Filtrer efter

Ferm Living

Det danske interiørbrand Ferm Living designer og producerer unikke og personliggørende elementer til hjemmet og børneværelset. Her er der tale om moderne og kunstnerisk design, der pynter i det stilbevidste hjem. Det grafiske print inddrager geometriske linjer og cool vibes fra den skandinaviske designscene, hvorfor mærket i stigende grad har opnået popularitet i udlandet.

 

Nordisk interiørdesign

Designerne bag Ferm Living har altid stort fokus på unikt print og stilskabende elementer som overlappende mønstre. Her er det blandt andet muligt at købe atypiske juletræstæpper, der kan give et sundt modspil til den klassiske, danske juletradition. Ferm Living formår at kombinere det skandinaviske udryk med en mere detaljeorienteret og modernistisk stilart. Herved underbygger kontrasterne i høj grad hinanden og giver mærket et unikt præg. Det er nemmere end nogensinde før at indføje lidt ekstra personlighed i et hvilket som helst hjem med items fra Ferm Living. I Superloves udvalg vil du ligeledes kunne finde hyggelige børnepuder i sjove motiver fra det veletablerede danske brand.

 

Vores udvalg

I vores udvalg finder du alt lige fra juletræsfødder, julestjerner, puder og juletæpper, der designmæssigt ligger udenfor det moderne og ukonventionelle. Ferm Living kan på mange måde giver dit hjem et modernistisk pift – selv i den traditionsbetonede julemåned. 

Ferm Living

Det danske mærke Ferm Living startede i 2005, hvor Trine Anders grundlagde et lille designstudie. 
Sortimentet hos Ferm Living er med tiden blevet meget bredt - du finder alt fra tekstiler til brugskunst, både til børn og voksne.
Produkterne bærer præg af retro charme med grafisk kant, der gør hvert eneste produkt moderne.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter