~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Slut med kolde fødder

Selv på ellers lune forårs- eller efterårsdage kan der være fodkoldt indendørs, og så er det dejligt at kunne smutte i et par behagelige hjemmesko. Egos laver hjemmesko af høj kvalitet, som både holder dine fødder varme og tillader dine tæer at ånde. De er nemlig lavet af uld, som efter gammel tradition kartes og behandles med sæbevand og dermed bliver til filt. Det betyder desuden, at de ved brug former sig efter lige netop dine fødder, og materialet kradser ikke. Uld er naturligt isolerende og temperaturregulerende. Det vil sige, at dine fødder hverken får det for koldt eller for varmt, hvilket man kan risikere med syntetiske materialer. Det er kvalitet uden dikkedarer.

Egos hjemmesko håndlaves i Nepal

Egos er en del af det danske firma Én Gry & Sif, som siden år 2000 har beskæftiget sig med produktion af forskellige filtprodukter i Nepal. Firmaet lægger stor vægt på fairtrade og ordentlige arbejdsforhold, og Egos er certificeret af The World Fair Trade Organization. Produktionen af Egos hjemmesko er med til at skabe gode arbejdspladser i Nepal til dygtige medarbejdere, som får en fair løn. Egos følger en klassisk dansk designtradition, og håndværket er også gammelt og gennemprøvet: Hver eneste Egos hjemmesko er håndlavet, formes på en skolæst og tørres derefter i solen. Det er et arbejde, som kræver både færdigheder og tålmodighed. Ulden bliver farvet med miljøvenlige farver og tilsat en ydersål af ruskind.

Praktisk rengøring

Fåreuld indeholder lanolin som er naturligt fugtafvisende, mindsker lugt og øger materialets modstandsdygtighed mod snavs. Skulle uheldet være ude, kan Egos hjemmesko vaskes med uldsæbe i hånden eller maskinvaskes på et uldprogram. Der er vigtigt at tage den våde sko på, da filten så kan tage form efter foden. Bagefter stiller man skoene til tørre. Er der kun tale om støv, kan Egos hjemmesko nemt støvsuges.

Enkel komfort hos Superlove

Egos hjemmesko udstråler hygge og komfort gennem det simple og funktionelle danske design. Pasformen er i top, og vi fører forskellige farver hos Superlove. Gå også på udkig i vores udvalg af lækre sweaters, som kan kombineres med dine nye hjemmesko. Det kunne for eksempel være en blød basiscardigan fra Minus. På regnvejrsdage kan der ofte være god brug for hjemmesko, selvom det ikke er specielt koldt udenfor. Til sådanne dage laver Rains fantastiske regnjakker i fine farver. Går du ligesom os op i miljøvenlig tøjproduktion? Hos Superlove har vi samlet økologisk og bæredygtigt tøj i to kategorier på vores hjemmeside, så du nemt kan finde frem til det.

Egos

Har du fået kolde fødder? Egos laver fine hjemmesko, som kan holde dine fødder lune, når det er koldt udenfor og fodkoldt indenfor. Egos hjemmesko er designet i Danmark og håndlavet i Nepal af naturuld, som isolerer og temperaturregulerer. Egos lægger vægt på fairtrade og respekt for miljøet i deres produktion af de komfortable hjemmesko.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre

Egos Hjemmesko, Slipper, Blue

Normalpris 395,00 kr. Pris 237,00 kr.
Størrelse : 38

Egos Hjemmesko, Classic, Natural Brown

Normalpris 450,00 kr. Pris 270,00 kr.
Størrelse : 38 39

Egos Hjemmesko, Classic, Sort

Normalpris 450,00 kr. Pris 270,00 kr.
Størrelse : 38

Egos Hjemmesko, Slipper, Sort

Normalpris 395,00 kr. Pris 237,00 kr.
Størrelse : 36

Egos Hjemmesko, Slip On, Natural Brown

Normalpris 395,00 kr. Pris 237,00 kr.
Størrelse : 38 40
Viser 1-5 af 5 element(er)