~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Egos hjemmesko er håndlavet kvalitet

Egos hjemmesko følger en stolt gammel tradition, når det kommer til skoproduktionen. For det første er Egos hjemmesko lavet af naturmaterialerne fåreuld og ruskind, og den isolerende uld bliver farvet med miljøvenlige farver. Hele produktionen foregår i hånden og bliver varetaget af dygtige medarbejdere i Nepal. Ulden bliver kartet og vasket med sæbevand, så det bliver til filt. Den våde filt bliver monteret på en læst og bliver fodformet, når den tørrer i solen. Det tager 1 person 1 dag at lave 2 par sko, så der er lagt tid og håndelag i hvert par. For komfortens skyld er der en ekstra indersål af filt, og ydersålen er af ruskind. Det gør hjemmeskoene slidstærke, og de har en god pasform, som efterhånden former sig efter din fod.

Kærlighed til kloden og dine fødder

Egos hjemmesko bliver produceret af det danske firma Én Gry & Sif, som siden år 2000 har beskæftiget sig med produktion af forskellige filtprodukter i Nepal og er med til at skabe arbejdspladser med ordentlige arbejdsforhold i landet. Egos hjemmesko er fairtrade, og dermed ikke kun behagelige for dine fødder; du kan også gå i dem med god samvittighed. Udformningen af Egos hjemmesko kan godt lede tankerne hen på gammeldags tøfler. I typisk dansk designstil er der lagt vægt på en funktionel og komfortabel stil, og skoene fås i flere afdæmpede farver. Dine fødder vil takke dig for din omtanke.

Et praktisk valg

Ægte uld har den fantastiske egenskab, at det er temperaturregulerende. Det betyder, at Egos hjemmesko holder dine fødder varme, uden at du risikerer at overophede. Uld tillader (i modsætning til visse syntetiske materialer) også dine fødder at ånde – og hvem gider at have svedige hjemmesko? Fåreuld indeholder lanolin, som er naturligt fugtafvisende, mindsker lugt og øger materialets modstandsdygtighed mod snavs. Du kan vaske dine Egos hjemmesko med uldsæbe i hånden eller i vaskemaskinen på et uldprogram på 30 grader. Der er vigtigt at tage den våde sko på, da filten så kan tage form efter foden (på samme måde som under den oprindelige produktion). Bagefter stiller du bare skoene til tørre et lunt sted. Egos hjemmesko kan også nemt støvsuges.

Dansk design hos Superlove

Hos Superlove er vi vilde med kvalitet og nordisk design. Derfor har vi udvalgt Egos hjemmesko og mange andre spændende produkter. Til den indendørs hygge har vi for eksempel skønne Vissevasse plakater og puslespil i retrostil samt lamper fra Superliving. Har du brug for mere til at holde varmen med, fører vi også strik og jakker fra Coatpeople og bæredygtig strik fra Storm og Marie. Vi lægger – ligesom Egos hjemmesko – vægt på miljøvenlig produktion, så her på Superlove.dk har vi samlet økologisk tøj og bæredygtigt tøj i to kategorier, så du nemt kan finde frem til det.

Egos hjemmesko

Lægger du vægt på kvalitet og komfort, når du vælger hjemmesko? Så er Egos hjemmesko et godt valg – og de er tilmed produceret med respekt for miljøet og fairtrade. Egos hjemmesko er udformet i et enkelt, dansk design ud fra gamle håndværkstraditioner. Skoene bliver håndlavet i Nepal af fåreuld, som nemt holder dine fødder lune.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Egos Hjemmesko, Classic, Natural Brown

Normalpris 450,00 kr. Pris 225,00 kr.
Størrelse : 38 39

Egos Hjemmesko, Classic, Sort

Normalpris 450,00 kr. Pris 225,00 kr.
Størrelse : 38

Egos Hjemmesko, Slipper, Sort

Normalpris 395,00 kr. Pris 197,50 kr.
Størrelse : 36

Egos Hjemmesko, Slip On, Natural Brown

Normalpris 395,00 kr. Pris 197,50 kr.
Størrelse : 37 40
Viser 1-4 af 4 element(er)