~

Filtrer efter

Decadent siden 2005

Karina Mundt Holst er den seje kvinde bag det danske brand Decadent, der startede tilbage i 2005. Med en baggrund indenfor modebranchen og inspiration fra hendes mors gamle taske fra 70’erne, valgte Karina at starte sin egen taskevirksomhed. Decadent er sidenhen blevet et meget populært mærke på både det danske og internationale marked.

Decadent tasker skabt med kærlighed

Decadent har altid fokuseret på at skabe tasker i høj kvalitet og ekstravagant design, der holder sæson efter sæson. Decadent lader sig ikke diktere af modebilledets tendenser. I stedet er hele essensen af Decadent tasker, at de er klassiske og enkle i sit design med rene linjer, hvilket gør at de aldrig går af mode. Decadents mange kollektioner har altid nye styles og farver, og det er spændende af følge med og lade sig inspirere. Decadent tasker er skabt til at fungere i hverdagslivet med høj anvendelighed og stilfuldt design. Om så du er på udkig efter en nye skuldertaske, eller en lidt større taske du kan bruge til arbejde, så kommer Decadent altid med rigtige gode bud.

Karina er den kreative direktør bag mærket, og med kærlighed til modebranchen designes taskerne ned til mindste detalje, hvor kvaliteten altid er i top. De fabelagtige tasker bliver skabt, så de passer til alle kvinder verden rundt, i alle aldre og til alle outfits. Det stilrene og klassiske design, gør at taskerne har en lang holdbarhed, og den vil være med dig i mange år. Det vil være en sikker investering, du ikke vil fortryde. Desuden produceres alle Decadent taskerne i det lækreste, kraftigste og smukkeste skind, hvilket tydeligt kan mærkes og ses.

Decadent taske produceret med ansvar

En af grundstenene i produktionen af Decadent tasker er, at det skal gøres ordentligt, hvilket vi her hos Superlove lægger meget stor værdi i. Decadent køber deres læder fra et Tyrkisk skindgarveri, der lever op til EU’s strenge miljøkrav samtidig at de levere skind i virkelig høj kvalitet. Alt skind, der bruges til at producere de smukke tasker kommer fra fødevareindustrien. På den måde sikres det, at der ikke går noget til spilde ved slagtningen af dyr.

Produktionen af taskerne fungere også i Tyrkiet. Det er en familieejet fabrik, hvor erfaringen med lædervare-produktion er gået gennem flere generationer. Da læder er et naturligt materiale at arbejde med, kan der derfor forekomme variationer i læderet, som giver enhver taske sit eget unikke look og personliggøre den.

Decadent hos Superlove

Decadent er et mærke, der har været en del af sortimentet her hos Superlove i mange år. Vi har et bredt udvalg af Decadent tasker, så du kan finde lige den style i den farve, der passer til dig, din personlighed og dine behov. Gå på jagt i vores sortiment af klassiske, farverige skuldertasker eller elegante og feminine clutches. En Decadent taske er et fashion statement, og vil gang på gang fuldende dine outfits. Hvis du spørger os her i Superlove er en Decadent taske et sikkert køb du kan gøre dig og med god samvittighed.

Decadent tasker

Her hos Superlove finder du et stort udvalg af lækre, stilfulde og luksuriøse Decadent tasker, der kommer i smukke farver og hvor kvaliteten er i top. Decadent taskernes design passer til ethvert outfit og enhver anledning, hvorfor de også er blevet så populære af kvinder verden rundt.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Decadent Taske, Carly Crossover, Crocco Cognac

Normalpris 2.250,00 kr. Pris 1.125,00 kr.
Viser 1-1 af 1 element(er)