~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Gi' mig din hånd med handsker

Et par lækre handsker er en af hverdagens små nydelser. Og når det kommer til handsker, betaler kvalitet sig i den grad. Tænk bare på, hvor mange gange du tager dine handsker af og på i løbet af en sæson? De skal virkelig kunne holde til noget. Et par flotte handsker giver også dit overtøj et eksklusivt twist. Sæt fx et par flotte brune læderhandsker til din parkajakke. Eller tilføj din sorte dunjakke lidt farve med et par smarte røde handsker. Læderhandsker er i det hele taget de ideelle vinterhandsker, fordi de både er varme, lette og elegante. Og så holder de år efter år.

Hvilken handskestørrelse er den rette?

De må ikke være for store og endelig heller ikke for små. Det kan være svært at vide hvilken størrelse handsker, der er den rette for dig. Derfor får du her nogle gode råd, så du selv kan måle dig frem til den rigtige størrelse. Du skal starte med at måle omkredsen på din hånd. Mål på en linje under knoerne og hele vejen rundt. Bagefter tager du det mål og dividerer med 2,70. Hvorfor nu 2,7? Fordi handsker stadig måles i det engelske mål inches. Her er et eksempel. Hvis din hånd måler 20 cm i omkreds, og vi dividerer med 2,7 ender vi på 7,4. Det betyder, at din handskestørrelse er 7,5. Hvad nu, hvis mit mål ligger mellem to størrelser? Gør dit mål det, er reglen, at du går efter det mindste. Det er nemlig vigtigt, at handskerne sidder stramt fra start af, da både læder, ruskind og strik giver sig. De fleste damer har handskemål på mellem 6 og 8. Men hænder varierer meget. Brug gerne vores størrelsesguide, som du finder under handsker.

Handsker fra Gaucho

Handskerne i vores webshop er fra Gaucho. Gaucho-mærket er et cool handskemærke og en del af den kendte svenske familievirksomhed Hestra. Hestra blev grundlagt helt tilbage i 1936 af Martin Magnusson og er i dag drevet af tredje og fjerde generation Magnusson. Det er en virksomhed, der ved alt om handsker. Gaucho producerer lækre skindhandsker af gode materialer. Handskerne forhandles over hele verden, og den store efterspørgsel efter Gaucho-handsker skyldes for det første et smart og eksklusivt design men dernæst den gode kvalitet, der sikrer dig varme hænder på selv de koldeste vinterdage. Gauchos handsker fremstilles ofte af skindtyper som ruskind, lammeskind eller gedeskind, som både er slidstærke og flotte skindtyper. Mærket Gaucho kaldes af nogen for Hestras smarte lillebror, og den sammenligning kan vi godt se. Gaucho har hurtigt oplevet stor succes og deres handsker sælges i dag i mere end 25 lande verden over. Handskerne appellerer til det kvalitetsbevidste bymenneske, som ikke ønsker at fryse om fingrene i hverdagen, men som heller ikke ønsker at gå ned på kvalitet og stil.

Var handsker ikke det, du var på udkig efter? Måske var interiør noget? Her finder du en bred vifte af de skønneste ting til hjemmet. Fra duftlys fra Munkholm og puder fra HK Living til lysestager fra Bloomingville og det skønneste service fra Orla Kiely

Handsker

I det danske vejr er et par gode handsker en nødvendighed. Hos Superlove er vi altid på udkig efter de bedste varer til vores webshop, og hos os finder du derfor et stort udvalg af flotte handsker fra Gaucho. Vi har alt fra læderhandsker og ruskindshandsker til klassiske kørehandsker og elegante damehandsker.

Der er 16 varer.

Viser 1-16 af 16 element(er)
Aktive filtre

King Louie Handsker, Glove Studio, Lapis Blå

Pris 150,00 kr.
Størrelse : M

King Louie Handsker, Glove Juice, Woodbine Grøn

Pris 150,00 kr.
Størrelse : S M
Viser 1-16 af 16 element(er)