~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Danefæ

Hvem siger, at regnjakker og regnfrakker behøver at være kedelige? Danefæ er et dansk brand, der altid har en finger på modepulsen – også når det gælder praktisk tøj som regnjakker og overgangsjakker. Med stilfulde og trendy snit sørger Danefæ jakker for at skabe et feminint touch, uanset hvilken type Danefæ jakke, der er tale om. Det danske modebrand sørger altid for at udgive kollektioner, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed.

Find blandt andet Danefæ jakker, Danefæ regnfrakker og Danefæ kjoler i de skandinavisk- inspirerede kollektioner her på Superlove.dk, hvor største fokus ligger på tidløse og klassiske farver – heraf navyblå, sort og mørkegrøn. Du vil dog også kunne finde Danefæ jakker i mere sprælske farver og mønstre som rød og gul i brandets alsidige udvalg. Med de populære Danefæ jakker behøver det komfortable og praktiske ikke at være ordinært!

Populære Danefæ jakker i høj kvalitet

Det danske modebrand er i høj grad et af de førende designerbrands inden for jakker og frakker på det danske modemarked. Mærkets stigende popularitet skyldes blandt andet teamets bæredygtige tilgang til fashion og designproduktion. Her er der virkelig tale om et mærke, der har omtanke for arbejdsvilkår, forbrug og produktion, så alle produkter kan efterleve det nye behov for fairtrade fashion. 

Hos ledelsen bag det danske brand bliver der ikke gået på kompromis, når det gælder design, kvalitet og materialevalg. Uansvarlig produktion af tøj er med til at ødelægge vores planet, og derfor er det al ære og respekt værd at støtte de tøjproducenter og brands, der kan leve op til behovet for fairtrade fashion. Derfor er de lækre Danefæ jakker og alt andet Danefæ tøj uden tvivl et oplagt valg for den modebevidste kvinde, der stadig ønsker træffe miljømæssigt ansvarlige valg – også når det gælder mode. 

I vores sortiment er der rig mulighed for at gå på opdagelse i de forskellige Danefæ vinterjakker, regntøj, bluser og kjoler. Vi har altid eksklusive Danefæ jakker eller andre items på udsalg, hvorfor du kan få høj, dansk kvalitet til fordelagtige priser. Hold særligt øje med nyheder, da der hver sæson kommer nye styles og farver fra Danefæ.

Danefæ jakker med inspiration fra nordisk mytologi

De danske brand har navn efter genstande fra fortiden, såsom mønter, der er fundet i Danmark, men hvortil ingen kan kræve ejerskab. Genstande som er fremstillet af værdifuldt materiale ellers om har en særlig kulturhitorisk værdi. Dermed kan det fortolkes som, at de populære Danefæ jakker et symbol på værdifulde materialer, der tilhører og passer til mangfoldigheden. Med vikingeikoner i designet og et humoristisk pust er det danske mærke skaberen af de mest unikke og glade regnjakker, vinterjakker og overgangsjakker, du kan finde på markedet.

Det danske brand lader sig inspirere af nordisk mytologi i kombination med det danske klima. Derfor er Danefæ jakker de mest anerkendte items i brandets kollektioner, fordi de er specielt udviklet til det danske klima, der har det med at skifte temperaturer pludseligt og byder på mange kolde dage året rundt. Dog er de populære Danefæ jakker langt fra de eneste items, brandet kan klare. Hos Superlove kan du ud over de populære Danefæ jakker også finde kjoler, bluser, nederdele og sweatshirts fra det danske mærke.

Danefæ

Danefæ er et dansk mærke, der er kendt for sine lækre regnfrakker, varme vinterfrakker og overgangsjakker. Danefæ jakkerne er kendetegnet ved de fine mønstre og farver, der lyser op på selv den allermest grå regnvejrsdag. Find din egen favorit i vores store udvalg af Danefæ jakker.

Der er 27 varer.

Viser 1-27 af 27 element(er)
Aktive filtre

Danefæ Kjole, Ditte, Army Bloom Boom

Pris 750,00 kr.
Størrelse : S M

Danefæ Kjole, Susanne, Diamond, Sort/Marineblå

Pris 695,00 kr.
Størrelse : S

Danefæ Jakke, Agnes Print Thermo, Navy/Occer

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S L XL

Danefæ Jakke, Maude Thermo Coat, Navy/Occer

Pris 795,00 kr.
Størrelse : L XL

Danefæ Kjole, Andersen Dress, Occer/Off White

Normalpris 650,00 kr. Pris 325,00 kr.
Størrelse : S XL

Danefæ Kjole, Social, Black/Off White Oats

Pris 750,00 kr.
Størrelse : S M L XL
Viser 1-27 af 27 element(er)