~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Plads til leg i Danefæ overgangsjakker

Siden 2005 har danske Danefæ haft stor succes med deres regnjakker og jakker, der er inspireret af det danske vejr. Det skyldes ikke mindst, at Danefæ er virkelig gode til at implementere praktiske hensyn i deres overtøj – uden at deres jakker bliver kedelige. Danefæ overgangsjakker er ligesom andre Danefæ jakker komfortable og funktionelle. Der skal nemlig være ”plads til leg”, som Danefæ udtrykker det. Det ser man i designet, både i pasform og i små detaljer som tapede sømme, der gør, at jakkerne holder bedre tæt i regnvejr. Danefæ sørger desuden for, at Danefæ overgangsjakker laves med tanke på bevægelighed og åndbarhed. Det betyder, at du føler dig godt tilpas, uanset om du kun er udendørs, når du er på vej et sted hen, eller om du holder af udendørs aktiviteter. Fx har mange Danefæ jakker dobbelt lynlåslukning, så du kan lyne op både oppefra og nedefra. En anden vigtig kvalitet ved Danefæ overgangsjakker, vinterjakker og regnjakker er, at de holder sig pæne sæson efter sæson.

Danefæ overgangsjakker med nordisk inspiration

Ud over at Danefæ lader sig inspirere af det omskiftelige danske vejr, henter brandet inspiration i den nordiske fortid. Selve mærkets navn kommer af ordet ”danefæ”, som er arkæologiske værdigenstande, der bliver fundet i Danmark og tilhører alle. Mon ikke også det er med et glimt i øjet, at det danske brand har valgt et navn, hvor ordet ”fæ” indgår? Det passer i hvert fald med Danefæs indstilling til, at livet skal være sjovt, og at vi skal værne om vores fælles værdier. Danefæ overgangsjakker er flotte og trendy, og Danefæ har stor succes på det danske modemarked, der efterspørger rene linjer og høj kvalitet. Danefæ sørger dog for at tilføje deres signatur i form af klare farver og simple, finurlige mønstre på mange af deres jakker. Det nordiske vejr kræver at ens overtøj er praktisk, men derfor behøver det ikke være kedeligt, og det ser man tydeligt i de fine Danefæ overgangsjakker.

En Danefæ overgangsjakke holder længe

Høj kvalitet af materialer og design er en egenskab, der aldrig går af mode. Hos Superlove elsker vi lækker mode, man kan leve og være aktiv i, så hver sæson henter vi et bredt udvalg hjem af Danefæ overgangsjakker, Danefæ vinterjakker og Danefæ regnfrakker. Selvom Danefæ især er kendt for deres farverige jakker og legende mønstre, er der også rigeligt at vælge imellem, hvis du ønsker en mere klassisk jakke. Desuden går vi op i, at vores varer ikke kun holder en enkelt sæson, og Danefæ overgangsjakker holder til aktivitet og slid, samtidig med at de er med til at løfte humøret på gråvejrsdage med deres farver og universelle mønstre. Danefæ er også et brand, som tager deres samfundsansvar alvorligt og udviser omtanke for miljøet, og det vil Superlove naturligvis gerne støtte. De velsiddende Danefæ jakker indeholder ingen skadelige stoffer, og de fleste produkter er desuden Økotex-certificerede. Produktionen tilrettelægges med fair arbejdsvilkår og mindst mulig påvirkning af miljøet. Til de koldeste dage har vi også Danefæ vinterjakker i populære snit, og vidste du, at Danefæ ikke kun laver overtøj? De står også bag dejlige Danefæ kjoler med skønne print og enkle modeller, der fint kan kombineres med farverige accessories som fx en trendy Hvisk taske eller chunky smykker fra AYM.

Danefæ overgangsjakker

Danefæ er kendt for overtøj af høj kvalitet med omtanke og glimt i øjet. Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af Danefæ jakker til dig, der går efter komfortabelt og stilfuldt overtøj. Danefæ overgangsjakker er perfekte til køligt, blæsende og ustadigt vejr. De flotte Danefæ overgangsjakker er desuden praktiske og holdbare og kan sætte kulør på din hverdag.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)
Aktive filtre

Danefæ Jakke, Agnes Print Thermo, Navy/Occer

Normalpris 595,00 kr. Pris 416,50 kr.
Størrelse : S L

Danefæ Jakke, Maude Thermo Coat, Navy/Occer

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : L

Danefæ Jakke, Maude Thermo, Grey

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : L XL

Danefæ Jakke, Maude Thermo, Grey Rose

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : S M XL

Danefæ Jakke, Maude Thermo Coat, Dark Khaki

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : S

Danefæ Jakke, Maude Thermo, Black

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : S XL
Viser 1-7 af 7 element(er)