~

Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Retro gulvlamper i flot design

Gulvlamper er elsket overalt i verden og findes i mange versioner, farver og former. Indretningsdesignere og berømte arkitekter har alle givet deres bud på den perfekte gulvlampe. Og det bliver nok svært at nå til enighed om, hvordan den perfekte lampe ser ud. Standerlampen, som gulvlampen også ofte kaldes, er vel nok den lampe, der er mest ikonisk. Måske fordi den kaster det hyggeligste lys. Den bruges typisk ved sofagruppen eller i læsekrogen. Men gulvlampen kan bruges til alt. Når man spørger en indretningsekspert om, hvordan man skaber hygge, vil de omgående tale om lyssætning. Det perfekte lys skabes bedst med et miks af lamper. Desværre glemmer mange af os dette råd, når vi hænger en lampe op. Og så ryger hyggen. Prøv i stedet at kombinere loftslamper, væglamper, bordlamper og gulvlamper og skab på den måde et både godt og hyggeligt lys i rummet. I den forbindelse er gulvlampen en vigtig lyskilde. Den kan skabe øer af lys, og dermed være med til at skabe rummet.

Flotte standerlamper i metal

Hos Superlove er nogle af vores mest populære standerlamper udført i metal. Det er der flere gode grunde til. For det første giver metallet et cool look. For det andet så er lamper i metal holdebare og lette. Lamperne kommer både i rent metal look og i malede varianter. Dynamo-gulvlampen fra det populære brand Superliving kommer fx både i messing, sort, grå, grøn og hvid. Farverne er nøje udvalgte for at skabe de helt perfekte farvetoner. Den store omhu og den store kærlighed til design fornemmes i farvebeskrivelserne. Misty Green, Almost Black og Whisper White. Navnene maler billeder af de smukkeste farvenuancer. De smukke nuancer passer til de smukke lamper. Linjerne i gulvlamperne er elegante og smukke. Detaljerne er et kapitel for sig selv. Der er den lækre finish på lamperne, som man omgående mærker, når man lader fingrene glide over lampeskærmen. Fatningerne og afslutningerne er præget af høj kvalitet og stor omhu. Praktikken er hellere ikke glemt.  Højden kan således tilpasses en smule med to sommerfugle-skruer og skærmen kan drejes 345° så du får mest muligt ud af lyskilden. Vi kan sagtens forstå, at vores kunder er vilde med vores gulvlamper, for det er vi også.

Både cool og klassisk

En gulvlampe er mere end bare en høj lampe, der kaster noget lys ud i et rum. Det er en lampe, som vi vil påstå næsten er kunst. Det kan også være en lampe, der gør en stor forskel. Den kan nemlig lige præcis være den lyskilde, som gør et rum hyggeligt. Derfor er det vigtigt, at du nøje udvælger den helt rigtige lampe. Her hos os i webshoppen hos Superlove, finder du nogle flotte gulvlamper til priser, der er meget konkurrencedygtige. Vi har også andre flotte lamper, fx bordlamper, loftslamper og væglamper. I det hele taget finder du en masse flotte ting til dit hjem hos Superlove.

Gulvlamper

Gulvlamper er en af de mest populære lamper til hjemmet. Den fås i et væld af flotte varianter, og her hos Superlove har vi sikret os et spændende udvalg til webshoppen. Som altid er kvalitet og design vigtige parametre, når vi udvælger leverandører.

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-11 af 11 element(er)