~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Gaucho luffer i skind og strik

Gaucho er specialister i handskemageri, og de laver alle slags handsker og luffer. Gaucho er samtidig et moderigtigt mærke, der holder sig opdateret på moderne trends, selvom deres Gaucho luffer og handsker overvejende er lavet i en klassisk stil. Det svenske brand har nemlig helt styr på, hvad der fungerer inden for handsker. Først og fremmest står Gaucho for høj kvalitet og udsøgte materialer. Det betyder at Gaucho luffer ligesom alle Gaucho handsker er både holdbare og lækre. Skindluffer fra Gaucho har en god farvedybde, fordi læderet indfarves hele vejen igennem. Du kan både finde strikkede uldluffer og skindluffer af forskellige slags i vores udvalg hos Superlove. Uld har de gode egenskaber, at det er temperaturregulerende, resistent over for bakterier og skidt og kan indeholde en del væde, før det føles vådt.

Gaucho handsker er en familietradition

Brandet Gaucho er udsprunget fra Hestra, som er et verdenskendt handskefirma med lang succes. Hestra blev grundlagt i Sverige i 1936 af familien Magnussen, der stadig ejer begge brands den dag i dag. Deres lækre og moderigtige handsker udført med godt håndværk har gjort både Gaucho handsker og Gaucho luffer populære internationalt. Magnussen-familien fører familietraditionen videre i 4. generation på egne fabrikker og står selv for køb af alle materialer. Derfor kan de holde nøje øje med ikke bare kvaliteten af deres produkter, men også med firmaets påvirkning af miljøet gennem hele produktionskæden. Hos Superlove sætter vi pris på, når modebrands tager ansvar, så vi er glade for, at Gaucho har fokus på at minimere deres vand- og energiforbrug, spild og CO2 ved transport. Den omtanke er med til at gøre Gaucho til en førende producent af handsker, luffer og vanter i en moderne verden, selvom deres håndværk hviler på stolte og solide håndværkstraditioner.

Gaucho luffer hos Superlove

Vi har Gaucho luffer hos Superlove, fordi de er lækre og holder længe. Det er vigtigt for os, at vores varer både er stilfulde og har et godt fit, og det lever Gaucho luffer op til. I Gauchos årlige kollektion er der altid variation, og vi udvælger både farverige, mønstrede og klassiske Gaucho luffer til vores butikker. Det svenske mærkes lange erfaring med handsker giver Gaucho luffer den helt rigtig kombination af gennemførte detaljer og tidløst, moderigtig design.

Vil du gerne se flere kvalitetsvanter, fører vi også udvalg af lækre Hestra handsker og Hestra luffer. Vi vil gerne klæde dig godt på hele året, så vi har et stort udvalg af skøn strik til de kolde måneder fra populære brands som Modström, Nümph og Mads Nørgaard. Er du på udkig efter en vinterjakker, har vi naturligvis også det i vores store sortiment – uanset om du er til dunjakker, parka jakker eller frakker.

Gaucho luffer

Gaucho er mestre i at skabe lækre vanter, der holder dine hænder varme i kulden. Du kan både få Gaucho luffer i strik og i skind, og de er en lækker kvalitet. Gaucho lægger nemlig vægt på gode materialer. Med Gaucho luffer er du klar til at møde kolde dage.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-5 af 5 element(er)