~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Flot festtøj fra lækre mærker

Er der noget værre end at dukke op til en fest og føle, du har det helt forkerte tøj på? Den følelse slukker hurtigt for festhumøret. Det behøver heldigvis ikke være sådan, for hos Superlove har vi en masse flot festtøj. Hos os finder du både det stilrene partydress og festtøjet med et twist og de fineste finurlige detaljer. Vi har festtøj med smukke prints og festkjoler med glimmer. Vi har naturligvis også både lange og korte festkjoler til alle slags kvinder i alle aldre. Hos os finder du præcis det outfit, der får dig til at stråle til festen, samtidig med at det er rart at have på.

Festkjoler til bryllup. Hvordan vælger man rigtigt?

Er du så heldig, at du har fået en invitation til et bryllup? Så er du måske allerede begyndt at tænke over, hvad du skal tage på? Skal det være langt eller kort? Én ting er sikkert, det skal ikke være hvidt, for det er en gylden regel, at det kun er bruden, som kommer i hvid kjole. Nu spørger du måske dig selv: Hvordan ser den perfekte festlige kjole ud? Et godt sted at starte er i invitationen. Hvis der står GALLA, så skal kjolen være lang. Er det et kirkebryllup, siger den uskrevne regel, at kjolen skal gå ned under knæet. Skal du derimod til et rådhusbryllup, kan du komme, som du har lyst. Bryllupper er desuden oftest lange fester, så husk en cardigan eller et sjal til når det bliver køligt sidst på aftenen.

Festkjoler i plus size

Hvis man er en flot kvinde med former, kan det være lidt mere udfordrende at finde det rette festtøj. Hos Superlove har vi en række vidunderlige løse festkjoler i de smukkeste farver og prints. Det er festkjoler, der slanker, fordi de falder let og flot. Disse kjoler er oplagte som festtøj. Du kan få festtøjet til at falde smukt ved at bruge en tætsiddende top eller et par stramme leggings inden under. En super lækker tunika kan også bruges som festtøj, eller hvad med en elegant kimono lavet af de smukkeste materialer.

Den perfekte nytårskjole

Når året lakker mod enden, går jagten ind efter de perfekte nytårskjoler. Nogen går efter det klassiske nytårstøj og kigger efter den såkaldte Little Black Dress, mens andre leder efter festtøj og festkjoler med glimmer, pailletter og festlige prints. Du finder det hele hos os. Glem endelig ikke smykker og taske til dit outfit. Den slags detaljer sætter prikken over i'et på dit look. Accessories som sko, øreringe og halskæder kan også give dit festtøj lidt ekstra glamour og stil. Hos Superlove finder du alt, hvad du har brug for til dit outfit.

Er det ikke festtøj, du kigger efter? Så hop videre til nogle af vores mange andre lækre og flotte varer. Hvad med en elegant bluse i silke fra det danske designerbrand PBO? Eller den fineste kimono fra det super lækre tøjmærke Hunkøn? Vi har også en lang række fine cardigans fra det danske fashion brand Six Ames eller Sibin Linnebjerg, som er kendt for strik af den allerfineste kvalitet.

Festtøj

Festtøjet er halvdelen af festen, og her hos Superlove finder du heldigvis et væld af smarte og flotte festkjoler og andet skønt festtøj. Vi har de fineste lange og korte festkjoler fra lækre mærker som Hunkøn og Lollys Laundry men også andre former for super flot festtøj. Hos Superlove er vi altid i festhumør!

Der er 40 varer.

Viser 1-40 af 40 element(er)
Aktive filtre

Nümph Bluse, Nubirta, Cedar Wood

Normalpris 550,00 kr. Pris 385,00 kr.
Størrelse : 36

Nümph Kjole, Nubirta, Cedar Wood

Normalpris 895,00 kr. Pris 626,50 kr.

Co'Couture Bukser, Amira Flash Wide, Green

Normalpris 695,00 kr. Pris 486,50 kr.
Størrelse : S

Hunkøn Bukser, Maddie Trousers, Black/White

Normalpris 495,00 kr. Pris 297,00 kr.
Størrelse : S M XL

Hunkøn Bukser, Maddie Leggings, Black/White

Normalpris 395,00 kr. Pris 237,00 kr.
Størrelse : L XL

Mos Mosh Bukser, Sarah Glow, Black Cropped

Pris 795,00 kr.
Størrelse : 40

PBO Kjole, Lumila, Sand Flower

Normalpris 1.995,00 kr. Pris 997,50 kr.
Størrelse : 38

Modström Bluse, Lilith print top, Marguerite

Normalpris 650,00 kr. Pris 325,00 kr.
Størrelse : S
Viser 1-40 af 40 element(er)