Glæd dig til Black Friday 2019 hos Superlove.dk!

Vi holder Black Friday weekend den 29/11-1/12, hvor vi sørger for at give dig nogle af de ALLERBEDSTE tilbud på Black Friday tøj og Black Friday accessories.
Vi udvælger altid de skønneste ting til dig, der har en særlig kærlighed til mode. På Black Friday får du endnu bedre priser, så du kan skiftet lidt ud i garderoben med mode, der inspirerer dig hver dag.

.

Gå ikke glip af de bedste tilbud på Black Friday

Vil du være sikker på ikke at gå glip af de bedste tilbud på Black Friday, kan du tilmelde dig vores særlige VIP-mailliste. Så sørger vi for at holde dig opdateret om vores fantastiske tilbud.

Tilmeld dig vores VIP-liste her og få tilsendt mails med super tilbudBlack Friday på Facebook

Vil du følge med på Facebook, har vi en begivenhed, hvor du får de helt særlige Black Friday tilbud - både generelle rabatter og eksklusive timetilbud hele weekenden. 

.

Sæt kryds i kalenderen

Hvornår er der Black Friday? Årets Black Friday dato er den 29. november 2019, men vi holder Black Friday hele weekenden den 29/11-1/12.
Vi sætter festen i gang allerede ved midnat den 29/11 med de fedeste tilbud på Black Friday tøj, du kan drømme om.

Black Friday ligger altid på den sidste fredag i november, som er dagen efter Thanksgiving i USA. I år er datoen for Black Friday så den 29., og på denne dag fyldes gaderne og webbutikkerne af købelystne mennesker. I 15 år har Black Friday været den absolut travleste shoppedag i USA, og siden 2015 har vi i Danmark fulgt trop med særlige Black Friday tilbud.

.

Køb julegaver på Black Friday

De mange gode tilbud på Black Friday er startskuddet til årets julegaveindkøb, fordi du kan finde julegaver til fantastiske priser på netop denne dag. 

Julegaver byttes til og med 6. januar 2020.

Hos Superlove udvælger vi hele året vores favoritter blandt kollektionerne fra modebrands som Vagabond, Lollys Laundry, ModströmMads Nørgaard og mange flere. På Black Friday giver vi dig ekstra gode priser på vores håndplukkede mode <3

Er du på udkig efter inspiration til årets gave til din mor, datter eller veninde? Du kan se oplagte gaveideer i vores sortiment af Inspired By tørklæder, stilfulde Cluse ure, bløde Minus cardigansSuperliving lamper i nordisk design og meget meget mere.

.

Fri fragt

Vi vil gerne gøre det ekstranemt for dig at skabe din personlige stil. Vi giver derfor alle fri fragt på Black Friday uanset ordrestørrelse, og uanset hvor du ønsker ordren sendt hen i Danmark. 

.

Forkæl dig selv på Superlove.dk

Black Friday behøver ikke kun at handle om at udnytte muligheden for at købe julegaver ind til billigere priser. Der skal da også være plads til, at du kan opfylde dine egne ønsker!

På Superlove.dk sammensætter vi fantastiske tilbud på Black Friday tøj, accessories og interiør, så du får mulighed for lidt selvforkælelse. På den måde bliver Black Friday nemlig også en dag, hvor det kan lykkes dig at få fingrene i nogle af de modeitems, som DU går og drømmer om. Du kan altså se frem til en dag, hvor din drømmekjole bliver solgt med netop den rabat, du har brug for, så du kan finde plads i budgettet til at give dig selv en tidlig julegave. 

.

Få inspiration til dit Black Friday tøj allerede nu

Allerede nu kan du gå på opdagelse i vores store udvalg håndplukket fra de bedste brands, der har noget på hjerte. Hvis du er smart, så skriver du dine ønsker til Black Friday tøj bag øret i god tid, så du på den sorte fredag ved lige præcis, hvad du skal gå efter. På den måde kan du spare tid på dagen og få lagt dine ønsker i kurven, inden de bliver udsolgt.

Bliv inspireret til Black Friday tøj og accessories blandt vores store udvalg fra brands som Nümph, Minus, ParajumpersReDesigned By Dixie og Storm og Marie.

.

Nedtælling til rabat

Hos Superlove kan vi ikke vente med at betjene dig på Black Friday, og vi tæller ned til at kunne give dig adgang til de mange tilbud på Black Friday tøj. 

Kan du ikke vente helt til den 29. november med at opdatere garderoben, kan du allerede nu finde gode tilbud på vores udsalgsside.

Du kan også få en rabatkode til Superlove. Se mere om vores Superlove rabatkode lige her!

Vidste du i øvrigt, at vi løbende har konkurrencer på både Facebook og Instagram, hvor du kan være heldig at vinde lækre præmier?