~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Gaucho

Med lækre accessories kan du hurtigt fuldende et look. Derfor tilbyder Superlove et bredt udsnit af flotte Gaucho handsker i lækre læderkvaliteter fra det svenske brand, der cirkulerer om et klassisk og elegant univers. Vi har et bredt udvalg af Gaucho handsker dame, skindhandsker, og vanter samt kørehandsker. Gaucho luffer, hvor smukke, finurlige detaljer altid er at finde.

Gaucho luffer med svenske rødder

De lækre Gaucho handsker er designet og fremstillet af et svensk brand, der hører under det internationalt anerkendte mærke Hestra, som blev etableret helt tilbage i 1936 i Sverige. Det er et brand med stor international appeal og anerkendelse. Over hele verden kan du finde nye kollektioner af de lækre Gaucho handsker i nogle af de mest førende butikker. Her er Danmark naturligvis ingen undtagelse.

Den store succes for Hestra og dermed også for de lækre Gaucho handsker kommer af, at den svenske virksomhed har formået at samle et team af dygtige designere. Et team af designere, der har haft den helt store evne til at fusionere et topmoderne og aktuelt design uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle de nye kollektioner af Gaucho handsker, der bliver introduceret, viser altså med det flotte håndværk og imponerende materialer af italiensk kvalitetslæder og uld, at lækkert design ikke behøver at gå ud over kvaliteten.

Svenske Marianne Knutsson-Hall er skaberen bag de nye kollektioner fra det svenske brand. Én gang om året introducerer det dygtige team af designere en ny kollektion af handsker. Hos Superlove sørger vi altid for at have et stort udvalg af de nyeste og mest populære kollektioner.  

Gaucho luffer i et stilfuldt design 

De lækre Gaucho luffer er til dig, der ønsker lidt selvforkælelse med et par moderigtige handsker med et urbant touch.

At vinteren er kold og mørk behøver ikke at være ensbetydende med, at den også skal se kedelig ud.

Her i vores sortiment af Gaucho vanter, Gaucho luffer og Gaucho handsker dame i udsøgt læderkvalitet er det let at pifte et ellers mørkt vinter-outfit op. De smukke Gaucho handsker dame fås eksempelvis i en frisk rød farve, der efterhånden er blevet det svenske brands signaturlook. Ligeledes forhandler vi et par lækre skindhandsker fra mærket i en flot koboltblå farve. De populære skindluffer Bitte er ligeledes at finde i vores brede sortiment.

Det svenske mærke vægter altid at designe og producere unikke items, der passer til de kolde måneder i norden. Således har du mulighed for at udtrykke fashion statement med et par lækre Gaucho handsker dame og samtidig holde varmen på selv de koldeste vinterdage. Gaucho handsker er valget for kvinden, der vægter holdbar kvalitet og lækre materialer.

Vores udvalg

I vores sortiment af Gaucho handsker og accessories er der rig mulighed for at gå på opdagelse i mærkets fantastiske kollektioner af de nyeste modeitems. Se også vores store udvalg af andre modeitems inden for accessories , luffer, handsker og vanter. Vi har altid eksklusive Gaucho handsker dame og produkter i moderigtige farver, hvorfor du kan få høj kvalitet i trendy designs. Vi henter løbende nye produkter hjem fra det svenske mærke, hvorfor du altid er sikret nutidens mest trendy og moderne designs. 

De forskellige lækre Gaucho vanter er perfekte eksempler på, at farver og tidløs elegance sagtens kan gå hånd i hånd. Ligeledes har du mulighed for at investere i en god kvalitetshandske fra mærket, der holder i mange år.

Gaucho

Gaucho er et svensk mærke, der blev grundlagt af handskeproducenten Hestra. De producerer moderigtige handsker og luffer fremstillet af gode materialer, heriblandt uld og skind. Gaucho skindluffer og skindhandsker er et must til vintersæsonen. Vælg i blandt vores mange varianter.

Der er 21 varer.

Viser 1-21 af 21 element(er)
Aktive filtre

Hestra Luffer, Zoe, Sort

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 7 8
Viser 1-21 af 21 element(er)