Om Superlove

Den første Superlovebutik så dagens lys d. 9. november 2006. Siden er endnu en butik og en webshop kommet til og vi er blevet flere og flere Superlovers.

Superlove drives af en række glade, passionerede og kreative mennesker, som bare brænder for at have tøj, sko og interiør mellem hænderne samt at yde tryg, professionel og personlig service til vores søde kunder.

Duoen bag det hele

Superlove ejes og drives af Anette Stabel og Jesper Binger, som også i privatlivet danner par. Tilsammen udgør de en kreativ, energisk og driftig duo, som i sin tid startede det hele. Sammen har de også designvirksomheden, Superliving.

Anette er den kreative del af duoen. Hun er uddannet tekstildesigner fra Danmarks Designskole. I en lang årrække har hun arbejdet i modebranchen. I dag er Anette den kreative designer bag alle Superliving-produkter. I Superloveregi er Anette hovedansvarlig for al indkøb af både tøj, sko og interiør med stærk assistance fra Rikke og Belinda, de to butikschefer.

Jesper har den mere administrative rolle i Superlove. Han har i efterhånden mange år været selvstændig i modebranchen. I Superlove fungerer Jesper som administrator og er hovedansvarlig for den daglige drift af www.superlove.dk.
Jesper fungerer desuden som produktudvikler og står for produktionen af Superliving.

Usnobbede værdier

Selv med mange års erfaring inden for modeverdenen er det lykkes både Anette og Jesper at bibeholde en usnobbet tilgang til mode. 
De lader sig sjældent forføre af et bestemt brand eller en specifik stil, hvilket resulterer i et bredtfavnende sortiment med nøje udvalgte brands og varer, som giver det helt rigtige Superlove-DNA.
Deres gennemgående holdning til beklædning er, at tøj og sko skal kunne bruges igen og igen og få dig til at føle dig skøn, præcis som du er.
Netop den usnobbede, personlige tilgang til mode og den brede appel gennemsyrer som værdier hele virksomheden, og vi nyder alle den diversitet, det giver i vores sortiment og dermed kundekreds.

Inspirationen

Både Jesper og Anette elsker print, farver og godt design, som ikke behøver at koste en formue. Begge har de en stor forkærlighed for retro-design fra 50’erne, 60’erne og 70’erne og finder stor inspiration i disse årtier. Dette skinner både igennem i en del af vores varesortiment i butikkerne, men bestemt også i designet deres eget interiørbrand, Superliving.

Teamet i Nørregade

I den ældste og hyggelige Superlove-butik  i Nørregade er Rikke butiksbestyrer. Hun styrer slagets gang sammen med Signe G. og eleven Monique samt et par hamrende søde, timeansatte piger, der altid er klar med en hjælpende hånd. 
Vi hjælper hinanden med at få butikken til at fremstå skarpt hver eneste dag og yde den bedste og mest personlige service for alle vores kunder. 
Opgaverne er mange og vi hjælper hinanden på tværs af virksomheden med at få dem løst bedst muligt.

Teamet i Gothersgade

I den store og flotte Superlove i Gothersgade ledes den daglige gang af Belinda, som er butiksbestyrer. Hendes faste hold tæller souschefen Charlotte, Sandra og Maria plus en flok dygtige, timeansatte piger, som hjælper flittigt til med stort og småt. 
Hele teamet står sammen om at holde butikken flot og præsentabel og ikke mindst at være hver eneste kunde behjælpelig med at finde de helt rigtige varer.

Online-teamet

Det mere eller mindre "usynlige" team bag vores webafdeling består af Mia, Signe Marit, Madelen og Thea, som har til huse i lokalerne bag butikken i Nørregade.
Det er primært Mia, der ekspederer og afsender alle jeres ordrer så hurtigt og effektivt som muligt.
Det kreative team bag webshoppen, blog og sociale medier er Signe Marit, Madelen og Thea. 
Det er Madelen og Anette selv som er primusmotor bag udvikling og udsendelse af vores inspirerende nyhedsbreve.