Glæd dig til Black Friday 2018 hos Superlove.dk!

Velkommen til Black Friday 2018 hos Superlove.dk. En dag, hvor vi sørger for at give dig nogle af de allerbedste tilbud på Black Friday tøj og Black Friday accessories, der elsker at få skiftet lidt ud i garderoben i ny og næ. Til dig, der har en helt særlig kærlighed til mode.

Sæt kryds i kalenderen

Den 23. november 2018. På denne fredag vil vi allerede ved midnat sætte gang i nogle af de fedeste tilbud på Black Friday tøj, du overhovedet kunne drømme om.

Sort Fredag, som vi kalder dagen på dansk, ligger altid som den sidste fredag i november, dagen efter de fejrer Thanksgiving i USA. I år falder datoen den 23., og det er på denne dato, hvor gaderne fyldes af ivrige og købelystne kunder, der sætter gang i julegaveræset.

Den berømte sorte fredag

Det er ikke kun dig, der sætter kryds i kalenderen den 23. november 2018. Den berømte sorte fredag er for enormt mange butikker, webshops og leverandører over hele verden den vigtigste dag i kalenderen på hele året. Det skyldes, at den årlige sorte fredag de sidste mange år har været den dag på året, hvor omsætningen når sit absolut højeste niveau. I 13 år har den sorte fredag været den absolut travleste shoppedag i USA, og siden 2015 har Danmark fulgt trop. Hvert eneste år slår omsætningen rekord hos rigtig mange butikker og webshops, og indtil videre er der ingen tegn på, at dette vil ændre sig.

Forkæl dig selv på Superlove.dk

Sort Fredag er en dag, hvor rigtig mange danskere udnytter den fantastiske mulighed for at købe mange af årets julegaver ind til billigere priser. Derfor er Sort Fredag også en af de kalenderdage, hvor du kan forvente at bruge mange penge, og hvor dine udgifter måske kan have tendens til at overskride det fastlagte budget.

Den Sorte Fredag er altså også en dag, hvor du kan få en følelse af, at der ikke er plads til, at du kan opfylde dine egne ønsker. Sådan behøver det dog ikke at være i år.

På Superlove.dk sørger vi for at sammensætte nogle af de bedste tilbud på Black Friday tøj, accessories og interiør med intention om at give dig muligheden for lidt selvforkælelse. På den måde bliver den sorte fredag nemlig også en dag, hvor det kan lykkes dig at få fingrene i nogle af dine største ønsker inden for mode. Du kan altså se frem til en dag, hvor din drømmekjole bliver solgt den netop den rabat, du har brug for, så du kan finde plads i budgettet til at give dig selv en tidlig julegave.

Få inspiration til dit Black Friday tøj allerede nu

Allerede nu kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af modetøj, sko og accessories fra de mange populære modebrands. Hvis du er smart, så noterer du lige dine ønsker på dit Black Friday tøj bag øret i god tid, så du på den sorte fredag ved lige præcis, hvad du skal gå efter. På den måde kan spare tid på dagen, som du kan bruge på den obligatoriske juleshopping. Samtidigt kan du skabe de bedste forudsætninger for, at du får lagt dine ønsker i kurven, inden de bliver udsolgt.

Bliv inspireret til ønsker om Black Friday tøj blandt vores store udvalg fra brands som NümphMinusParajumpers og Storm & Marie.

Vi har sat gang i den store countdown

Hos Superlove kan vi ikke vente med at betjene dig på Sort Fredag. Vi tæller ned til at kunne give dig adgang til de mange tilbud på Black Friday tøj allerede nu. Kan du ikke vente helt til den 23. november med at skifte garderoben ud, kan du allerede nu finde et godt tilbud på vores udsalgsside.