~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Halskæder: Den ultimative forkælelse

Smykker betragtes af mange kvinder som den ultimative forkælelse. Og hos Superlove er vi klar til at forkæle vores kunder med et stort udvalg af de fineste halskæder i både guld og sølv. En klassisk halskæde, der får hjerter til at banke overalt i verden, er en halskæde med medaljon. Inde i medaljonen kan du gemme et billede af dine børn. Eller måske et billede af den, du har kær. Nogen gemmer også hårlokker. De nye smukke halskæder med runde medaljonvedhæng bygger videre på en meget gammel smykketradition, og det er skønt at se den fortryllende klassiker fortolket på en ny måde af anerkendte smykkedesignere som Pernille Corydon. Den ovale form er i øvrigt en af de hotteste trends inden for smykker og halskæder i disse år, og det smukke ovale vedhæng kommer i både sølv, sterlingsølv og guld. Et andet hit hos vores kunder er halskæder med smukke cirkel-vedhæng på lang kæde. De er både iøjnefaldende og stillige, og vi er også selv vilde med dem her hos Superlove.

Skal det være en kort eller en lang halskæde?

God stil går aldrig af mode. En hurtig måde at tilføre både stil og elegance er ved at bruge en halskæde til dit outfit. Den lange halskæde har normalt en længde på mellem 60 og 80 cm. Den lange halskæde er særlig flot med et vedhæng, da det giver en yndefuld tyngde i smykket. Den lange halskæde med vedhæng er super flot sammen med en enkel bluse eller kjole, og giver dit outfit et raffineret touch. Den korte halskæde hviler smukt på den øverste del af kravebenet og fremhæver halsens kurve. Den korte halskæde kan bruges til stort set alt. Den er fin sammen med en skjorte, hvor den øverste knap er åben. Eller sammen med en bluse eller en T-shirt. Hos Superlove har vi mange skønne varianter. Vi har lange halskæder i oxideret sølv med de flotteste vedhæng eller korte halskæder i guld med de skønneste farvestrålende farver. Der er noget for enhver smag og til ethvert outfit.

Skab din egen stil med smykker

En enkel sort top får et helt nyt udtryk, hvis du kombinerer den med en flot halskæde i guld. Toppen ser omgående mere festlig ud, og hvis du også tager øreringe på, så er du pludselig klar til at tage på café eller på job. En halskæde i guld virker også meget flatterende mod huden. Det gyldne skær i metallet kaster et blidt lys mod huden, og får den til at fremstå mere glansfuld. En smuk halskæde i sølv med fine små perler eller et smukt vedhæng kan gøre dit outfit mere feminint og tilføre noget elegance. Du har sikkert også bemærket, hvordan kendisser og trendsettere sammensætter forskellige halskæder. Skab et smukt mix af en lang og en kort halskæde, og du giver din stil et frisk pust. Smykker kan i det hele taget hjælpe dig med at skabe din helt egen stil, hvad enten det er halskæder, armbånd eller øreringe.

Hos Superlove har vi et fascinerende udbud af de sødeste halskæder, som vi er sikre på, at du vil kunne lide. Hvis du er helt vild med smykker, var det måske også en idé at udforske vores skønne armbånd, øreringe og ringe.

 

Halskæder

Mange af os har en smuk halskæde øverst på ønskelisten. Hos Superlove har vi nøje udvalgt en række skønne halskæder af høj kvalitet fra nogle af de dygtigste og mest populære smykkedesignere som Pernille Corydon, Scherning og Pico. Udforsk vores udvalg af flotte halskæder i både guld og sølv og bliv forelsket vores søde smykker.

Der er 33 varer.

Viser 1-33 af 33 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-33 af 33 element(er)