~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Læderhandsker fra Gaucho

Med Gaucho handsker får du høj kvalitet og tidløst design, der dog holder sig opdateret i forhold til de nyeste trends. Stilen er overvejende klassisk, for firmaet bag det moderigtige mærke har helt styr på, hvad det virker og holder inden for handskedesign. Gaucho laver forskellige typer af skindhandsker fra Gaucho luffer til kørehandsker. Materialerne er udvalgt efter deres gode kvalitet, som gør Gaucho handsker både lækre og holdbare. I det hele taget er Gaucho handsker gennemførte: Der er også tænkt over detaljer i designet, og læderet indfarves hele vejen igennem, så Gaucho handsker får en god farvedybde. Ud over skindhandsker laver Gaucho også vanter af strik, som vi også har med i vores udvalg hos Superlove.

Familiefirmaet bag Gaucho handsker

Gaucho er grundlagt af den svenske handskemastodont Hestra, der har eksisteret siden 1936. Hestra og Gaucho ejes af Hestra/Martin Magnusson & Co., som har Skandinaviens største udvalg af handsker, luffer og vanter. Familien Magnussen fører stolt deres familiefirma videre i 4. generation, og deres altid moderigtige handsker har vundet stor international anerkendelse og popularitet. Familien producerer alle Gaucho handsker på egne fabrikker og står selv for køb af alle materialer. På den måde har de kontrol med hele deres produktionskæde, hvilket blandt andet har gjort firmaet i stand til at lægge vægt på deres samlede miljømæssige påvirkning. De optimerer løbende ikke kun på deres produkters bæredygtighed, men også transport, energiforbrug og spild. Det er omtanke, vi kan lide!

Gaucho handsker hos Superlove

Vi er altid nysgerrige efter at gå på jagt blandt de nyeste modeller i Gauchos årlige kollektion. Det svenske mærke giver mulighed for at vælge mellem mange farver, som kan pifte de mørke måneder op. Derudover er vi selvfølgelig begejstrede for, at Gaucho handsker kommer i en høj kvalitet, som holder sæson efter sæson. Firmaets lange erfaring med handsker betyder også, at de har et godt fit, samtidig med at de er stilfulde, og det er vigtigt for os. Vi har også Gaucho luffer i vores udvalg, ligesom vi naturligvis også har bløde og elegante Hestra handsker. Et godt tip fra en af Hestras handskemagere er, at du bør have flere par handsker at skifte imellem. Fugtigt skind slides nemlig hurtigere, så optimalt set bør du kun have dine læderhandsker på hver anden dag. Undgå i øvrigt at tørre dem ved varmekilder, for det har de slet ikke godt af. Et alternativ til skindhandsker og skindluffer er naturligvis de strikkede varianter, som vi også er glade for. Se de fine mønstrede vanter i vores udvalg.

Man kan næsten ikke sige vanter uden også at tænke på andre accessories, der er lavet til at holde dig lun. Vi har et inspirerende sortiment af tørklæder samt søde huer, som er perfekte til at sætte prikken over i’et på dit outfit. Vi har kun det bedste til dig.

Gaucho handsker

Fryser du om fingrene, eller er du bare glad for handsker som et ekstra stilelement? Gaucho handsker hviler på en lang tradition for handskemageri med vægt på gode materialer. De lækre Gaucho handsker har en tidløs elegance og kommer i mange farver, som kan pifte dit outfit op. Hos Superlove finder du altid varianter for enhver smag.

Der er 14 varer.

Viser 1-14 af 14 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-14 af 14 element(er)