~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Danefæ vinterjakker er gennemtænkt design

Danske Danefæ så dagens lys i 2005 og fik lynhurtigt stor succes med deres overtøj, der nytænker skandinavisk mode. Danefæ holder sig til det afslappede, behagelige og funktionelle i en kvalitet, som man gerne vil investere i. Samtidig tilsætter Danefæ klare farver og livlige mønstre, som udfordrer den nordiske noir-stil. Danefæ vinterjakker kommer dog også i klassiske farver som sort, navy og armygrøn, hvis man foretrækker det. De lækre Danefæ vinterjakker tager hensyn til det danske vejr, og de er derfor alle vindtætte og kan holde til 5000 mm vandsøljetryk. Det giver dem samme vandtæthed som nogle regnjakker. I Danefæ jakker er designet gennemtænkt i detaljer. Selv tyngden er der tænkt over, så Danefæ vinterjakker er lette, selvom de er varme. En detalje, som blandt andet cyklister kan sætte pris på, er at mange modeller har dobbelt lynlåslukning, så du kan lyne op nedefra og få mere bevægelighed om benene. De fleste modeller har store praktiske lommer, som lukkes enten med trykknapper eller lynlås. Er du til en taljeret figur, har vi desuden udvalgt Danefæ vinterjakker med bindebånd eller bælte i taljen.

Fællesskab og omtanke med Danefæ jakker

Danefæ er inspireret af det lunefulde nordiske vejr og vores fælles fortid og mytologi. De print, som Danefæ gerne bruger, er ofte universelle former eller enkle elementer hentet fra den nordiske natur. Mønstrene er lette at forholde sig til, og de giver Danefæ jakker og Danefæ kjoler et glimt i øjet og et humoristisk pust. Humor er noget af det, der er bedst til at bringe mennesker sammen, og Danefæ står da også for leg og fællesskab. Fællesskabstanken kommer også til udtryk i brandets miljøbevidsthed. Danefæ vinterjakker og Danefæ regnfrakker indeholder ingen skadelig kemi. Fx er jakkerne overfladebehandlet med Bionic Finish, som er fri for fluor, der ikke kan nedbrydes i naturen. Danefæ sætter også en ære i, at deres produkter får så langt et liv som muligt, og derfor holder Danefæ vinterjakker vask efter vask og sæson efter sæson. Når modeproducenter går op i holdbarhed, er det med til at nedsætte vores fælles ressourceforbrug. Størstedelen af Danefæs produkter har desuden opnået et Økotex-certifikat.

Danefæ vinterjakker og meget mere hos Superlove

Hos Superlove går vi altid efter kvalitet, når vi udvælger skøn mode til vores modeunivers. Vi er vilde med Danefæs farverige stil og respekt for bæredygtighed, som de formår at kombinere med et stilfuldt og behageligt design. Vinterjakker behøver langt fra at være grimme og klodsede, og det viser sig tydeligt i de velsiddende og glade Danefæ vinterjakker. Flere styles har prikket for – bare for sjov. Den optimistiske tankegang sætter vi altså pris på i Superlove. I vores kategori med bæredygtigt tøj i webshoppen kan du se økologiske produkter fra Danefæ, blandt andet Danefæ kjoler og Danefæ nederdele. Vil du gerne have mere inspiration til vinterjakker, har vi også en bredt udvalgt fra blandt andet Modström og Parajumpers. Skal jakken kombineres med et par skindhandsker, har vi en masse lækre bud fra fx svenske Gaucho. Superlove klæder dig godt på til årets kolde måneder!

Danefæ vinterjakker

Skal din vinterjakke både være varm, praktisk og flot? Danefæ vinterjakker leverer det hele i en lækker og holdbar kvalitet. Det velsiddende design, de rene linjer og modet til at bruge farver og livlige mønstre har gjort Danefæ til en vigtig del af den danske modescene. Danefæ vinterjakker er både vind- og vandtætte, og så kan du føle dig godt tilpas i det kolde vejr.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Danefæ Jakke, Bornholm Winter Rain, Blå Steel

Normalpris 1.350,00 kr. Pris 810,00 kr.
Størrelse : S
Viser 1-1 af 1 element(er)