Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Coatpeople

Coatpaople er et dansk brand, der designer frakker og strik i høj kvalitet – perfekt egnet til de kolde måneder i vinteren og efteråret. Det er ikke altid nemt at kombinere det praktiske og stilbevidste i et semikoldt land som Danmark. Med Coatpeople lækre frakker og varme strik bliver dette dog muligt igennem tøjets flatterende og trendy snit, der holders sæson efter sæson.

 

Frakker i moderne snit

Hvem siger, at en klassisk frakke behøver at være kedelig? Coatpeople designer fantastiske frakker i moderne og nyskabende silhuetter, der klæder alle kropstyper. Brandet fokuserer altid på at designe items, der er tidløse, klassiske og androgyne. Således bør den enkelte frakke anses som en investering til garderoben, idet de holder sæson efter sæson. Minimalisme og skandinavisk design er på mange ord nøgleordene i skabelsen af den perfekte frakkegarderobe, du aldrig bliver træt af. Dette fremgår tydeligt i Coatpeoples gennemførte frakke- og jakkekollektioner.

 

Coatpaople udvalg

Hos Superlove tilbyder vi de nyeste varer fra det veletablerede, danske brand Coatpeople, hvor materiale og designbevidsthed altid fremgår tydeligt i udvalget. Coatpeople blev stiftet i 2008 ´af designeren – Signe Kjer – med et ønske om at skabe modetøj af fantastisk kvalitet. Alle elementer er håndlavede i en systue i Portugal, hvor der er stærk tradition for vinterbeklædning i et af de koldeste områder i Portugal Serra de Estrela. Desuden er strik fra Coatpeople håndlavet i Toscana, hvorved mærket altid har stort fokus på håndværk, gode arbejdsforhold og uovertruffen kvalitet. 

Coatpeople

Hos Coatpeople produceres varer af høj kvalitet lavet under gode forhold af folk, der har en grundlæggende viden og kærlighed til håndværket.  Produktionen foregår i Serra de Estrela i Portugal og i Toscana - strikket og syet af lokale medarbejdere, der signerer hvert produkt, de laver.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Coatpeople Frakke, Milina, Green Mel.

Normalpris 2.695,00 kr. Pris 1.347,50 kr.
Størrelse : M
Viser 1-1 af 1 element(er)