~

Filtrer efter

En eksklusiv shopper fra Decadent

Decadent laver lækre skindtasker i eksklusiv kvalitet, du kan bruge i din hverdag. En shopper er en stor taske, som du kan bære over skulderen. En Decadent shopper er rummelig nok til at blive brugt som indkøbstaske, samtidig med at du på ingen måde går på kompromis med dit look. Du har plads til lidt af hvert i en Decadent shopper, for eksempel bøger, høretelefoner, vandflaske eller en sammenfoldet paraply - eller simpelthen de ting, du shopper. I en af de store tasker kan du også have en bærbar computer. Det flotte design gør, at en Decadent shopper trods størrelsen på ingen måde ser klodset ud. Skindet, som Decadent anvender, er af virkelig høj kvalitet. Brandet bruger nemlig indfarvet kernelæder til deres Decadent tasker og Decadent punge. Desuden har overfladen struktur og er i nogle modeller præget med slangeskindsmønster, hvilket giver en Decadent shopper et ekstra pift. Vi har forskellige størrelser Decadent shoppere i vores udvalg, fra Meryl Big Shopper over Scarlet Small Shopper til Grace X-Small Shopper.

Stilfuld i hverdagen med en Decadent shopper

Decadent henvender sig til stilbevidste kvinder, som prioriterer god kvalitet. Samtidig lægger brandet vægt på praktisk funktionalitet, når de kreerer hver ny Decadent shopper. Godt design skal nemlig kunne bruges i hverdagen, så du har glæde af dine favoritting. Alle de smukke Decadent shopper tasker er foret indvendig og har ud over det store rum smarte sidelommer til din mobiltelefon, nøgler mm. Remmene er kraftige, og en Decadent shopper er i det hele taget holdbar og slidstærk. Det betyder, at din nye yndlingstaske holder i mange år. En Decadent shopper kan for eksempel bruges til arbejde, som en mindre weekendtaske eller til studiet. Alle modellerne Scarlet Small Shopper, Meryl Big Shopper og Grace X-Small shopper har lynlåslukning og praktiske stropper i siden, som du kan åbne for at skabe ekstra plads i tasken. Det er rent ud sagt imponerende, hvordan Decadent formår at kombinere et yderst lækkert design med praktisk anvendelig i deres shopper tasker.

Decadent og andre fantastiske tasker hos Superlove

Superlove er et autentisk centrum for håndplukket mode, som vi udvælger for at inspirere dig. Decadent er i en klasse for sig, samtidig med at det er tasker til hverdagen. En fashionabel men praktisk hverdag, hvor du kan udtrykke dig med en karakterfuld Decadent shopper eller Decadent pung. Hos Superlove vægter vi accessories, der løfter dit outfit og dit humør, og som du elsker at bruge. Derfor har vi udvalgt de eftertragtede Meryl Big Shopper, Grace X-Small Shopper og Scarlet Small Shopper til vores univers. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af de øvrige Decadent tasker - blandt andet kan du finde en eksklusiv cross body eller en stor arbejdstaske i tote-format. Af andre store tasker fører vi weekendtasker og tote bags fra Rains, der kan holde til dårligt vejr. Vi har også et hav af de populære lædertasker fra ReDesigned by Dixie. God jagt og god fornøjelse!

Decadent shopper

Shopper taskerne er Decadents helt klassiske taskeserie. Decadent laver elegante skindtasker af exceptionel høj kvalitet, og en Decadent shopper er en rummelig taske med håndtag, der er lang nok til at bære over skulderen. I vores udvalg finder du de populære Grace X-Small Shopper, Scarlet Small Shopper og Meryl Big Shopper.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter