~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Danefæ kjoler er perfekte hverdagskjoler

Danefæ har fra starten haft fokus på, at deres tøj skal have ”plads til leg”, eller med andre ord at det er praktisk og funktionelt i en lækker, blød kvalitet. En behagelig Danefæ kjole giver dig rum til aktivitet og gøremål, uden at du på nogen måde bliver begrænset. Tværtimod føles kjolen rar at have på, så du kan være til stede i det, du har gang i. Samtidig er Danefæ kjolerne flotte at se på med deres enkle og stilrene design. Det tidløse design med vægt på komfort gør Danefæ kjoler perfekte til hverdagsbrug.

Holdbar kvalitet

For Danefæ er der vigtigt at producere beklædning, der holder til livet. De ved, at tøj skal kunne bruges og vaskes og stadig holde sig pænt. Derfor er Danefæ kjoler lavet af holdbare materialer af høj kvalitet, især bomuld og jersey. Det stilrene design betyder desuden, at kjolerne holder sæson efter sæson. Danefæ tager nemlig afstand fra brug og smid væk-kulturen, som kan være et problem, hvis man udelukkende bruger mode, der følgende den seneste hotte trend. I stedet er Danefæ kjoler lavet i et design, der holder over tid – ligesom de kendte Danefæ jakker. Det opnår Danefæ blandt andet ved at give deres kjoler et afslappet og flatterende feminint snit og ved at sikre, at selve produktionen foregår forsvarligt.

Danefæ kjoler er lavet med omtanke

Danefæ har været på banen siden 2005 med deres funktionelle og flotte Danefæ regnfrakker, Danefæ vinterjakker og Danefæ overgangsjakker. Ligesom ved Danefæ kjoler, er der lagt vægt på høj kvalitet. Det gælder ikke kun design og holdbarhed, men i høj grad også selve materialerne, og hvordan fremstillingen af tøjet foregår. Omtanke for miljøet ligger nemlig Danefæ meget på sinde, og de sørger for at anvende mindst mulig kemi, for at sikre den mindst mulige påvirkning af miljø og sundhed. Desuden kontrolleres produktionsstederne løbende, og alle produkter og teknikker testes, så de ikke indeholder skadelige stoffer. En del af Danefæs produkter er produceret økologisk og har opnået GOTS-certificering. Kig efter mærket med ”økologi” på Superloves hjemmeside for blandt andet at finde Danefæ kjoler lavet af økologisk bomuld. Danefæ støtter i øvrigt også DinNødhjælp med donationer til børnehjem i Nigeria og samarbejder med SOS Børnebyerne og Familier Med Kræftramte Børn.

Mange muligheder med en Danefæ kjole

Danefæ kjolerne kan styles på mange måde. Du kan have bare ben om sommeren, eller bruge dem over leggings eller jeans om efteråret og vinteren. Hos Superlove har vi blandt andet behagelige Mos Mosh jeans med stretch, der sidder godt. Som brand står Danefæ også for humor og fællesskab, og man kan tit fornemme humoren i deres valg af print. Du kan give dit look et ekstra farverigt twist med et fint tørklæde fra for eksempel Beck Søndergaard eller en lækker Minus cardigan. Hvis du synes godt om den klædelige hverdagsstil, kan du også overveje en Danefæ nederdel eller Danefæ bukser, og på regnvejrsdage kan du naturligvis holde dig tør og glad med en Danefæ regnfrakke.

Danefæ kjoler

Elsker du dansk kvalitetsdesign og mode, som tager socialt og miljømæssigt ansvar? Så bør du se nærmere på de dejlige Danefæ kjoler. Danske Danefæ har siden 2005 domineret det danske modebillede med deres flotte og holdbare Danefæ jakker, og brandet producerer også stilrent dametøj med nordisk inspiration. Danefæ kjoler er behagelige og produceret med omtanke for miljøet.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)
Aktive filtre

Danefæ Kjole, Danedomingo, Chalk/Bright Red

Pris 550,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Danefæ Kjole, Danana Searsucker, Bright red/Chalk

Pris 695,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Danefæ Kjole, Danapril, Black/Chalk

Pris 695,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Danefæ Kjole, Danesusanne, Dk Navy Botanical

Pris 750,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Danefæ Kjole, Social, Black Miniflower

Normalpris 750,00 kr. Pris 450,00 kr.
Størrelse : M XL

Danefæ Kjole, Ditte, Black/Chalk Fundots

Normalpris 750,00 kr. Pris 450,00 kr.
Størrelse : M

Danefæ Kjole, Social, Black/Off White Oats

Normalpris 750,00 kr. Pris 375,00 kr.
Størrelse : S M L XL
Viser 1-7 af 7 element(er)