~

Glæd dig til Black Friday 2022 hos Superlove.dk!

Vi sørger for at give dig nogle af de allerbedste tilbud på Black Friday tøj og Black Friday accessories. Vi udvælger altid de skønneste ting til dig, der har en helt særlig kærlighed til mode. På Black Friday får du endnu bedre priser, så du kan skiftet lidt ud i garderoben med mode, der inspirerer dig hver dag.

Sæt kryds i kalenderen

Hvornår er der Black Friday? Årets Black Friday dato er den 25. november 2022. På denne fredag sætter vi allerede torsdag den 24. kl. 20.00 gang i nogle af de fedeste tilbud på Black Friday tøj og interiør, du overhovedet kan drømme om og tilbuddene fortsætter hele weekenden!

Black Friday ligger altid på den sidste fredag i november, som er dagen efter Thanksgiving i USA. I år er datoen for Black Friday så den 25/11 og på denne dag fyldes gaderne og webbutikkerne af købelystne mennesker. I 16 år har Black Friday været den absolut travleste shoppedag i USA, og siden 2015 har vi i Danmark fulgt trop med særlige Black Friday tilbud.

Køb julegaver på Black Friday

De mange gode tilbud på Black Friday er startskuddet til årets julegaveindkøb, fordi du kan finde julegaver til fantastiske priser på netop denne dag. 

Julegaver byttes til og med 7. januar 2023 og kun mod fremvisning af faktura!

Hos Superlove udvælger vi hele året vores favoritter blandt kollektionerne fra modebrands som Nümph, Lollys Laundry, Modström, Mads Nørgaard og mange flere. På Black Friday giver vi dig ekstra gode priser på vores håndplukkede mode <3

Er du på udkig efter inspiration til årets gave til din mor, datter eller veninde? Du kan se oplagte gaveideer i vores sortiment af Beck Söndergaard, bløde Minus cardigans, Superliving lamper i nordisk design og meget meget mere. 

OBS. Vi pakker ikke gaver ind, der er købt i forbindelse med Black Friday.

Leveringstid efter Black Friday

Vi vil knokle for at få sendt alle ordre afsted så hurtigt som muligt, men leveringstiden bliver længere end normalt, da alle er spidstbelastede i den periode, ikke kun os, men også pakkeposten, og Postnord har længere leveringstid end normalt.
Så hav tålmodighed, din pakke skal nok nå frem, dog ikke dagen efter som du måske er vant til.

Forkæl dig selv på Superlove.dk

Black Friday behøver ikke kun at handle om at udnytte muligheden for at købe julegaver ind til billigere priser. Der skal da også være plads til, at du kan opfylde dine egne ønsker!

På Superlove.dk sammensætter vi fantastiske tilbud på Black Friday tøj, accessories og interiør, så du får mulighed for lidt selvforkælelse. På den måde bliver Black Friday nemlig også en dag, hvor det kan lykkes dig at få fingrene i nogle af de modeitems, som DU går og drømmer om. Du kan altså se frem til en dag, hvor din drømmekjole bliver solgt med netop den rabat, du har brug for, så du kan finde plads i budgettet til at give dig selv en tidlig julegave. 

Få inspiration til dit Black Friday tøj allerede nu

Allerede nu kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af modetøj, sko og accessories fra de mange populære modebrands. Hvis du er smart, så skriver du dine ønsker til Black Friday tøj bag øret i god tid, så du på den sorte fredag ved lige præcis, hvad du skal gå efter. På den måde kan du spare tid på dagen og have de bedste forudsætninger for, at du får lagt dine ønsker i kurven, inden de bliver udsolgt.

Bliv inspireret til Black Friday tøj og accessories blandt vores store udvalg fra brands som Nümph, Minus og Parajumpers.

Nedtælling til rabat

Hos Superlove kan vi ikke vente med at betjene dig på Black Friday. Vi elsker at dele vores passion for personlig mode med dig, og vi tæller ned til at kunne give dig adgang til de mange tilbud på Black Friday tøj. 

Kan du ikke vente helt til den 25. november med at opdatere garderoben, kan du allerede nu finde gode tilbud på vores udsalgsside.

Vidste du i øvrigt, at vi løbende har konkurrencer på både Facebook og Instagram, hvor du kan være heldig at vinde lækre præmier?