~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Dejlige dunjakker

Er der noget bedre end en dunjakke, når frosten bider? Dunjakker er ganske enkelt helt uundværlige i det danske klima, hvor regn og rusk er hverdagskost i mange måneder. Dunjakken er genial, fordi den er let og varm. Det er en praktisk måde at holde sig varm på, uden at skulle have alle mulige ekstra trøjer på inden under jakken. Dunjakken er nemlig både vindtæt og varm nok til at holde kulde og blæst ude. Samtidig er dunjakken faktisk nem at holde pæn, fordi den er overfladebehandlet. Det gør det let at tørre pletter og smuds af. Du kan bruge en lang dunjakke eller for den sags skyld en kort dunjakke på næsten alle tider af året. Som en overgangsjakke om foråret eller efteråret. Eller som vinterjakke, når sneen falder. 

Hos Superlove er vi altid på udkig efter de bedste varer og leverandører til vores webshop. Og det gælder naturligvis også, når det kommer til dunjakker. Vi har nøje afsøgt markedet for at finde frem til de dunjakker, som lever op til vores høje krav om smart design, god kvalitet og fornuftige priser. I webshoppen finder du derfor kun de allerbedste dunjakker. Vi har dunjakker med ægte pels, og vi har dunjakke med falsk pelskrave. Du finder desuden forskellige versioner fra den ultralette dunejakke til damer med ægte andedun over til de mere robuste jakketyper. Vi har noget til alle.

Accessories til dunjakken gør forskellen

Dunjakken er typisk ikke en jakke, der skriger på opmærksomhed. Den er stilren og smart, og det åbner op for et utal af muligheder. Du kan style din dunjakke, præcis som du har lyst. Sæt din dunjakke sammen med et lækkert prikket halstørklæde i strik fra Beck Söndergaard og kombiner med en af de super smarte lædertasker fra Redesigned. Nu er du klar til at tage på job eller på shoppingtur. Er du romantisk anlagt, så snup en af de geniale tasker fra Roka i lyserød, der også kan bruges som rygsæk. Kombiner med en af de skønne strikhuer fra Mads Nørgaard i pink, og du vil se super feminin ud. Dunjakken fungerer som den perfekte basis for et utal af looks. Er du den klassiske type, er det oplagt med en stillig taske fra Decadent og et silketørklæde i neutrale farver. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. En dunjakke er en meget brugbar investering.

Drama førte til dunjakken

Når du kigger på en dunjakke, er det vel næppe drama, du tænker på først. Men sagen er den, at det er en nærdødsoplevelse, der førte til opfindelsen. Den amerikanske opfinder faldt nemlig gennem isen under en fisketur en iskold vinterdag. Og da han lå i det kolde vand, underafkølet og tæt på at dø, kom han i tanke om noget, hans onkel havde fortalt ham om dun. Dun havde nemlig reddet onklens liv under den japansk-russiske krig, da han havde foret sit undertøj med dun. Dermed holdt han varmen i den frygtelige kulde. Som du nok kan regne ud, overlevede manden, og han udviklede senere den første dunjakke. Heldigvis for det!

Var dunjakker ikke det, du ledte efter i vores webshop? Hvad med nogle af de super flotte lædertasker fra Rains eller Roka? Vi har også nogle super flotte sko og støvler fra Bukela. 

 

 

 

Dunjakker

Når kulden sætter ind, og vinden blæser, er det svært at komme uden om dunjakker. Dunjakker er vidunderligt varme og super flotte. Hos Superlove finder du et stort og varieret udvalg af dunjakker fra populære tøjmærker som Parajumpers og Mads Nørgaard.

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard Jakke, Jolene Recycle, Magical Forest

Normalpris 2.795,00 kr. Pris 1.397,50 kr.
Størrelse : M

Basic Apparel Jakke, Dagmar, Grey

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : L

Basic Apparel Jakke, Dagmar, Old Rose

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 358,50 kr.
Størrelse : XS S M L

Basic Apparel Jakke, Dagmar, Chocolate

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : L

Parajumpers Jakke, Masterlight Long Bear, Pewter

Normalpris 5.495,00 kr. Pris 3.846,50 kr.
Størrelse : XL

Parajumpers Jakke, Geena, Interstellar

Normalpris 2.695,00 kr. Pris 1.347,50 kr.
Størrelse : S
Viser 1-9 af 9 element(er)