Filtrer efter

Decadent

Det anerkendte, danske brand Decadent har udover de smukke skuldertaskerhåndtasker og clutches også punge og kortholdere i den lækreste kvalitet samt design, der ikke kan måle sig med noget andet. Hvad end du er på udkig efter en kortholder til dine nødvendige kreditkort eller en ny pung med god plads til både kort og mønter, så har Decadent pungen der løser dine behov. Decadents kortholdere og punge er i deres design enkle, klassiske med rene linjer og i smukke farver, som falder i alle kvinders smag. Er du en stilbevidst kvinde, der værdsætter lækre, stilfulde kortholdere eller punge, der er lavet i ægte læder, så er Decadent med sikkerhed lige noget for dig.

Decadent punge og korteholder skabt med ansvar

Du kan være sikker på, at der aldrig bliver gået på kompromis med hverken kvaliteten, designet eller arbejdsforholdene. Decadent køber deres skind på et garveri i Tyrkiet, hvor de overholder EU’s miljøkrav til punkt og prikke. Fabrikken hvor deres produkter bliver produceret er familieejet, hvor der gennem generationer er overført erfaring og kærlighed til godt håndværk. Det resultere i de lækre produkter som Decadent sæson efter sæson har at tilbyde.

Decadent punge og kortholdere bliver også altid lavet i den lækreste, blødeste og flotteste skind. Skindet kommer fra fødevareindustrien, så der ikke går noget til spilde. Så du kan med god samvittighed handle Decadents skønne og eksklusive produkter.

Decadent er med på moden

Tiderne er nye og med alle de nye digitale løsninger, der er i dag, kan det være en sjælden gang, at vi har kontanter på os. Dog når du står i situationen, er det noget så frustrerende ikke at have en pung til dem. Decadent kommer med gode løsninger på det problem. Du kan vælge en pung, der er i en større størrelse, så du f.eks kan have din mobil samlet et og samme sted som dine kontanter og kort. Smartere bliver det ikke, og grundet Decadents elegante designs og størrelse, kan deres punge også fungere som en clutch, og du kan lave det til et fashion statement. Men skal du i byen eller på en date og ikke vil have den helt store taske eller pung med, så er Decadents fine kortholdere en genial løsning. De er små, lette og har plads til de kort du ikke kan leve uden, og enkelte styles har også plads til mønter.

Decadent Punge hos Superlove

Med øje for detaljer opnår Karina Mundt Holst sammen med sit skønne, talentfulde team hver gang at kreerer en kollektion af smukke og eksklusive punge og kortholdere, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken design eller kvalitet.

Mangler du en ny pung, så udforsk vores sortiment af Decadent punge og kortholdere. Du kan også lade dig blive fristet af Decadent tasker og Decadent shopper i alverdens skønne farver. Måske står du og mangler en ny makeup pung? Så har Decadent makeup punge også nogle delikate modeller i lækker kvalitet, der holder de næste mange år og er en investering, du ikke vil fortryde.

Decadent punge

Er du en stilbevidst kvinde, der sætter pris på høj kvalitet og lækkert design, og skal den gamle pung fornyes? Så er Decadent et mærke, du i den grad bør overveje. I vores udvalg af Decadent punge og kortholdere, finder du altid nye styles i luksuriøs kvalitet og design til fordelagtige priser, der ikke er til at modstå.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-1 af 1 element(er)