~

Filtrer efter

Decadent

Decadent er et stærkt, veletableret dansk brand, der går målrettet efter at producere fashionable tasker, punge, clutches og mobilholdere i top kvalitetslæder. Brandet cirkulerer stilmæssigt omkring enkelthed og androgynt design. De stilmæssige variationer i Decadents accessories går altid tilbage til roden af mærkets ideologi; At producere accessories til den stilbevidste kvinde, der ønsker at udstråle personlig stil og karakter.

Historien bag Decadent

Decadent blev etableret i 2005 af Karina Mundt Holst, der stadig er ejer for mærket – og nu kreativ direktør. Hun sørger sammen med det ekspanderende team at bygge videre på passionen omkring kvalitetsbevidsthed og inddragelsen af ægte læder i alle accessories. Decadent oplevede et stort gennembrud blot nogle få år inde i produktionen, hvor mærket hurtigt blev anerkendt for at designe og producere tasker i androgyne og stilrene designs. Denne ideologi om at skabe tidløse tasker har mærket i den grad holdt fast i. Derfor er Decadents mange taskedesigns oplagte tilføjelser til garderoben, da de aldrig går ud af mode, takket være deres klassiske design. En taske fra Decadent bør derfor ses som en investering til den stilbevidste kvindes garderobe.

Vores udvalg af Decadent tasker

Vi tilbyder et stort udvalg af Decadents mest populære produkter, hvor der således er rig mulighed for at gå på opdagelse i mærkets fantastiske sortiment af kvalitetstasker. Vi har altid eksklusive Decadent produkter på udsalg, hvorfor du kan få god, dansk kvalitet til fordelagtige priser. Superlove henter løbende nye produkter hjem fra Decadent, hvorfor du altid er sikret trendy og moderne design. De smarte mobiltasker og Decadent punge er perfekte eksempler på, at tidløs elegance og trendy stilbevidsthed sagtens kan gå hånd i hånd. Derfor afspejler de flotte accessories i høj grad en sans for modernisme og nyskabende fashion statement. Ligeledes har du mulighed for at investere i en god kvalitetstaske fra mærket, der holder i mange år. Taskerne er designet i klassiske og tidløse stilarter, der holder sæson efter sæson. 

Decadent

Danske Decadent Copenhagen forstår sig virkelig på at lave de lækreste tasker i høj kvalitet. Decadent laver tasker inspireret af hverdagslivet til kvinder overalt i verden, der har behov for brugbare og stilfulde tasker. Hos Superlove fører vi et stort udvalg af Decadent produkter.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Decadent Taske, Carly Crossover, Crocco Cognac

Normalpris 2.250,00 kr. Pris 675,00 kr.
Viser 1-1 af 1 element(er)