er forskelligt fra person til person om man foretrækker handsker eller luffer. Derfor har vi hos Superlove både et udvalg af Hestra luffer og Hestra handsker, så nu er det op til dig at finde dine nye yndlings-handsker eller luffer.

Hvis du ligesom os her i Superlove har tendens til at fryse om hænderne og er på udkig efter et par lækre, bløde og moderigtige handsker eller luffer, så kan du gøre dig en god investering hos Superlove ved at anskaffe dig et par Hestra luffer eller Hestra handsker, så du og dine hænder kan blive beskyttet og holde varmen igennem de kolde vintre. Vi hos Superlove kan varmt anbefale et par Hestra handsker og luffer. De er alle pengene værd, og vil holde igennem mange sæsoner af hård kulde.

Hestra

Hestra er et mærke med svenske rødder, der fremstiller handsker og luffer i gode materialer af høj kvalitet. Er du på udkig efter et par handsker eller luffer, der både er praktiske og moderigtige. Så vil Hestra være noget for dig, der ønsker at beskytte og holde dine hænder varme i vinterkulden.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-1 af 1 element(er)