Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Festkjoler

For enhver kvinde er de skønne festkjoler næsten uundværlige i garderoben. For mange kvinder er det også langt fra nok at have én festkjole i garderoben. Der er endda nogle af os, der mener, at enhver fest kræver en ny festkjole, som ikke er blevet set på før. Sådan behøver det nu ikke at være, men derfor kan du aldrig få nok festkjoler i din garderobe. Den perfekte festkjole kan give dig selvtillid, og med de rette sko, smykker og den perfekte taske kan du imponere alle de andre gæster med et helt andet udtryk, end det du bærer til hverdag.

Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af festkjoler fra en lang række kendte danske og internationale designerbrands.

Den perfekte festkjole

Det kan være en omfattende opgave at finde den helt perfekte festkjole. Den skal gerne have den helt perfekte pasform, der komplimenterer dine feminine former, og så har du måske nogle helt særlige ønsker til designet. Uanset om du er ude efter endnu en skøn udgave af den lille sorte, eller om det er en lang og farverig festkjole, du mangler,

så kan du gå på opdagelse i et udvalg af smukke festkjoler, der alle har hvert deres potentiale til at blive den perfekte festkjole.

De elegante festkjoler fra Modström

Blandt det store udvalg af smukke festkjoler kan du forkæle dig selv med en tidløs og skandinavisk en af slagsen fra Modström. Alle de smukke kollektioner fra det danske tøjbrand tager udgangspunkt i at kunne bevise, at stilbevidsthed ikke er ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med komforten. Med en skøn Modström festkjole kan du føle dig smuk og unik ved enhver fest, uden du skal lide for skønheden. Med en Modström festkjole kan du nyde komforten i dit outfit og føle dig godt tilpas hele aftenen.

De farverige festkjoler fra Nümph

Nümph er kendt for at skabe tøj, der skaber glæde, og din Nümph festkjole vil i den grad skabe glæde hos dig, og hos dem, du er sammen med. Hvis du vælger en festkjole fra Nümph, vil du tilføje en kjole til din garderobe fra en helt anden dimension. En dimension af finurlighed og personlighed, der gør din Nümph festkjole unik og får dig til at skille dig ud fra mængden. Denne finurlighed og personlighed får du helt uden at skulle gå på kompromis med det feminine udtryk.

Blandt de skønne Nümph festkjoler kan du også finde et udvalg af klassiske og mere nedtonede festkjoler til den mere enkle tøjstil.

De feminine festkjoler fra Storm & Marie

I hver eneste kollektion fra det danske tøjbrand Storm og Marie er der lagt fokus på at skabe stilelementer, der tilfører kant og personlighed i alle slags outfits. Storm & Marie er kendt for deres kompetencer i at lege med print og kombinere dem med androgyne linjer og et skandinavisk minimalistisk udtryk. Med en feminin Storm & Marie festkjole kan du til hver en tid skille dig ud under middagen og på dansegulvet.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til den stilbevidste og ambitiøse kvinde. De brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores store udvalg af skønne hverdagskjoler og andre kjoler fra mærker som King Louie, Lollys Laundry, Mads Nørgaard og mange flere.

Festkjoler

Hos Superlove elsker vi festkjoler. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af smukke og elegante festkjoler fra en lang række danske og internationale designerbrands som Storm & Marie, Modström, Nümph og mange flere.

Der er 40 varer.

Viser 1-15 af 40 element(er)
Aktive filtre

Basic Apparel Kjole, Julia, Black

Pris 795,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Hunkøn Kimono, Charlot, Blue

Pris 895,00 kr.
Størrelse : XS S

Modström Kjole, Tessi Print, Chestnut Bloom

Pris 750,00 kr.
Størrelse : XS S M L

Nümph Kjole, Nubelinda, Dark Sapphire

Pris 495,00 kr.
Størrelse : XS M L XL

PBO Kjole, Salvo, Blue Print

Pris 1.495,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Mads Nørgaard Kjole, Dancella Drapy, Black

Pris 1.395,00 kr.
Størrelse : 34 36 38 40

Basic Apparel Kjole, Vilde Organic, Acorn

Pris 895,00 kr.
Størrelse : XS S M L

Basic Apparel Kjole, Vilde Organic, Indigo

Pris 895,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

King Louie Kjole, Betty York, Pond Blue

Pris 750,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Minus Kjole, Paulia, Black

Pris 695,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Kjole, Emmy Sevres, Black

Pris 750,00 kr.
Størrelse : S M XL
Viser 1-15 af 40 element(er)