~

Filtrer efter

Enamel skabt med passion

Enamel er et dansk smykkefirma, hvor fokusset ligger på at kreere smykker med rene linjer og et stærkt udtryk. Marie Rantzau er både ejer og designer af de smukke smykker, og med stor passion skaber hun smykker i et tidløst og moderne design, der kan bruges år efter år. Smykkerne er håndlavet og oser af elegance og femininitet, som giver dig et valg kombinationsmuligheder, så du kan udstråle den bedste side af dig selv.

Giv et Enamel smykke i gave, til den du elsker

Enamel er en smykkeserie, der ønsker at nytænke de klassiske smykker med enkle, moderne design, der lever i nuet. Hos Superlove finder du Enamel smykker til enhver anledning. Vælg for eksempel et smukt og sorfistiskeret Enamel armbånd, der kan give dit outfit en ekstra fin detalje. Eller vælg et par Enamel øreringe, og giv dit outfit et eksklusivt look, der i sandhed udtrykker elegance med dit personlige twist. Giv en af de fine Enamel ringe i gave til kvinden i du holder af. Det vil bringe et smil på læben og minde om en kærlig gestus, hver gang hun kigger på den. Så ønsker du at forkæle dig selv, din mor, søster, kæreste eller veninde er smykker altid en betydningsfuld og personlig gave at give, som med sikkerhed falder i god jord. Vi hos Superlove kan varmt anbefale det danske designer brand Enamel.

Enamel bliver dit yndlings-smykke

Enamel smykker er til kvinden, der sætter pris på smykker i god kvalitet og stilfuldt design. Farver og former er nøje udvalgt og sammensat med blik på modebilledets tendenser, dog altid med en basiskollektion i tankerne. Det giver smykker med et unikt og tidløst udtryk, der ofte går hen, og bliver smykkebærerens yndlings-smykker.

Du kan være sikker på at Enamel smykker bliver fremstillet i ægte materialer. Hvert et smykke er omhyggeligt håndlavet på værksteder som Marie selv udvælger, og som sikrer at kvaliteten altid er i top. Smykkerne bliver lavet i sterling sølv 925 og bliver belagt med 18 karat gul eller sort-rhodinering. Som det ligger i navnet Enamel, der på dansk betyder emalje, har hvert et smykke et strejf af emalje, som giver dette unikke look. Emalje er et spændende materiale at arbejde med, da det giver mange muligheder for sammensætninger af farve og designs. Der er lagt kærlighed i ethvert smykke, og vi er sikre på at det vil smelte dit hjerte og forblive i dit liv gennem mange år.

Enamel smykker hos Superlove

Her hos Superlove kan du gå på eventyr i Enamels univers og opdage spændende og unikke smykker, der åbner op for en ny verden af former og farvekombinationer. Uanset om du er på udkig efter et par stilfulde og farverige Enamel øreringe, armbånd, halskæder eller ringe har Enamel altid et smukt og unikt udvalg af den enkelte variant. Så i vores brede sortiment kan du med sikkerhed finde noget, der falder i din smag. På trods af at alle Enamel smykkerne er håndlavet og i gode materialer, sælges smykkerne til yderst overkommelige priser, som vi alle kan lide.

Enamel

Vores bud på dine nye yndlings-smykker kommer fra Enamels fine kollektion af armbånd, øreringe og halskæder.
Flere af Enamels smykker er designet som nyfortolkninger af klassiske smykker, der gør dem tidsløse og moderne.

Der er 26 varer.

Viser 1-26 af 26 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-26 af 26 element(er)