~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Bredt udvalg af de populære Danefæ jakker

Danefæ har specialiseret sig i praktisk tøj med ”plads til leg”, som på samme tid er flot og trendy. De er især kendt for deres overtøj, der formår at være komfortabelt og funktionelt og samtidig skønt at se på. Det gjorde hurtigt Danefæ jakker populære på det danske modemarked: I Skandinavisk vejr er man nødsaget til at tænke praktisk, når det kommer til overtøj, men derfor behøver man ikke være ordinær. Danefæ jakker laves i høj kvalitet med et stort udvalg af både klassiske farver som sort, navyblå og mørkegrøn og livlige mønstre og farver som gul og rød. Investerer du i en Danefæ vinterjakke eller en Danefæ regnjakke, har du en jakke, som holder sig pæn sæson efter sæson. Hos Superlove elsker vi mode, man kan leve og være aktiv i, så vi har altid et bredt udvalg af Danefæ regnfrakker, Danefæ overgangsjakker og Danefæ vinterjakker, og der kommer nyheder hver sæson.

Nordisk inspiration bag Danefæ jakker

Danefæ er inspireret af det danske vejr, der som bekendt kan være lunefuldt og omskifteligt foruden vådt og koldt. Det giver nogle praktiske behov, som Danefæ jakker i høj grad opfylder. Derudover lader det danske brand sig inspirere af den nordiske mytologi og vores fælles fortid, selv i navnet. ’Danefæ’ er en betegnelse for en værdigenstand fra den danske fortid, som bliver fundet og ikke tilhører nogen. Det giver altså associationer til fællesskab, noget værdifuldt og dansk, samtidig med at navnet har et glimt i øjet, præcis ligesom Danefæs brand. Danefæ jakker har klare farver og rene linjer, men derudover ofte finurlige detaljer som prikker i foret eller i mønstrene selv, der gerne bruger universelle former som hjerter, prikker, striber eller naturlige former.

Danefæ giver dig kvalitet og omtanke

Danefæ jakker er alle vind- og vandtætte i et vist omfang, selvom en Danefæ regnfrakke naturligvis er mere vandtæt end en Danefæ overgangsjakke. Der er tænkt på åndbarhed og bevægelighed i de fine Danefæ jakker, for eksempel har mange af jakkerne er dobbelt lynlåslukning, så du kan åbne jakken nedefra, når du cykler. Ud over den høje kvalitet af materialer og design, går Danefæ meget op i samfundsansvar og omtanke for miljøet. Danefæ jakker indeholder ingen skadelige stoffer, og de fleste produkter er desuden Økotex-certificerede. Produktionen tilrettelægges med fair arbejdsvilkår og mindst mulig påvirkning af miljøet, og så opfordrer Danefæ til et opgør med brug og smid væk-kulturen. Derfor kan Danefæ jakker holde til slid og aktivitet og samtidig sprede glæde på gråvejrsdage.

Find lige den Danefæ jakke, der passer til dig

Selvom Danefæ nok især er kendt for deres farverige jakker og legende mønstre, er der også rigeligt at vælge imellem, hvis du ønsker en mere klassisk jakke. Danefæ jakker er velsiddende, og mange styles har enten et bælte eller indvendigt bånd i taljen for et figursyet look. Skal du trodse regnen, kan du kombinere din Danefæ regnfrakke med lækre Hunter gummistøvler. Hvis du gerne vil se godt ud til vinter, byder LBDK på fantastisk flotte støvler, som passer til enhver Danefæ vinterjakke eller Danefæ overgangsjakke. Er du i det hele taget glad for Danefæ, bør du også tjekke deres andet tøj ud. Brandet laver nemlig også skønne Danefæ kjoler og nederdele både med og uden de karakteristiske farverige print.

Danefæ jakker

Danske Danefæ har siden 2005 været kendt for deres stilfulde overtøj og regntøj af høj kvalitet. Danefæ jakker giver dig komfort, lang holdbarhed og gerne farver og mønstre til at sætte kulør på regnvejrsdage og mørke vintre. Hos Superlove har vi et alsidigt udvalg af de flotte Danefæ jakker, når du leder efter en vand- og vindtæt regnjakke, vinterjakker eller overgangsjakker.

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre

Danefæ Jakke, Agnes Print Thermo, Navy/Occer

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S L XL

Danefæ Jakke, Maude Thermo Coat, Navy/Occer

Pris 795,00 kr.
Størrelse : L XL
Viser 1-9 af 9 element(er)