Filtrer efter

Design Letters

Er du på udkig efter hyggeligt og personliggørende interiør til dit køkken, er Design Letters’ smukke kopper, typografiske viskestykker og krus oplagte tilføjelser. De unikke designs rummer forskellige bogstaver i cool typografisk print, der gør det nemt at tilføje et personligt præg i et hvilket som helst hjem. Det rå og enkle design passer perfekt ind i den minimalistiske, skandinaviske boligindretning, hvor kvalitet og design har uendelig stor betydning for det designmæssige udtryk.

 

Historien bag Design Letters

Det kendte danske mærke blev etableret i 2009 med en mission om kreere personlige designprodukter baseret på typografisk print. Igennem det androgyne print er det nemlig muligt at sammensætte de bogstaver, der betyder noget for en. Om det er bogstaver der repræsenterer familiemedlemmer eller familien i hustanden, kan Design Letters virkelig give køkkenet og spisebordet et personligt præg. Med Design Letters enkle design, er det ikke længere de spraglede børnebogstaver, der står i front som det typografiske indslag. I stedet er det androgyne og minimalistiske linjer, der præger bogstavdesignet. 

 

Vores udvalg

I Superloves udvalg af Design Letters produkter vil du – foruden de populære bogstavkopper - blandt andet kunne finde en typografisk mælkekande i et stilrent look, hvorved du nemt kan tilføje en atypisk detalje i køkkenet.  

Design Letters

Design Letters lader os lege og skabe med smukke bogstaver, der er designet af den danske arkitekt Arne Jacobsen i 1937.
En oplagt gave er Design Letters kopper og Design Letters tallerkner med familiemedlemmernes forbogstaver.
Vi elsker det enkle, minimalistiske Design Letters porcelæn, der passer så smukt ind i skandinaviske hjem.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-1 af 1 element(er)