Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Bredt udvalg af de populære Danefæ regnjakker

Danefæ har specialiseret sig i praktisk tøj med ”plads til leg”, som på samme tid er flot og trendy. De er især kendt for deres overtøj, der formår at være komfortabelt og funktionelt og samtidig skønt at se på. Det har siden begyndelsen i 2005 gjort Danefæ regnfrakker og andre Danefæ jakker populære på det danske modemarked: I Skandinavisk vejr er man nødsaget til at tænke praktisk, når det kommer til overtøj, men derfor behøver man ikke være kedelig. Danefæ regnjakker laves i høj kvalitet med et stort udvalg af både klassiske farver som sort, navyblå og mørkegrøn og livlige mønstre og farver som gul og rød. Investerer du i en Danefæ regnfrakke, har du en regnjakke, som holder sig pæn sæson efter sæson. Den kan desuden maskinvaskes i koldt vand – hvis ikke regnskyllerne er nok. Danefæ jakker indeholder ingen skadelige stoffer, og de fleste produkter er desuden Økotex-certificerede. Produktionen tilrettelægges med fair arbejdsvilkår og mindst mulig påvirkning af miljøet, og så opfordrer Danefæ til et opgør med brug og smid væk-kulturen. Derfor kan Danefæ jakker holde til slid og aktivitet og samtidig sprede glæde på gråvejrsdage.

Danefæ regnfrakker er kvalitet med glimt i øjet

Danefæ er inspireret af det danske vejr, der som bekendt kan være lunefuldt, vådt og koldt. Det stiller krav til det rette overtøj, og dem opfylder Danefæ. Danefæ regnfrakker er alle vind- og vandtætte, og der er tænkt på åndbarhed og bevægelighed. Mange af de fine Danefæ regnjakker har for eksempel dobbelt lynlåslukning, så du kan åbne jakken nedefra, når du cykler. En skygge på hætten holder regnen ude af øjnene, og både lynlåse og de tapede sømme er også vandtætte. Danefæ regnfrakker er velsiddende, og mange styles har enten et bælte eller indvendigt bånd i taljen for et figursyet look. Selv de mere rummelige styles er alligevel feminine takket være rynk over brystet og lænden. Til kolde dage findes der varme Danefæ regnfrakker med fyld af termolite og for, så du kan holde varmen. Danefæ regnfrakker har klare farver og rene linjer med fine detaljer. Derudover er der de livlige mønstre, hvor der ofte indgår hjerter, prikker, striber eller naturlige former. Ud over den høje kvalitet af materialer og design, går Danefæ meget op i samfundsansvar og omtanke for miljøet.

Find den Danefæ regnfrakke, der passer til dig

Hos Superlove elsker vi mode, man kan leve og være aktiv i, så vi har altid et bredt udvalg af Danefæ regnfrakker, Danefæ overgangsjakker og Danefæ vinterjakker. Selvom Danefæ nok især er kendt for deres farverige jakker og legende mønstre, er der også rigeligt at vælge imellem, hvis du ønsker en mere klassisk regnjakke. Brug for eksempel din Danefæ regnfrakke sammen med lækre Hunter gummistøvler eller Lacrosse gummistøvler. Er du glad for Danefæ, bør du også tjekke deres andet tøj ud. Brandet laver nemlig også skønne Danefæ kjoler, nederdele og bukser både med og uden de karakteristiske farverige print. Er du nysgerrig efter mere kvalitetsregntøj, så gå på opdagelse i vores udvalg fra Rains. Vi har Rains regnjakker i både korte og lange modeller samt praktiske vandtætte Rains tasker i forskellige modeller.

Danefæ regnfrakker

Danefæ slog sig hurtigt fast som et af de førende brands inden for overtøj på det danske modemarked. Danefæ regnfrakker er inspireret af det lunefulde danske vejr, og de er konstrueret med vægt på komfort, kvalitet og kulør på livet. De stilfulde Danefæ regnfrakker holder længe og er naturligvis vand- og vindtætte. Vi har altid et lækkert udvalg til dig, så du kan få det bedste ud af regnvejrsdage.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-1 af 1 element(er)