~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Farve

Farve

Dejlige Dynamo lamper

Mød Dynamo! En dekorativ lampeserie i retrostil fra Superliving, der er inspireret af dansk designs storhedsperiode i 50- og 60erne. Dynamo betyder kraft på græsk, og styrken i Dynamo er tydelig. Fra den smukke og spændstige kurve, der er kendetegnende for lampens formsprog til metallet, den er udformet i. Her har vi en lampe, der formår at udstråle stringent design og kæk hygge på samme tid. Den stilrene kurve på Dynamo lamperne komplimenteres af eksklusive detaljer. Skærmen er således perforeret, hvilket ser lækkert ud, men som også sikrer, at lyset blødes op og giver et flot lysspil. Ledningen er skabt af transparent silikone, så den ikke stjæler opmærksomheden, for der er kun én ægte stjerne, og det er Dynamo.   

Dynamo lamper findes i en række flotte og dekorative farver. Mat Tomato, Petrol, Duck Green og Dusty Rose er bare nogle af nuancerne. Farverne har en helt særlig mat eller blank glans, der afgiver et meget charmerende genskær fra Dynamo lamperne. Dynamo lamper findes også i to helt særlige metalliske farvevarianter, nemlig Dynamo Chrome og Dynamo Brass. Alt i alt er de dejlige dynamo lamper et fremragende valg, når du står over for at skulle vælge nye lamper til dit hjem.

Dynamo loftslampe

Den perfekte lampe i køkkenet, på børneværelset eller over skrivebordet. Dynamo Loftslampe kommer i to varianter. Den oprindelige, mindre version, og så Dynamo Big, der har en lidt større skærm, og dermed også afgiver et større lysfelt. Med en Dynamo loftslampe får du en flot retrolampe med eksklusive detaljer og flotte linjer. Med andre ord har vi her en lampe, dit hjem vil elske.

Dynamo væglampe

En skøn retro-inspirereret væglampe i Dynamo-serien, der passer perfekt til entreen, soveværelset, badeværelset eller hyggekrogen. Mulighederne er utallige. Den dekorative Dynamo væglampe afgiver et smukt blødt lys grundet den perforerede kant og er en sand hyggeskaber. Lampen kommer i et væld af flotte farvenuancer: Fra messing eller krom look til tomatrød og støvet grøn.

Dynamo bordlampe

Den fine Dynamo bordlampe er allerede blevet en moderne klassiker med sin nyfortolkning af dansk design. Vinkler og buer er charmerende, og det er bare nogle få af årsagerne til, at Dynamo bordlampen virkeligt er blevet en eftertragtet statement lampe hos mange. Farvepaletten veksler fra sprælsk til klassisk. Dertil kommer de populære metalliske nuancer som krom og messing. Den flotte Dynamo bordlampe er perfekt på skrivebordet eller i en vindueskarm, hvor den vil tilføje stil og hygge til dit hjem.

Ledte du ikke efter Dynamo lamper? Men måske efter nogle af de andre flotte lamper fra Superliving? Vi har et kæmpe udvalg inden for interiør! Eller var det noget helt andet som nogle af de flotte kjoler fra King Louie eller de populære bluser fra Nümph? Vores webshop er propfyldt med de skønneste varer, og vi har helt sikkert det, du leder efter.

Dynamo lamper

Dynamo lamper fra Superliving er nogle af de mest populære lamper på markedet! Og hos os finder du et stort udvalg i Dynamo-serien fra loftslamper og væglamper til bordlamper og gulvlamper.

Der er 70 varer.

Viser 1-60 af 70 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-60 af 70 element(er)